Според мен би трябвало да има раздвижване при бековете. Илиан каза, че 21-годишните бразилци (Бандаро е защитник, Кардосо - крило) са инвестиция за бъдещето, след което позамаза, че все пак ще се разчита и на тях. Отдясно е Асен Дончев, трябва нов, отляво - Мартин, който не е стабилен като бек и Цецо, от когото не може да очакваме да е повече от добра резерва. При ЦЗ явно няма да има промяна.
При халфовете - Чандъров за Дани Димов и Жо Педро за Сула, но пък Васил е с година по-немлад.
Напред има количество, дано и качество. Калкан е като нов трансфер, дано да е преодолял/да преодолее психическата бариера от контузията.
Илиан не е обявил край на селекцията, така че чакаме...
Трансфери, спекулации, контроли и подготовка
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка
И аз съм на мнение че ни трябват бекове. Нито Дончев нито Мартин са стабилни, уж Лясков беше сигурен ама никакъв го няма. Може да изчаква за трансфер в чужбина и ако не стане да се озове на Тича. Положението с Илиан Стефанов сигурно е същото. За десния бек, така и не се огледахме в някой свободен агент като Томбак или Джонатан от числото.
-
- Контакти:
И Минков може да бъде взет за десен бек, и Андрей Йорданов също скъса договора си - за левия. Атанас Чернев също може, защитник.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Нашия жребий утре ли е..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
icko65 написа:Нашия жребий утре ли е..
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0 ... 1%8A%D0%B3
Жребият за втория квалификационен кръг се тегли на 18 юни 2025 г. Първите срещи ще се проведат на 24 юли 2025 г., а реваншите – на 31 юли 2025 г.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=12 ... 0809485670
Илиян Стефанов и ръководството на Черно море са уточнили всичко около договора на 26-годишния полузащитник с тима. Очаква се тези дни халфът да мине задължителните медицински прегледи, след като е подпише контракта си с отбора на Илиан Илиев. Очаквайте подробности в Трибуна спорт!
Илиян Стефанов и ръководството на Черно море са уточнили всичко около договора на 26-годишния полузащитник с тима. Очаква се тези дни халфът да мине задължителните медицински прегледи, след като е подпише контракта си с отбора на Илиан Илиев. Очаквайте подробности в Трибуна спорт!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Възможни съперници за жребия днес:
Group 9
Seeded / Поставени
1 İstanbul Başakşehir FK (TUR)
2 Omonoia FC (CYP)
3 Aris Thessaloniki FC (GRE)
4 Beitar Jerusalem FC (ISR)
Unseeded / Непоставени
5 FK Sutjeska-Nikšić (MNE) vs FC Dynamo Brest (BLR)
6 FC Torpedo Kutaisi (GEO) vs FC Ordabasy (KAZ)
7 PFC Cherno More (BUL)
8 Araz-Naxçıvan PFK (AZE)
Group 9
Seeded / Поставени
1 İstanbul Başakşehir FK (TUR)
2 Omonoia FC (CYP)
3 Aris Thessaloniki FC (GRE)
4 Beitar Jerusalem FC (ISR)
Unseeded / Непоставени
5 FK Sutjeska-Nikšić (MNE) vs FC Dynamo Brest (BLR)
6 FC Torpedo Kutaisi (GEO) vs FC Ordabasy (KAZ)
7 PFC Cherno More (BUL)
8 Araz-Naxçıvan PFK (AZE)
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
-
- Контакти:
Аз искам Арис. Според мен гърците винаги са зле първите кръгове. Има опасност реферите на бутат евреите, а другите 2 са много силни.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Жребият за Лигата на конференциите е днес от 15:00 часа българско време.
https://www.uefa.com/uefaconferenceleag ... ound-draw/
https://www.uefa.com/uefaconferenceleag ... ound-draw/
ShooterMan написа:Аз искам Арис. Според мен гърците винаги са зле първите кръгове. Има опасност реферите на бутат евреите, а другите 2 са много силни.
Таман ще видим и Дуду.