Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 16 юни 2025 18:45

miro_rz написа:
damyanov1963 написа:
miro_rz написа:
realno написа:
miro_rz написа:Чакай да видим твоя отбор и ще говорим след това. Пилците се броят на есен!

Няма какво да чакам. Това няма да промени мнението ми, че клубовете са неравнопоставени. Ако го направят ще са същите като вас.

Виж сега, то и 2/3 от народа неще евраците, но кой ги пита. Същото е сега и с правилото на Гонзо, ваш човека е, сърди се на него!

Как ги изчисли тия 2/3, по курса рубла - евро ли?

Да метнем една анкета и тука ако искаш!?

На мен ми е все тая, само се питам, ако пак станем притурка на СССР, каквато сме сега на Евросъюза и ако се реши лева да се смени с рубла, тия дето сега протестират с/у еврото ще протестират ли?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

На линия
Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 16 юни 2025 18:47

Когато сме готови да влизаме. Ама с тази дефлация дето ни я пробутват как да стане. След сухопътния Шенген да не паднаха цените някъде. От страната на булката сме!
Стига с тая политика. Салатата е готова!
Изображение

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 16 юни 2025 19:08

miro_rz написа:Първият зададен въпрос в анкетата е: „Бихте ли искали еврото да смени лева, като национална валута от 1 януари 2026 г“. Близо 24% от анкетираните са отговорили утвърдително, че биха искали това да се случи, докато почти 73% заявяват, че предпочитат това да не става в този срок.

Заблудени копейки живеещи в соца и разни маргинали и неграмотни не искат еврото, но я питай какво иска вашия олигарх и бизнеса, който изкарва парите? Резултата ще бъде друг.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 16 юни 2025 19:36

miro_rz написа:Първият зададен въпрос в анкетата е: „Бихте ли искали еврото да смени лева, като национална валута от 1 януари 2026 г“. Близо 24% от анкетираните са отговорили утвърдително, че биха искали това да се случи, докато почти 73% заявяват, че предпочитат това да не става в този срок.

Помня един пасаж от едно стихотворение за Кито, което учихме във втори клас - Има време, казва Кито, много дни са в тоя срок, не поглежда, не прочита, Кито новия урок :)
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 16 юни 2025 19:38

Ето затова, либералите сте толкова противни!
Кои сте вие, че да определяте хората?
Кои сте вие, че всеки, който не е с вас е глупак, копейка, неграмотен, мизерник и т.н.?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 16 юни 2025 19:47

Аз не съм либерал, аз съм консуматор, пардон - консеватор :)
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 16 юни 2025 19:58

Беше към "реалното". Типичен либерален пример е - либералите имат огромното самочувствие, че са най-умните, най-способните, винаги са правите и истината е само при тях. Имат се за олицетворение на демокрацията и свободата.
Европа = на либералите.

Изживяват се като родени в някой дворец, под музиката на Моцарт и Бетовен и закърмени с валс. Затова и се изприщват като видят българска носия или българско хоро.

И който не е с тях е расист, нацист, антиевропеец, копейка, путинист, пропаднал, изостанал, назадничав, старомоден, НЕмодерен и т.н.

Изключително жалки са, защото те сами се определиха за такива!

А самочувствието им е без покритие!

Като ги гледам по протестите - повечето изглеждат като клошари. Некъпани, със сплескани коси. Миризливи и незнаещи от кой пол са.

Общо взето, утайката на обществото се самоопредели за върха на сладоледа.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 16 юни 2025 20:09

Eminem написа:Ето затова, либералите сте толкова противни!
Кои сте вие, че да определяте хората?
Кои сте вие, че всеки, който не е с вас е глупак, копейка, неграмотен, мизерник и т.н.?

Ето това мнение потвърждава думите ми, че референдум не трябваше да има. Всеки пишман патриот живеещ в заблудата, че ако не си съветски кръвопиец значи си либерал. Вашия тиранин бай ТошУ беше казал, че който има пари той решава. Освен това том сам призна, че лева е като дръглива крава или нещо подобно. Ако не одобряваш моето мнение приемо за вярно неговото за да се успокоиш.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 16 юни 2025 20:16

realno написа:Вашия тиранин бай ТошУ беше казал, че който има пари той решава.

Красив автогол си вкара.
И кой изкарва парите на държавата?

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 16 юни 2025 20:18

Грешно решение за Дюлгеров. Изсипва една камара за беларуския л, а той към момента с нищо не е показал, че е по-добър.Жалко!Иван падна жертва на "нещата", които се натвориха в последно време...
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

Върни се в “Левски”