Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: Тема за политика - България
То и аз не твърдя нищо такова. Но това, че българите напускат "новоприсъединените" територии не е заради натиск от Сталин, а от Великобритания и САЩ. Както и те не признават държавата ни като "съвоюваща". Просто се застъпват за Югославия и Гърция, които са техни съюзници. Останалото са исторически фалшификации. България вече е под крилото на СССР и Сталин прави всичко възможно, ние да бъдем максимално силна държава. Доколкото е възможно, разбира се. Специално в британския парламент е имало много силно гръцко лоби, те все пак са съюзници.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Днес софиянци щели да празнуват шарено.
- Drunken_Master
- Контакти:
Регионалната здравна инспекция отправи предупреждение към плажуващите да избягват къпането в морето на Офицерския плаж във Варна. Причината е, че анализът на първите за сезона взети на 28 и 30 май проби сочи наличието на чревни ентерококи и ешерихия коли, които са значително над допустимите норми. Фекалното замърсяване на морето в този район е хронично, а причината е близкият Шокъров канал, който събира дъждовните води от няколко дерета. След всеки обилен дъжд с тях в морето се изливат и различни боклуци, въпреки поставените решетки. През годините институциите установяваха и редица случаи на незаконни зауствания на различни обекти, чиито мръсни води текат по канала. Като решение на проблема още преди десетилетие бе посочено дълбоководното заустване. Миналата година в държавния бюджет дори бе предвидено финансиране от 5 млн. лв. за проекта, но той все още не е факт и това лято китната ивица отново е под риск.
Баси ужаса...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

-
NOMER14 написа:Днес софиянци щели да празнуват шарено.
Това е общ сбор, има и педeрасти от вашия край .... с любезното съдействие (включително финансово) на онова нещо от улица Козяк ....
ReBorn1982 написа:NOMER14 написа:Днес софиянци щели да празнуват шарено.
Това е общ сбор, има и педeрасти от вашия край .... с любезното съдействие (включително финансово) на онова нещо от улица Козяк ....
На село хорта се трудят, но не с телцата си.
- Drunken_Master
- Контакти:
"Лъга ме, лъга те, лъга ни, лъга ви, лъга Би Ти Ви. Водещи прости, едни и същи гости..."46,5% от гражданите и 66,3% от бизнеса у нас подкрепят въвеждането на еврото. Това са част от изводите от изследване на „Алафа Рисърч“. През периода 8-16 април и 22-28 май агенцията е провела две национално представителни проучвания на обществените нагласи сред граждани и бизнес за въвеждането на еврото в България. Възложител е Министерството на финансите. Анкетирани по домовете им чрез пряко стандартизирано интервю с таблети са по 1200 граждани над 16-годишна възраст през април и май. Отделно са анкетирани по 500 собственици или представители на управленско ниво на бизнеса, отговорни за вземането на решения за развитието на компанията.

Абе оня нефелник Карбовски беше ли на похода или шествието на семейството със семейството си или полския гейтак?
Ама те били две мероприятията.
Оригиналното не искало да има нищо общо с тия позьори и се разграничавало от тях.
Ама те били две мероприятията.
Оригиналното не искало да има нищо общо с тия позьори и се разграничавало от тях.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
А ти беше ли на похода на евроатлантическите ценности ??! Нали си евроатлантик ??! 

Drunken_Master написа:"Лъга ме, лъга те, лъга ни, лъга ви, лъга Би Ти Ви. Водещи прости, едни и същи гости..."46,5% от гражданите и 66,3% от бизнеса у нас подкрепят въвеждането на еврото. Това са част от изводите от изследване на „Алафа Рисърч“. През периода 8-16 април и 22-28 май агенцията е провела две национално представителни проучвания на обществените нагласи сред граждани и бизнес за въвеждането на еврото в България. Възложител е Министерството на финансите. Анкетирани по домовете им чрез пряко стандартизирано интервю с таблети са по 1200 граждани над 16-годишна възраст през април и май. Отделно са анкетирани по 500 собственици или представители на управленско ниво на бизнеса, отговорни за вземането на решения за развитието на компанията.
А за Тръмп какво казват
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
ReBorn1982 написа:А ти беше ли на похода на евроатлантическите ценности ??! Нали си евроатлантик ??!
Не. Аз имам жена и три деца и изобщо не ме интересуват педалите.
А ти, вечни мрънкачо?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...