Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Мнениеот danko_sot » 11 юни 2025 23:26

Нали помните миналия сезон около зимния трансферен прозорец какво си говорихме???

Грешна трансферна политика..... Такива играчи от сорта на Питас примерно те няма как да дойдат в този проект на ЦСКА без стадион, без ЕКТ. Пропускаме нива на развитие и искаме директно да минем на по-горното, но това няма как да стане.

И давахме примери с Лудогорец и началото на техния проект, защото и те тогава не са били толкова притегателни за играчи средноевропейско ниво.

Ако ли пък дойдат някои от тези играчи, то това ще стане на база двойно или тройно по-висока заплата от реалната за играча, което виждаме до какво води. :idea:

Питас между другото не е ясно точно колко взима, но надцакахме сериозни клубове за подписа му и може да е дори над Купър по възнаграждение, което пак е проблем.

Логично е селекцията да се прави оттук-насетне спрямо бройката свободни позиции. Например в халфовата линия се отвориха свободни места, така че вероятността да стреляме там първо е голяма.

Всяка що-годе разумна финансова трансферна политика изисква първо да се освободят играчи на заетите позиции и след това да се правят входящи трансфери.

Това е огромен проблем. Как да ги махнеш тези със супер изгодните договори? Много е съмнителен и случая с Дюлгеров. Значи ти знаеш за тези негови разговори с хора от Черно море и въпреки това го пускаш титуляр след това. Няма логика! По-скоро искаме да го разкараме по всякакъв начин. ;)

В бизнеса като става въпрос за много пари нещата могат да загрубеят.

Все си мисля , че има тук-там някои читави българи. Ние сега с вас няма как да ги посочим на 100 процента, но хора като Томанов, които следят под лупа българския футбол и това им е работата, би следвало да стрелят право в целта.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 12 юни 2025 00:54

Като Ви чета и започвам да се ядосвам на, нарциса който много си беше повярвал. Този човек държеше лично да разговаря със всеки футболист , преди да бъде привлечен. По това време в този форум, не давахте и дума да се каже срещу тренера. Сега все още си псуваме старите директори за всичко което се сетим, а тогава по интервюта Сашко самодоволно се биеше в гърдите ,че той е последната инстанция относно трансферите. Предишното менте Стипчи ни беше обещал 4,5 място (от новите тогава наличен беше само Делова) и ние му се обидихме, после Сашето срещу няколко милиона вече разполагаше с Купър, Локило, Исека, Бютучи и сие.,и пак сме си на 5 място.
Повечето дето сега всички се чудите как ще бъдат разкарани, ами понеже няма много клубове желаещи да им дадат тези заплати, процедурата ще е тежка, но затова пък продължителна.
И преди съм го писал ,че нашите в тази ситуация трябва да взимат футболисти под наем с опция за закупуване, един сезон в който той е мотивиран да покаже какво може и после ако смятаме ,че нямаме по добра опция му се предлага постоянен договор. Така няма да се чудиш как да разкараш някой на който наема е изтекъл, а финансовия риск е минимизиран.
Въпреки всичко аз съм оптимист, най-вече заради Керкез, смятам ,че към момента той е точния човек. За съжаление не съм сигурен в Директорите , нещо много се крият зад бюрата, но имат време да ме опровергаят. Ето сега всички журналя за да разберат какво се случва чакат да дойде Керкез, ами питайте директорите и те знаят по нещо колкото и да са лаици, ако е за казване ще кажат.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 12 юни 2025 08:21

https://temasport.com/%d0%b3%d1%8a%d1%8 ... %ba%d0%b0/

Ако има възможност, аз бих го продал и него. Ще се освободи и още една свръхвисока заплата.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Vesko85
Контакти:

Мнениеот Vesko85 » 12 юни 2025 08:28

danko_sot написа:https://temasport.com/%d0%b3%d1%8a%d1%80%d1%86%d0%b8-%d1%81-%d0%b8%d0%bd%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b5%d1%81-%d0%ba%d1%8a%d0%bc-%d0%b7%d0%b2%d0%b5%d0%b7%d0%b4%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d1%86%d1%81%d0%ba%d0%b0/

Ако има възможност, аз бих го продал и него. Ще се освободи и още една свръхвисока заплата.

И ще останем без отбор. Да продаваме един от малкото ни стойностни футболисти е убийствено. Направо да изпадаме в Б група, за да освободим още от заплати.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 12 юни 2025 08:35

Vesko85 написа:
danko_sot написа:https://temasport.com/%d0%b3%d1%8a%d1%80%d1%86%d0%b8-%d1%81-%d0%b8%d0%bd%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b5%d1%81-%d0%ba%d1%8a%d0%bc-%d0%b7%d0%b2%d0%b5%d0%b7%d0%b4%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d1%86%d1%81%d0%ba%d0%b0/

И ще останем без отбор. Да продаваме един от малкото ни стойностни футболисти е убийствено. Направо да изпадаме в Б група, за да освободим още от заплати.

Абсолютно.
Продадем ли Питас, директно пропускаме и баража !!!

На Данко не му се нрави Питас по някакви негови причини. Но ако остане аз се подписвам тук, че ще е голмайстор на първенството. Ще вкара между 16 и 20 гола
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 12 юни 2025 10:17

Когато ЦСКА иска Стаси Иванов от Арда искат 1 млн евро !
Когато Лудогорец го поиска - заповядайте за 350 000 и ще ви го докараме !

После защо привличаме чужденци ! Никой не би отказал играч като Станислав Иванов, но пък и да те изнудват айде няма нужда.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 12 юни 2025 12:08

Питас и минито бих ги откарал безплатно до всяка точка на Европа по всяко време!

Питас не е лош футболист, но първо заплатата му не отговаря на показаното миналия сезон и второ, размерът на заплатата му е огромен проблем за съблекалнята. Да не говорим, че изобщо не е първа младост.
Минито изобщо няма да го коментирам. Знаете мнението ми за него от ден 1. За съжаление опасенията ми за него се потвърдиха на 100%.

Според мен не трябва да има футболист с по-висока заплата от тази на треньора.
30-35 К евро трябва да е абсолютния максимум и то за вече доказали се в клуба играчи.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 12 юни 2025 13:52

Талантливият вратар Георги Гергинов подписа първи професионален договор с ЦСКА. 19-годишният страж е продукт на детско-юношеската школа на "армейците", като през сезон 2023/24 г. записа 7 мача за втория тим на клуба.

През изминалата кампания Гергинов бе част от ЦСКА III и бе на вратата на "червените" в двата двубоя срещу Генк от квалификациите на Младежката лига на УЕФА. Той попадна и в групата на ЦСКА II за някои мачове от Втора професионална лига."

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 12 юни 2025 14:07

Red_Neck написа:Питас и минито бих ги откарал безплатно до всяка точка на Европа по всяко време!

Броят на превозвачите расте ! :lol: Направо да откриваме фирма :mrgreen:

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 12 юни 2025 15:47

Red_Neck написа:Питас и минито бих ги откарал безплатно до всяка точка на Европа по всяко време!

Питас не е лош футболист, но първо заплатата му не отговаря на показаното миналия сезон и второ, размерът на заплатата му е огромен проблем за съблекалнята. Да не говорим, че изобщо не е първа младост.
Минито изобщо няма да го коментирам. Знаете мнението ми за него от ден 1. За съжаление опасенията ми за него се потвърдиха на 100%.

Според мен не трябва да има футболист с по-висока заплата от тази на треньора.
30-35 К евро трябва да е абсолютния максимум и то за вече доказали се в клуба играчи.

Доживях да сме на едно мнение с теб :)

Върни се в “ЦСКА”