Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот realno » 11 юни 2025 20:27

miro_rz написа:Жалко, Ботев ми беше любим отбор като дете. :(

Няма страшно ще припознаят пак.

Оказва се, че само Левски има сили да живее без олигарси, което означава, че самото ни съществуване струва повече от всички олигархични титли и купи с кървави пари. С олигарси всеки може да се вири носа и да се прави на нещо, докато не дойде видов ден, деня в който олгарха си замине.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 11 юни 2025 21:05

Има доста служебни милионери в Пд.
Все ще съберат няколко желаещи ,освен ,ако не започнат да се карат за пари,което е твърде вероятно.Онзи Пимкаджията няма ли да върне някой милион прибран покрай стадиона?
Няма папагалчета тук,да кажат,появяват се само след някоя случайна победа срещу силните
САМО ЛЕВСКИ!

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 11 юни 2025 23:02

Martinez1948 написа:ехх като чета такива мнение , как ме хваща яд , че не се захванах с държавните структури на младини. :) :) :)

За нищо правене ти плащат , ако някой малко по светна ти търси отговорност за поста който заемаш , бързо прилагаш тактиката разделяй и владей , намирайки някой заблуден , когото да те защити , че от теб нищо не зависело.

Добре де, моля те, обясни ми с какво точно конкретно на твоя отбор БФС му пречи да произведе поне един сносен футболист ??? ....

Сигурно БФС назначава некадърните ви треньори в ДЮШ ??! ..... сигурно БФС определя кои деца да играят и как да тренират ??! ..... сигурно БФС не ви дава да пускате играчите от ДЮШ в мачовете ??! .....

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 11 юни 2025 23:22

realno написа:
miro_rz написа:Жалко, Ботев ми беше любим отбор като дете. :(

Няма страшно ще припознаят пак.

Оказва се, че само Левски има сили да живее без олигарси, което означава, че самото ни съществуване струва повече от всички олигархични титли и купи с кървави пари. С олигарси всеки може да се вири носа и да се прави на нещо, докато не дойде видов ден, деня в който олгарха си замине.

Ти че си най-заблудения в този форум няма спор, но да смяташ че Левски не зависи от олигарсите в БГ е налудничаво най-меко казано :)
Ако Пеевски реши ще ви закрие за един месец.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 11 юни 2025 23:29

vlong написа:Има доста служебни милионери в Пд.
Все ще съберат няколко желаещи ,освен ,ако не започнат да се карат за пари,което е твърде вероятно.Онзи Пимкаджията няма ли да върне някой милион прибран покрай стадиона?
Няма папагалчета тук,да кажат,появяват се само след някоя случайна победа срещу силните

Има и доста неслужебни милионери в Пловдив, но в момента нещо се чака.
Най-вероятно Бате Бойко ще е спасителя, които в последния момент ще намери някой които да спаси Ботев.
Иначе Пимкаджията иска, но не му дават най-вероятно.
Джуджи прати Стойкас преди един месец на Коматево, но явно вече Джуджката е тотално безгласна буква за да може да вземе отбор от А група.
Преди време и за Локо ПД води преговори но не стана.
Според мен няма да допуснат Ботев да фалира освен ако Зингата не се заинати да му върнат 10-15 милиона.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 12 юни 2025 07:51

Изображение

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 12 юни 2025 08:46

Как да не я погалиш отзад ;) :twisted:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 12 юни 2025 09:34

ReBorn1982 написа:
Martinez1948 написа:Кикики
Отбора на бфс , копае нови дълбини.

Осмокласника нали имаше интервю в което гордо заявяваше , че след 2-3 години ще са на друго ниво !

Получи ли се ?

Това сте произвели вие, българските ФК, не ви е виновен БФС ..... отборите ви са пълни само с чужденци. Щото нищо не произвеждате, ама БФС ви виновно ....

Ако фирмата в която работиш фалира, кой носи отговорност? Ти или шефът на фирмата? Естествено, че всички по веригата имат някаква вина, но най-голямата отговорност е на този най-отгоре.
Иначе, моля те, обясни ми какъв е смисълът от съществуването на БФС, ако не носи никаква отговорност?
Do Something Different!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 12 юни 2025 10:32

Гонзо Великата Реформа и Илиан Илиев какво направиха в рамките на малко повече от година, за да са още на постовете си?

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 12 юни 2025 10:33

Вълчан написа:
obi4am_pirin написа:Черно море пак ще направят добре трансфери.
Предполагам че и Наниту ще кацне там

Тихомълком прибират добри играчи. Ще са много силни този сезон. Ще е интересно. Гаранция ,че и Добруджа ще са тегави като домакини.

Добруджа са от чергата на Пирин
Събрали са нещо сега, но дългосрочно не вижда поводи за оптимизъм
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

Върни се в “Левски”