NOMER14 написа:Мето,
След Китайския вирус не си същият. Откачаш, обиждаш, създал си си собствена идеология, изхвърляйки на бунището цялата философска мисъл преди теб. Нещо ти стяга чепикът, че не живеем в стария свят. А-а, защо комунистите извършиха преврата и ни лишиха от Светлото бъдеще. Защото бяха готови с положението си за КапитализЪма, а Комунизъмът беше окови и за техните деца. Когато разпитваха партийните дейци по процеса към Бай Тошо един от тях изплака, че отрочето му вече не му стигало западен мотоциклет, а искало лъскава западна кола. А 89-а не е никаква разделна точка. Поляци, чехи, унгарци са го проумели много по-рано. Чекай малко - те не са в Еврозоната.
Не обиждам, човек. Извинявам се, ако така изглежда. Имаш създадени грешни представи. Сега, като ми каза, че съм те обидил и не знам как да ти го обясня. Друг да ми беше казал, че съм го обидил, щях да си го преместя. Съжалявам.
П.С. Замисли се, NOMER14 над едно нещо. Ако българите бяха се родили на територията на Германия, досега да са се избесили вкупом в саможертва и от срам заради Хитлер.
П.С.2 Не го казвам с лошо. Млад човек си бил 1989, подвели са те. Костов, асистент по научен комунизъм и какво беше. Време е да разберете и да признаете начинът, по който сте били подведени. Че сте участвали пряко или непряко в разрушаването на мечтата от 1878.