Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Сейни обезателно щатен изпълнител на всички статични.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Вярно Сейни е в пъти по-добре от каляската за ляво крило, той поне има скорост и е пробивен, а в дефанзивен план е неориентиран. И все пак би било огромно падение да продължава, който и да е от двамата да играе за ЦСКА.
Ако продадем Делова, както се пише по-добре да обявят пред БФС, че се отказваме от участие в първенството през следващия сезон и да се върнем, когато решат нашите директори да направят отбор. Когато се гради отбор не се продават основни футболисти. Ако някой си мисли, че може при 7-8-9 позиции за подсилване да продаваш от 2-3, които са окей и да направи силен отбор да ходи да се хвърли от много високо.
Оправданието с Коялипу беше, че видиш ли били Ланс и нямало как да го спрат. Сега и Ризеспор ли е брутален магнит за футболисти?
Ако продадем Делова, както се пише по-добре да обявят пред БФС, че се отказваме от участие в първенството през следващия сезон и да се върнем, когато решат нашите директори да направят отбор. Когато се гради отбор не се продават основни футболисти. Ако някой си мисли, че може при 7-8-9 позиции за подсилване да продаваш от 2-3, които са окей и да направи силен отбор да ходи да се хвърли от много високо.
Оправданието с Коялипу беше, че видиш ли били Ланс и нямало как да го спрат. Сега и Ризеспор ли е брутален магнит за футболисти?
До момента от напусналите само Коялипу беше привлечен от новата власт. Всички останали напуснали са от Гришово време. Предполагам, че Гришата ги е държал на малки заплати и премии. А като са дошли новите, системата на заплащане се е променила и то в техен ущърб. Премиите може би са били намалени или са отпаднали. И се е получил огромен дисбаланс в доходите на старите и новите играчи. С това си обяснявам резкия спад на пърформънса от 1г. насам.
djd написа:До момента от напусналите само Коялипу беше привлечен от новата власт. Всички останали напуснали са от Гришово време. Предполагам, че Гришата ги е държал на малки заплати и премии. А като са дошли новите, системата на заплащане се е променила и то в техен ущърб. Премиите може би са били намалени или са отпаднали. И се е получил огромен дисбаланс в доходите на старите и новите играчи. С това си обяснявам резкия спад на пърформънса от 1г. насам.
Спадът в пърформънса се дължи само на едно и Стоян Орманджиев го каза в началото (или преди началото) на миналия сезон, но мина през ушите на всички. А именно - опитваме се да играем честно. Който разбрал - разбрал.
Тази година за първи път от доста време ми се струва, че има кажи-речи добри варианти да се подсилим поне с един-двама българи, та даже някои са и свободни агенти.
Аз мисля, че щом взимаме Керкез- заплата 30 бона, което е горе-долу нормално, то се тръгва от новото ръководство към една оптимизация на заплатите.
В тази връзка ми се струва нормално да се търси раздяла с всички с високи заплати. Между другото Дюлгеров е такъв- мисля, че се написа някъде, че взима 30 бона , а е резерва. Така че този скандал е добре дошъл, колкото и нелепо да звучи и не знам дали не е провокиран нарочно от Милко.
В това число са Купър, Локило, Исека и т.н.
Т.е ще се чистят тези играчи или поне ще се направи всичко възможно. И от друга страна ще се взимат вече по-евтино играчи за по-реалистични заплати.
Не изключвам да вземем някои от тези свободни агенти- българи. Но аз лично искам да вземем Минков от Ботев, а той към момента не е свободен агент.
Аз мисля, че щом взимаме Керкез- заплата 30 бона, което е горе-долу нормално, то се тръгва от новото ръководство към една оптимизация на заплатите.
В тази връзка ми се струва нормално да се търси раздяла с всички с високи заплати. Между другото Дюлгеров е такъв- мисля, че се написа някъде, че взима 30 бона , а е резерва. Така че този скандал е добре дошъл, колкото и нелепо да звучи и не знам дали не е провокиран нарочно от Милко.
В това число са Купър, Локило, Исека и т.н.
Т.е ще се чистят тези играчи или поне ще се направи всичко възможно. И от друга страна ще се взимат вече по-евтино играчи за по-реалистични заплати.
Не изключвам да вземем някои от тези свободни агенти- българи. Но аз лично искам да вземем Минков от Ботев, а той към момента не е свободен агент.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Най-вероятно селекцията започва с българин !
Мартин Сораков
Мартин Сораков
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Най-вероятно селекцията започва с българин !
Мартин Сораков
Еми няма лошо. Младо момче, дано да има качества и да успее да ги разкрие в ЦСКА.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Как да няма. Българските играчи са най-добрите. Факт.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
- MASTER_COOL
- Контакти:
От някъде трябва да се започне....Очевидно е, че ние добри юношки нямаме.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Близо осем играчи на ЦСКА от миналия сезон, са тръгнали към изхода. „Червените“ искат да се отърват от вратаря – Иван Дюлгеров, защитниците – Иван Турицов, Лиъм Купър, Браян Кордоба, Мартин Стойчев, и нападателите – Джейсън Локило, Иван Тасев и Арон Исека, пише „Мач Телеграф“.
Новият старши треньор на „армейците“ Душан Керкез е дал зелена светлина за разчистване на отбора. Босненецът е загатнал, че иска мощна селекция, за да наложи стила си на игра, но за тази цел трябва да бъде олекотен солидно бюджетът за заплати.
Най-трудно ще бъде отърваването от позлатеното трио – Купър, Локило и Исека. Тримата бяха привлечени миналия сезон, имат още доста време от договорите си и взимат огромни за родните стандарти заплати. С други думи – клубът ще трябва да им плати големи обезщетения, ако не намери къде да ги продаде дори за минимална сума.
Очаква се други двама от списъка – Иван Тасев и Мартин Стойчев, да бъдат преотстъпени в друг отбор от efbet Лига или да бъдат пратени в ЦСКА ІІ.
Новият старши треньор на „армейците“ Душан Керкез е дал зелена светлина за разчистване на отбора. Босненецът е загатнал, че иска мощна селекция, за да наложи стила си на игра, но за тази цел трябва да бъде олекотен солидно бюджетът за заплати.
Най-трудно ще бъде отърваването от позлатеното трио – Купър, Локило и Исека. Тримата бяха привлечени миналия сезон, имат още доста време от договорите си и взимат огромни за родните стандарти заплати. С други думи – клубът ще трябва да им плати големи обезщетения, ако не намери къде да ги продаде дори за минимална сума.
Очаква се други двама от списъка – Иван Тасев и Мартин Стойчев, да бъдат преотстъпени в друг отбор от efbet Лига или да бъдат пратени в ЦСКА ІІ.