Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот mikata » 06 юни 2025 16:02

Рилдо го гледам по клипове е ляво крило. Перейра казва,че е плеймейкър :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 06 юни 2025 16:13

mikata написа:Рилдо го гледам по клипове е ляво крило. Перейра казва,че е плеймейкър :oops:

И аз му гледах едно клипче, на което главно вкарваше с далечни удари. Нямаше демонстрация а техника, на комбинативност, асистенции и все неща характерни за плеймейкър. Предполагам ще е нещо като Лима и Бала в едно, но дано е най-доброто от тях, а не най-лошото. Въпреки че като знаем експертизата не съм голям оптимист. Ама явно тоя Перейра дава най-добрите комисионни ;)

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 06 юни 2025 16:58

https://topsport.bg/levski/patrik-mislo ... akiya.html
Това момче заслужава далеч по-голямо доверие.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 06 юни 2025 20:16

ElCochino написа:
mikata написа:
NOMER14 написа:
mikata написа:За нападател дори няма и спекулации :oops:

За продажба ли?

За нов.

Върнахме Рупанов, в момента сме с цели трима, има смисъл да взимаме нов, само ако разкараме едновременно Алекс (не е невероятно) И Сангаре, но за него е ясно, че от страна на ръководството искат да го продадат, което не е невъзможно, ако се представи прилично в ЕКТ.

Ако съм представител на професионален клуб и зависи от мен, като погледна визитката и представянето на Сангаре този сезон, бих го взел само да бута топките, като паднат отгоре на мрежата по време на тренировки.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 06 юни 2025 20:42

Все пак това му е първи сезон. Няма как да ги заплющи веднага. Нека направи хубава подготовка ,че се видя как издишаше първите 7-8 месеца ,че и накрая. Има сила и мощ но му трябва правилната насока кога и как да ги използва. Сега е малко хаотичен и прегаря

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 06 юни 2025 23:39

Сангаре е на 26 и след половин година става на 27. За кога да го чакаме да се разиграе, след като до сега не го е направил. Цяла година му се даде шанс, но с всеки изминал месец играе по-зле . Тенденцията е низходяща, а движението му трябва да е изходящо от клуба. Шанса е, да вземе да вкара 2-3 гола в ЕТ и някой да реши, че е нешлифован диамант, както изглеждаше при нас в началото, но се оказа обикновено менте. Дано го вземат преди да са го изяли дървоядите.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 07 юни 2025 00:23

Сангаре ми допада повече от Колев който е бавен и тромав. Бразилеца на мен от самото начало не ми изглеждаше крило, но вижте как я пипа и се освобождава от топката... Мисля, че ще е удар. В нападение бяхме зле, с Кирилов и новия бразилец + Фабиен, който в Славия харесвах много,може да имаме съвсем друг облик и Боби естествено.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 юни 2025 01:31

Варди на колко години се разигра.
Ако не беше оня завистлив льохман от Тотнъм, Варди щеше да е в Трите лъва на всички първенства поне да бие дузпите и Англия щеше да вземе една-две титли.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 07 юни 2025 15:58

NOMER14 написа:Варди на колко години се разигра.
Ако не беше оня завистлив льохман от Тотнъм, Варди щеше да е в Трите лъва на всички първенства поне да бие дузпите и Англия щеше да вземе една-две титли.

Примери могат да се дадат хиляди в една или друга посока, но ако на това разчитаме , че някой някога може да се разиграе - закривай. Аз не съм футболен специалист, но само като гледам как Сангаре борави с топката, ми е ясно, че това е полуаматьор с добри физически данни, които понякога му помагат. Спомням си ,че и Гонзо доста го чакахме да се разиграе, но не беше повече от половин година . Повече от една година е твърде голям шанс, който може да се даде на юноша, но не и на тоя дърводелец.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 07 юни 2025 16:30

mikata написа:За нападател дори няма и спекулации :oops:

Има. Пишат за някакъв албанец на 25 собственост на Спарта Прага.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Върни се в “Левски”