Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот ivan56 » 06 юни 2025 14:43

bubka написа:
NOMER14 написа:
bubka написа:
NOMER14 написа:Служебното правителство на Софиянски с неговия екип свършиха доста работа. За благодарност българският народ ги прати в историята, но си иска техния ЛЕВ от борда. Малко са психиатрите в България, дааа.

А ти пък не го искаш, но признаваш, че са свършили добра работа с него. Май ти си този за психиатрията.

6 партии в Парламента са за еврото. Това са 78% от депутатите. И техните избиратели ли са психиатрията? Някой път изплискваш легена.

И същевременно 70-80% от хората са против него. От кога партиите в парламента действат в синхрон с желанията на избирателите им? Аз досега почти не съм видял подобно нещо. Това е и най-честата причина дадена партя да губи проценти.

Да не отваряме въпроса колко точно хора реално са гласували за тези 6 партии и доколко са легитимни да задават обществения ред.

Тва като 250К по площадите или?
Ако бяхте 80% щяхте да изринете държавата, а вие сте преко сили 10-20%
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 06 юни 2025 15:51

Иване, колко, според теб, бяха на протестите в София оня ден? Дай някакво предположение...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 06 юни 2025 18:33

Drunken_Master написа:Тая жалка женица (вероятно от ромски произход) е символа на евроатлантизма... С каква гордост е показала средният пръст над българите, излезли да протестират срещу поредната проява на "демократизъм" на нашите управляващи. Баси гнусната картинка... Соня Момчилова, в интерес на истината беше единствената, която се опитваше, да "пробие" желязната завеса обхванала "журналистическият плурализъм" като член на СЕМ. Прави й чест... Доколко успяваше, да го стори... е отделна тема.
https://www.youtube.com/watch?v=NcPQGnppf7I

Гледах ги двете при Крум Савов. Тая не знам каква е, но е абсолютно неадекватна, на мен лично ми прилича на човек с психични отклонения. Тука изобщо не говоря какво защитава и за какво се бори, целият ѝ език на тялото не е на нормален човек.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 06 юни 2025 18:35

Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 06 юни 2025 20:25

Red_Neck написа:
Soulen написа:А с какво морално право изискват негласуващите да решават въпрос за Еврото? Аз например не съм гласувал и не смятам, че трябва да имам вот в случая след като съм решил да не ми пука.

Негласуващите имат свободата и лукса да си мрънкат по домова книга.
Те никога не са доволни, защото не им стиска да поемат отговорност.
Те не гласуват, но не искат гласуване от чужбина.
Те не гласуват, но мрънкат срещу купуване на гласове и корпоративен вот.
Те не гласуват, но искат да са коректив, ... най-често във форума.
"Няма за кой" съвсем не е извинение.

Преди време бях казал, че ситуацията е такава в парламента през последните години, защото българина го мързи да отиде до урните в неделя. Ще кисне 2-3 часа в някое кафене или на дивана у тях, но няма да отиде да си пусне гласът и после се оплаква, че нещата не вървят и сульо и пульо влезнали в парламента. Ако активността е висока като преди 20-30 години такива партии като Величие, Меч, че дори и Възраждане въобще няма да са или вътре или в челните позиции. БСП отдавна щяха да са вън от парламента, а ДПС дори с купените гласове щяха да са си на дъното, там където са сега БСП и другите дребни риби като въпросните и дори ИТН. При една активност от поне 60-70% Възраждане щяха да са последни в класирането, а дори има не малък шанс да не влезнат.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 06 юни 2025 21:02

paceto написа:Преди време бях казал, че ситуацията е такава в парламента през последните години, защото българина го мързи да отиде до урните в неделя. Ще кисне 2-3 часа в някое кафене или на дивана у тях, но няма да отиде да си пусне гласът и после се оплаква, че нещата не вървят и сульо и пульо влезнали в парламента. Ако активността е висока като преди 20-30 години такива партии като Величие, Меч, че дори и Възраждане въобще няма да са или вътре или в челните позиции. БСП отдавна щяха да са вън от парламента, а ДПС дори с купените гласове щяха да са си на дъното, там където са сега БСП и другите дребни риби като въпросните и дори ИТН. При една активност от поне 60-70% Възраждане щяха да са последни в класирането, а дори има не малък шанс да не влезнат.

Принципно няма гаранция, че ако негласуващите отидат до урните, разпределението на гласовете между тях няма да е горе-долу в същите пропорции, като при гласуващите и накрая партиите да имат сходни проценти. Най-пострадали обаче няма да са Възраждане, а такива парти като ДБ, които имат строго фиксиран сектантски електорат, който се изразява предимно в София и още няколко по-големи градове. Разбира се и ДПС-тата покрай тях.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 06 юни 2025 21:20

ДБ вероятно бяха зле преди години, ама сега с оглед ситуацията не мисля, че биха се сринали ако голям процент отидат до урните. Просто тези, които в момента не гласуват или да кажем голям процент от тях са разочаровани от политиката и определено не са привърженици на Възраждане понеже те си гласуват редовно. Може би активността ще се качи като се появи новата партия на Радев понеже и там както до сега някои ще повярват в "спасителят" и ще се втурнат към урните. От там ще се дръпнат и много гласуващи за Възраждане понеже много хора започнаха да се разочароват от тях, а и като гледам устремено вървят по стъпките на Атака с всекидневните си обиди, ексцесии и хулиганско поведение в парламента като налитане да се бият и плюят, буквално.

Това до известна степен отдръпна хората и не искат да бъдат свързвани с такива личности и партия. Не малка част дори в момента се срамуват да кажат, че са гласували за тях.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 06 юни 2025 21:30

Soulen написа:А с какво морално право изискват негласуващите да решават въпрос за Еврото? Аз например не съм гласувал и не смятам, че трябва да имам вот в случая след като съм решил да не ми пука.

С моралното право, че всеки Божи ден плащам данъци на тая гнусна кочина. Още въпроси ??

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 06 юни 2025 21:35

paceto написа:ДБ вероятно бяха зле преди години, ама сега с оглед ситуацията не мисля, че биха се сринали ако голям процент отидат до урните.

Да, тези които не гласуваме ще отидем да гласуваме точно за ДБ и ПП .... личи си, че ги разбираш нещата .....

Негласуващите се гнусим от всички, включително и анти българските боклуци ПП-ДБ. Доказани безродници. Слуги на чужди интереси.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 06 юни 2025 21:56

ReBorn1982 написа:
paceto написа:ДБ вероятно бяха зле преди години, ама сега с оглед ситуацията не мисля, че биха се сринали ако голям процент отидат до урните.

Да, тези които не гласуваме ще отидем да гласуваме точно за ДБ и ПП .... личи си, че ги разбираш нещата .....

Негласуващите се гнусим от всички, включително и анти българските боклуци ПП-ДБ. Доказани безродници. Слуги на чужди интереси.

Между другото... Според мен, след едновремешното СДС, тия за мен са най-голямото политическо разочарование. Появиха се след протестите срещу Тиквата, затова и бяха избрани... Останалото е ясно. Да не говорим, че и Киро, и Асен, и Лена са едни най-обикновени глупави млади хора. Даже май и са по-прости от Борисов.

Между другото, Костадинов с нищо не е по-различен от тях. Изказванията на Сарийски относно него и протестните демонстрации срещу влизането в Еврозоната са доказателство за това.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Свободна зона”