Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 06 юни 2025 13:51

Момци, новият официален екип 25/26 отговаря ли като размери на стария, последния? Какво имам предвид: например Адидаса XL от сезон 23/24 отговаряше на L (или 2XL да беше?) на този от сезон 24/25.
Хич не ми се губят два часа в отиване и връщане до Герена, понеже напоследък свободното ми време е нищожно, та ми се ще да го поръчам онлайн.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 06 юни 2025 17:11

Какво било 70те , какво било 80те :lol: :lol:
Пичове , елате в новия век. България е различна , Балканите , Европа и света са различни.
Вземаме пример от феновете на Ман Юнайтед , правим един клуб Юнайтед оф Манчестър , пускаме го в окръжните и там се решава - САМО И ЕДИНСТВЕНО С БЪЛГАРИ ......ДО ТИТЛАТА от ефбем ти лигата.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 06 юни 2025 17:28

Ами тогава вземи пример от участието ни в ЛЕ и ШЛ. Там какво виждаш?

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 06 юни 2025 18:07

Eminem написа:Ами тогава вземи пример от участието ни в ЛЕ и ШЛ. Там какво виждаш?

Виждам яснота. Кой , какъв е в този отбор.
Собственика е собственик. Директора е директор , треньора е треньор. Спонсора е само спонсор и нищо друго.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 06 юни 2025 18:22

Аз пък виждам българско ядро от играчи.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 06 юни 2025 18:34

Eminem написа:Аз пък виждам българско ядро от играчи.

Дам , същото се отнася и за автентичното (до колкото реплика на московски клуб може да е автентичен клуб) цска.
Към момента няма 11 българи с които наш клуб да влезе и в групите на лигата на пресконференциите , камо ли ШЛ.
Не вярваш ? Гледай след 27 минути в Пловдив - футбол в който да се влюбиш :lol:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 06 юни 2025 18:43

11 българи...ех...
Да приемем, че не е нужно да са 11.
Затова дадох пример с онези ни участия. Там имаше българско ядро и много добра сплав между българи и чужденци.

Явно и с 7 българи в състава може да имаме успехи. А сега първенството ни е спортна програма за мигранти към ДАБ.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 06 юни 2025 18:57

Eminem написа:11 българи...ех...
Затова дадох пример с онези ни участия. Там имаше българско ядро и много добра сплав между българи и чужденци.

Явно и с 7 българи в състава може да имаме успехи. А сега първенството ни е спортна програма за мигранти към ДАБ.

Имаме вратар и централен защитник за които най-вероятно няма спор , че стават.
Та тях и да кажем - Краев , Филип Кръстев , Груев младши.
Кои са другите българи с който наистина ще вдигнем левъл и ще гоним титла и групи на ШЛ.
То хубаво - българи , българи , българи , ама кои са тези българи ? Десподов ? Илиан Илиев младши ? Алекс Петков ? Мартин Минчев ? Доминик Янков ?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 06 юни 2025 19:28

Не знам за какво спорите при положение, че сме пълни с национали, които ще разгромят кипърците и след това ще има опашка от мераклии да ги купят за милиони.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 06 юни 2025 19:43

LoveAndPeace написа:
Eminem написа:11 българи...ех...

Имаме вратар и централен защитник за които най-вероятно няма спор , че стават.
Та тях и да кажем - Краев , Филип Кръстев , Груев младши.
Кои са другите българи с който наистина ще вдигнем левъл и ще гоним титла и групи на ШЛ.
То хубаво - българи , българи , българи , ама кои са тези българи ? Десподов ? Илиан Илиев младши ? Алекс Петков ? Мартин Минчев ? Доминик Янков ?

Когато си оставил школата на самотек и да играят връзкари, няма как да очакваш резултат от днес за утре.

Аз искам да се смени политиката на клуба(тя в момента е - "майната й на школата") и вместо първата идея на ръководството е да дават купища пари за некадърни продавачи на царевица, тези пари да отиват за методист, за треньори, обучения, инфраструктура и т.н.

Ако някой каже, че не иска да се губят толкова години, защото резултати няма да има след месец или два - ами ние какви успехи имаме сега? Или през последните десет години?

А ако някой ми излезе с довода за пари от трансфери - първо, за мен това не е баничарница и ме интересуват футболните успехи. И второ - виждаме, че и българи можем да продаваме. Единият чужденец отиде в Русия, друг в Япония, трети в САЩ, а точно българин продадохме на отбор с име - Фейнорд. И то за 1.2 милиона евро.

Върни се в “Левски”