drvasko98 написа:Не знам как съществува Атлетик Билбао
Ако не си забелязал, напоследък с баски-негри.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
blue avalanche написа:Само да кажа, че САМО (извинете за тавтологията) с българи през '83/'84 събрахме трите купи.
groti написа:Малиий. Iskame si levaaa, iskame si leevaaa.. Напъплиха патриотарите.
Аз съм за правилото като цяло. Не друго, ама чужденците в Бълхария са слаби. Ако ограничаването им ще вдигне качеството на входящите трансфери на чужденци и ще коства по-малко загуби на любимият отбор - да! То друг е моментът, че нашите дришни стават само да ядат бой от Израел, Кипър и прочие и да шият прости чалгарки в Студентски град, ама тук-там покрай боклуците (95%) ще изскочи нещо що-годе читаво.
metodito написа:groti написа:Малиий. Iskame si levaaa, iskame si leevaaa.. Напъплиха патриотарите.
Аз съм за правилото като цяло. Не друго, ама чужденците в Бълхария са слаби. Ако ограничаването им ще вдигне качеството на входящите трансфери на чужденци и ще коства по-малко загуби на любимият отбор - да! То друг е моментът, че нашите дришни стават само да ядат бой от Израел, Кипър и прочие и да шият прости чалгарки в Студентски град, ама тук-там покрай боклуците (95%) ще изскочи нещо що-годе читаво.
Сменяй белото. И националността. Ще ти е по-спокойно.
ElCochino написа:blue avalanche написа:Само да кажа, че САМО (извинете за тавтологията) с българи през '83/'84 събрахме трите купи.
Чудесен факт. Сега кажи колко чужденци имаше в другите български отбори по това време.
blue avalanche написа:Само да кажа, че САМО (извинете за тавтологията) с българи през '83/'84 събрахме трите купи.
Потребители, разглеждащи този форум: ElCochino, Google [Bot], ikar, pepo и 16 госта