Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Eminem » 05 юни 2025 19:34

Още по-лошото е, че дебилите дори не се усещат

Не ми се вярва да са чак такива дебили. По всичко изглежда, че унищожаването на европейската култура и население е целенасочено.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 05 юни 2025 20:56

Тая жалка женица (вероятно от ромски произход) е символа на евроатлантизма... С каква гордост е показала средният пръст над българите, излезли да протестират срещу поредната проява на "демократизъм" на нашите управляващи. Баси гнусната картинка... Соня Момчилова, в интерес на истината беше единствената, която се опитваше, да "пробие" желязната завеса обхванала "журналистическият плурализъм" като член на СЕМ. Прави й чест... Доколко успяваше, да го стори... е отделна тема.
https://www.youtube.com/watch?v=NcPQGnppf7I
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 05 юни 2025 21:01

NOMER14 написа:Чувам, че в Лидъла цените били вече и в евро.

На фактурите на А1 са в двете валути от началото на годината.
Това няма лошо, единствено се объркват някои хора, меслейки че стоката е намалена, но нека да е така за да свикват по-старите и неграмотни хора.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 06 юни 2025 00:12

NOMER14 написа:Служебното правителство на Софиянски с неговия екип свършиха доста работа. За благодарност българският народ ги прати в историята, но си иска техния ЛЕВ от борда. Малко са психиатрите в България, дааа.

А ти пък не го искаш, но признаваш, че са свършили добра работа с него. Май ти си този за психиатрията.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 юни 2025 00:36

bubka написа:
NOMER14 написа:Служебното правителство на Софиянски с неговия екип свършиха доста работа. За благодарност българският народ ги прати в историята, но си иска техния ЛЕВ от борда. Малко са психиатрите в България, дааа.

А ти пък не го искаш, но признаваш, че са свършили добра работа с него. Май ти си този за психиатрията.

6 партии в Парламента са за еврото. Това са 78% от депутатите. И техните избиратели ли са психиатрията? Някой път изплискваш легена.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 06 юни 2025 00:40

NOMER14 написа:
bubka написа:

6 партии в Парламента са за еврото. Това са 78% от депутатите. И техните избиратели ли са психиатрията? Някой път изплискваш легена.

И същевременно 70-80% от хората са против него. От кога партиите в парламента действат в синхрон с желанията на избирателите им? Аз досега почти не съм видял подобно нещо. Това е и най-честата причина дадена партя да губи проценти.

Да не отваряме въпроса колко точно хора реално са гласували за тези 6 партии и доколко са легитимни да задават обществения ред.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 06 юни 2025 00:46

Егати ""довода""".....
Избирателната активност на изборите за парламент на 27 октомври за страната към 20:00 ч. е 38,94%. Това показва обобщената активност на гласуване на Централната избирателна комисия (ЦИК).

Гласували са 2 570 639 души от общо 6 601 262 избиратели.

с циганския/купен и корпоративен вот.

Отделно от това, политиците са доказали, че не им пука какво искат избирателите.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 06 юни 2025 09:25

А с какво морално право изискват негласуващите да решават въпрос за Еврото? Аз например не съм гласувал и не смятам, че трябва да имам вот в случая след като съм решил да не ми пука.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 06 юни 2025 09:36

Soulen написа:А с какво морално право изискват негласуващите да решават въпрос за Еврото? Аз например не съм гласувал и не смятам, че трябва да имам вот в случая след като съм решил да не ми пука.

Негласуващите имат свободата и лукса да си мрънкат по домова книга.
Те никога не са доволни, защото не им стиска да поемат отговорност.
Те не гласуват, но не искат гласуване от чужбина.
Те не гласуват, но мрънкат срещу купуване на гласове и корпоративен вот.
Те не гласуват, но искат да са коректив, ... най-често във форума.
"Няма за кой" съвсем не е извинение.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 юни 2025 09:45

И аз мисля, че няма за кого, но все пак ходя. Може да гласувам за някаква партия дет си я знаят само петимата ѝ членове и се чудят от къде имат и шести глас (един път гласувах за ФАГО, още помня а е било в студентските ми години), но се чувствам длъжен да отида.
Само на европейски избори не гласувам, там освен че няма за кого, няма и смисъл-само пращаме клатикурци на европейски заплати. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Свободна зона”