Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Мнениеот Red_Neck » 04 юни 2025 21:29

Много съм разочарован.
Нямам големи очаквания от Керкез. За мен това е огромен компромис и неволно се сещам за Акрапа и Томаш.
Разочарован съм не толкова от избора, колкото от господин Пауло Нога.
Дано греша, но изборът на Керкез говори за нищоправене и страх от поемане на отговорност.
Критериите му са ала-бала.
Керкез можеше да го "одобрим" трима айляка от форума със същия успех, но безплатно!
Време е господин Нога да започва да си заработва огромната заплата, защото към момента не изглежда много по-различен от Исека и минито!
Имам някакво крайно неприятно чувство, че клубът е пълен със заплатаджии.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 04 юни 2025 22:22

На практика ние не взимаме нещо по-различно от Илич, НЕМ, Акрапович, Крушчич и т.н треньори на ГГ. Не им се инвестират твърде много пари в треньор, което е и разбираемо в момента. Залагат на преходен треньор с надеждата да оправи колектива, да вдигне малко самочувствието с натрупване на някаква по-дълга серия победи, ако трябва и всички с по 1:0 и да остави някаква основа за следващият по- добър треньор когато му дойде времето. Разбира се, с тази разлика, че Керкез и всички гореспоменати все пак можеха да извършват някакви минимални треньорски дейности като затваряне на мач, смени и игра за резултат, което беше тъмна Индия за Ал. Томаш. Така че все пак е някакъв напредък...

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 04 юни 2025 22:30

Шопов според мен се прецака сам.
При Керкез щеше да е титуляр, този много го харесва.

Потребителски аватар
dragoni
Контакти:

Мнениеот dragoni » 04 юни 2025 23:04

Ако бяхме спечелили купата щяхме да сме с треньор вариант/ А /ако бяхме взели баража с избор/ Б/ сега съвсем нормално Керкез. Пожелавам му успех
п.п и селекцията ще е на същото ниво

Потребителски аватар
dragoni
Контакти:

Мнениеот dragoni » 04 юни 2025 23:10

И не изпращайте после Нога с камъни той няма общо с това назначение

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 04 юни 2025 23:17

Бях решил да почина малко от футбол, ама айде да се разпиша и аз за новия треньор.

За мен Душан е добър вариант за треньор в този момент за нас. Казвам "добър", а спрямо ситуацията, в която се намираме в момента даже "много добър". Защото както и преди съм писал тук да избереш треньор не е лесна работа. Понякога един и същ треньор може да ти свърши работа при определени обстоятелства, в един етап от развитието на даден отбор, при една трансферна политика и дори при едно ръководство, а при други- не.

Това е и причината някои що-годе добри треньори да успяват на едни места, а на други- не. И дори ако се замислим сигурно ще се сетим някои световноизвестни треньори, които в един отбор са Топа, а в друг се провалят.

Не трябва обаче да се очакват чудеса от Керкез.

Първо аз не мисля, че Керкез е някакъв тактически гений. Аз си спомням мачове на Ботев, в които той откровено е обърквал тактиката. А и винаги съм се чудил защо след толкова много грешки така упорито продължаваше да пуска ЦЗ Там :idea: :?:

Добрата новина обаче е, че в останалите компоненти Керкез е страхотен.

- Много добър психолог и мотиватор. При него групички не вярвам да има.

- Въпреки грешките, за който споменах горе, той е добре подготвен чисто тактически, имам предвид, че подготвя отборите си да могат да играят в различни тактически постройки- да имат план А, план Б и т.н.

- Определено е прагматичен тип треньор. При него може да видим обратното на Томаш- грозен мач с дефанзивен стил на игра и контраатаки, но победа с 1:0. Ботев бяха направили доста поредни победи с по 1:0.

Изключително важно е, че като човек и мъж е много сериозен, притежава морални качества и си тежи на мястото, за разлика от ............. ;) Много е важно! Освен това е характер. В Ботев той не се свенеше да атакува и Платек, когато се оказа без играчи след продажбата на някои от звездите.

Споделям донякъде мнението, че Нога като че ли засега е длъжник. Какво значи 46 треньори от 11 страни??? То и Стипич май го бяха избирали от бая треньори.... Аре стига с Тея високопарни популистки изказвания за широката публика. :!: :roll:

Значи 46 треньори и изведнъж звъниш за първи път на Керкез в неделя ли кога беше?!?! А с другите 45 какво се случи? Не е сериозно това!!!

То дали въобще Керкез е избор на Нога, или Златков и Томанов са решили малко да вземат нещата в свои ръце. Ако е така, не говори много добре за португалеца. Време е той да почне да влиза в час. От него се очаква наистина много, но засега ми се струва, че е леко безгласна буква. Чакаме сега да видим трансферната политика и реформите в Академията, защото ако и там не се докаже Златков може и да предприеме някакво действие. ........
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 04 юни 2025 23:31

Според мен Керкез е избор на съветниците около Шефа. Нито Нога ,още повече пък Златков би си сложил главата в торбата с Керкез.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 05 юни 2025 00:02

gihuelo написа:Според мен Керкез е избор на съветниците около Шефа. Нито Нога ,още повече пък Златков би си сложил главата в торбата с Керкез.

Еми да, ама кои са Тея съветници?

Може Томанов да е един от тях, а пък и е на заплата.

Но какво се случва със скаутския отдел? Какво се случва с академията? Ще има ли промени там? Има много въпроси, които могат да се зададат на Нога при положение, че той е СД и не се е вясвал от първата му презентация. Не можах да гледам пресконференцията, признавам си. Но вероятно журналистите просто не са го питали нищо особено. А можеше малко да го натиснат, за да усети и той къде се намира.

Аз щях да го питам директно " Керкез дали е чисто негов избор", може би малко по-тактично ;)

Познава ли неговата работа ? Защо се е спрял точно на него? Обсъдили ли са вече селекция и т.н. Между другото вероятно наистина е бил пожарен вариант, иначе той е много вероятно да бе настоял Слави Шопов да остане все пак.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 05 юни 2025 00:09

Интересното е че Златков липсваше днес .
А Нога каза че е искал да задържи напусналите , но целта е трябвало да започнат преговори преди 7-8 месеца .
Това са малко камъни и в градината на Златков ,защото той дойде точно тогава.

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 05 юни 2025 08:14

Виждам че тук и не само, все още има объркване и неразбиране на длъжностите, отговорностите и най вече на целите и приоритетите на клуба.
Последното не е да сме задължително шампиони а Златков и Нога да изградят професионален клуб на високо ниво, какъвто НИКОГА не сме били (това преди 90-те е съвсем друга бира), просто няма как да го обявяват официално защото знаем какво ще стане...
Струва ми се че и двамата си вършат работата в тази насока.
За мен Керкез е добър вариант на този етап, най-вече защото проблема ни не беше липса на качествени футболисти а липса на атмосфера и колектив в отбора.
Не виждам драма в това че са му звъннали в неделя... Убеден съм че е анализиран от доста време а в един СМИСЛЕН едночасов разговор можеш спокойно да уточниш всички детайли и да се разбереш с даден човек.
Златков нямаше работа на тази СПОРТНО ТЕХНИЧЕСКА пресконференция.

Върни се в “ЦСКА”