Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот Eminem » 04 юни 2025 09:30

wilge написа:Ако спряганият за Левски бразилец, наричан от журналята "магьосник" е този: "Рилдо трудно се задържа в един отбор до момента в кариерата си. Той е бил собственост на Гремио до лятото на 2023 година, но е даван два пъти под наем - в Бразил Пелотас и Баия. След това е продаден в Санта Клара, където играе един сезон и не успява да се наложи. Следва шестмесечен наем в Портимонензе и още един такъв в бразилския Жувентуде. В средата на 2024 година е преотстъпен в Гояс, а първата половина на тази година престоява в Португеза." то се питам има ли смисъл от четвъртодивизионни ритнитопковци които практикуват шестмесечни престои в различни отбори. Някой от тримата овластени на Герена запита ли се защо настоящите собственици в началото се дърпаха, а сега са съгласни на сделка? За мен отговора е един: защото никой не го иска. Това ми мяза на схема за обогатяване на определени хора при евентуална продажба и то при положение, че го закупим. А ако действително цената му е 500 хил. Е + сериозната заплата за колко трябва да се продаде? Ами ако е под наем?

Типичен раевски трансфер! При всякакво състояние на клуба, този трансфер е малоумен, но при сегашното е и престъпление.

Тези тъпанари в ръководството, още живеят с глупавата и неадекватна мисъл, че всеки бразилец е добър футболист.

И този са го намерили, докато обикалят плажовете в търсене на """играчи""".

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 04 юни 2025 09:41

ikar написа:Не знам за какво си чишим езиците и коментираме тази велика игра футбола, когато за два дена в нашите медии се натъкваме на две значими заглавия ?
Ботев Пловдив остава на улицата 40футболисти ?
Днес " ЦСКА1948 се раздели със 27 футболисти?

Къде е дъното на този наш футбол никой не знае ?

Пловдивските кокошки се продадоха на мутрите за един стадион, сега същия стадион ще го гледат отвън. Същото ще се случи със всеки хванал се на хорото с мутри. Припознавачите на ловешката измама да гледат кокошките и да се сещат какво ги очаква.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 юни 2025 09:54

Само да припомня, че преди време "гросмайстор" Сираков ни благослови с легендите Гаучо и Батиста.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 04 юни 2025 10:09

realno написа:Пловдивските кокошки се продадоха на мутрите за един стадион, сега същия стадион ще го гледат отвън.

Сигурен съм, че "мечтата ти" е цял живот да си остане Герена в този и вид.
Като дойде "мутра" да ви прави стадион, ще му кажете НЕ ВЪРВИ СИ ! Не те искаме :oops: :oops: :oops:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 04 юни 2025 10:35

MASTER_COOL написа:
Сигурен съм, че "мечтата ти" е цял живот да си остане Герена в този и вид.
Като дойде "мутра" да ви прави стадион, ще му кажете НЕ ВЪРВИ СИ ! Не те искаме :oops: :oops: :oops:

Че ние точно това направихме с Черепа :lol: Ако бяхте вие, щяхте да имате протест след портест с блокиране на Орлов мост, но при нас всичко мина тихо и кротко. Що ли? Ми шото нашите тартори са хванати за топките от БХ по-сериозно и от вашите - синьото си е синьо, ама бЕлото си е бЕло :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 04 юни 2025 10:44

Възможно е, но мен ме съмнява за Васко да строи
Но съм убеден, че на Драган Шолак "realno и сие" - щяха да му целуват и ръце ако се наложи - но да строи :)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 04 юни 2025 12:12

blue avalanche написа:Само да припомня, че преди време "гросмайстор" Сираков ни благослови с легендите Гаучо и Батиста.

Ако все пак има нещо положително в този бразилски футболист е това че борави еднакво добре с двата крака и е комбинативен. Като стил се доближава до Бала. Факта че не се е задържал в никои от отборите говори красноречиво? Сумата от 500х е доста завишена ?

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 04 юни 2025 12:16

Не малко бразилски футболисти са собственост на банките. Затова ги въртят от отбор в отбор - дават ги под наем. Вижте Майкон през колко отбора е преминал.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 юни 2025 12:52

ikar написа:
blue avalanche написа:Само да припомня, че преди време "гросмайстор" Сираков ни благослови с легендите Гаучо и Батиста.

Ако все пак има нещо положително в този бразилски футболист е това че борави еднакво добре с двата крака и е комбинативен. Като стил се доближава до Бала. Факта че не се е задържал в никои от отборите говори красноречиво? Сумата от 500х е доста завишена ?

Панов "боравеше" само с левачката, обаче беше...Панов! Същото се отнася и за Начко Михайлов.
Такива пенкилери, дето "боравят" с всичко и "играят на 50 позиции" сме ги виждали. Десетки...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 юни 2025 12:59

NOMER14 написа:Летни трансфери на небългарски футболисти?

Кирил Петков от ППДБ. :)

Върни се в “Левски”