Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот MASTER_COOL » 04 юни 2025 07:45

realno написа:
MASTER_COOL написа:"Аз мразя ЦСКА", майната му на Левски дали ще ме радва. ;)
За няколко дни престой в Без Цензура - това е извода

Пак си в заблуда.
1. Никой левскар във форума не нарича ловешкия заместител ЦСКА.
2. Няма как да мразим несъществуващ клуб.
3. Левскарите спасихме Левски, защото не ни е безразличен както на вас ЦСКА.
Следователно си написал голяма глупост. Опитай пак.

Нищо подобно ! :)
Когато ни биете сме ЦСКА, когато паднете сме гадното и гнусно ловешко тире
Факт е, че основно срещу нас пълните стадиона, а срещу Лудогорец не в такава степен.
Това показва,че сте ни припознали на 100%.
Естествено не очаквам да си признаеш/признаете !
Живи и здрави
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 юни 2025 07:52

Изображение

Изображение

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 04 юни 2025 08:56

NOMER14 написа:
MASTER_COOL написа:Това е така, не отричам.
Коефициента е много важен, но не е достатъчен за пробив.
Отбор си трябва !

Трябва на първо време и късмет в жребия без географски открития и без мръсен унгарски съдия.

На първо място трябва добре направен отбор, не използвам думата класен, а стабилен със здрава защита и остра контраатака, после късмет да ти се падне противник, който няма гореизброеното или се тресе от скандали/далеч е от оптимална форма. Затова имената на отборите през юли поне нямат значение. Мен например най-много ме притеснява Целие, играха 1/4 финал току що и най-малко Партизан и Клуб (не че ще ги бием със сигурност)

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 04 юни 2025 08:58

MASTER_COOL написа:
realno написа:
MASTER_COOL написа:"Аз мразя ЦСКА", майната му на Левски дали ще ме радва. ;)
За няколко дни престой в Без Цензура - това е извода

Пак си в заблуда.
1. Никой левскар във форума не нарича ловешкия заместител ЦСКА.
2. Няма как да мразим несъществуващ клуб.
3. Левскарите спасихме Левски, защото не ни е безразличен както на вас ЦСКА.
Следователно си написал голяма глупост. Опитай пак.

Нищо подобно ! :)
Когато ни биете сме ЦСКА, когато паднете сме гадното и гнусно ловешко тире
Факт е, че основно срещу нас пълните стадиона, а срещу Лудогорец не в такава степен.
Това показва,че сте ни припознали на 100%.
Естествено не очаквам да си признаеш/признаете !
Живи и здрави

1. И през ум не ти минава, че на стадиона освен, че подкрепяме нашия отбор същевременно се събираме голяма бройка привърженици, като контрапункт на припознаването от ваша страна. Дразнители сте ни вие, а не Литекс. Трябва да се види, че истината има значение и зад нея стоят повече хора отколкото зад оранжевата лъжа.
2. Не сме ви припознали, а признали за припознавачи.
3. Когато ви бием на терена, не бием ЦСКА, а голямата ловешка измама. Сам призна, че ЦСКА фалира и такъв клуб няма, а е заменен с провинциално менте.
Последна промяна от realno на 04 юни 2025 09:00, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 04 юни 2025 09:00

drvasko98

Ако успеете да задържите Макун, Майкон и Марин Петков и привлечете раздвижен нападател имате всички шансове да направите добър сезон.
Добре сте в почти всички зони, особено по бековете и крилата с привличането на Кирилов.
Малко в средата на терена липсва класа, но ПЪЛНО ЩАСТИЕ няма
Последна промяна от MASTER_COOL на 04 юни 2025 09:05, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 04 юни 2025 09:03

realno написа:1. И през ум не ти минава, че на стадиона освен, че подкрепяме нашия отбор същевременно се събираме голяма бройка привърженици, като контрапункт на припознаването от ваша страна. Дразнители сте ни вие, а не Литекс. Трябва да се види, че истината има значение и зад нея стоят повече хора отколкото зад оранжевата лъжа.
3. Когато ви бием на терена, не бием ЦСКА, а голямата ловешка измама. Сам призна, че ЦСКА фалира и такъв клуб няма, а е заменен с провинциално менте.

Това го разправяй упорито на децата ти. Нали знаеш - повторението е майка на знанието.
Да се разпространява от поколение на поколение ;)
Не ми се рови в историята, но съм убеден че и вие не сте съвсем "чисти" :P
И пак ще се повторя - има един Васил, който ако дръпне спусъка тогава лошо. В момента е зависим, но не се знае знае ли се.
Не случайно пропадна сделката с Юнайтед груп
Така, че кротичко. Не предизвиквайте съдбата.
Живота е бумеранг.
На мен не ми пука за вашето мнение така или иначе :twisted: Не плащам данък - мнение от Герена
Последна промяна от MASTER_COOL на 04 юни 2025 09:22, променено общо 1 път.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 04 юни 2025 09:22

MASTER_COOL написа:
realno написа:1. И през ум не ти минава, че на стадиона освен, че подкрепяме нашия отбор същевременно се събираме голяма бройка привърженици, като контрапункт на припознаването от ваша страна. Дразнители сте ни вие, а не Литекс. Трябва да се види, че истината има значение и зад нея стоят повече хора отколкото зад оранжевата лъжа.

Това го разправяй упорито на децата ти. Нали знаеш - повторението е майка на знанието.
Да се разпространява от поколение на поколение ;)
Не ми се рови в историята, но съм убеден че и вие не сте съвсем "чисти" :P
И пак ще се повторя - има един Васил, който ако дръпне спусъка тогава лошо. В момента е зависим, но не се знае знае ли се.
Така, че кротичко. Не предизвиквайте съдбата.
Живота е бумеранг.
На мен не ми пука за вашето мнение така или иначе :twisted: Не плащам данък - мнение от Герена

И с Васил и без Васил не си предадохме клуба като вас. Делата ни говорят повече. Вашето мнение няма значение, както нямаше значение мнението ви, когато се отметнахте от собствената си декларация срещу припознаването.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 04 юни 2025 09:38

MASTER_COOL написа:drvasko98

Ако успеете да задържите Макун, Майкон и Марин Петков и привлечете раздвижен нападател имате всички шансове да направите добър сезон.
Добре сте в почти всички зони, особено по бековете и крилата с привличането на Кирилов.
Малко в средата на терена липсва класа, но ПЪЛНО ЩАСТИЕ няма

Никъв шанс нямаме, ако не се убием от кАсмет, като с КолЮ или вие с грипа, дето почти всички мачове бяхте домакини, беше само в 1 мач и половината играчи на противника бяха болни и не играха. Големи мачове бяха на делиорманци с Олимпиакос и нашите с ПАОК, както и да речем на вас втория с Виктория, които очевидно не бяха във форма и имахте късмет да ги хванете точно тях, почти отпаднали предния път от някакви аматьори, но пък са чешки отбор все пак. Всичко друго е малко или много късмет и толкова.

Колкото до припознаването в сините редици на Литекс - абсолютно си прав, за огромно съжаление, особено сред наркосите - показателно е поведението им миналата есен и желанието да има агитки, защото за тях е важно да с снимат във фейса, а не някакви морални дилеми. Сините припоци са същите като оранжевите, просто са по-малък процент, но са също толкова гласовити и малко повече умнокрастави, отколкото копейки, като при вас :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 04 юни 2025 09:45

Стабилен си ! 8-)
Имаш моето уважение.
Ако пък допринесеш с малко и за Диснейленда на моите принцеси - цена няма да имаш ;)

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 04 юни 2025 10:36

gihuelo написа:
Aronaks написа:
gihuelo написа:
Aronaks написа:
bubka написа:
damyanov1963 написа:Е тогава защо при последното ни участие вие отпаднахте в първия предварителен с 0:6 от Гранда 6вепси, пък ние с 1:3 от Айнтрахт в третия?

На всеки се случват такива неща, дори на най-големите. Ние нямаме претенции да сме безгрешни, нито надмеността да не признаем, когато някой по-малък отбор е бил по-добър и ни е надиграл. Затова сме велики. Важното е да не се превръща в закономерност, както е при подуенци Изображение.

Пич, сигурен съм, че дори ти осъзнаваш какви глупости си написал. Разбирам огромното то желание и розовия сън в който живееш, но за съжаление всички знаят истината. Никаква закономерност няма при вас защото нямате никакви международни успехи последните сигурно поне 30+ години. А това не говори за закономерност, единствено говори за посредствен отбор, който някога е бил гранд и е постигал успехи в Европа. Докато беше истинското ЦСКА единствените ви успехи бяха влизане в групи на втория по сила турнир и там винаги завършвахте последни или на дъното от всички възможни отбори в цяла Европа. След като приехте Литекс за свой отбор, не си спомням дали въобще и в групи сте влизали, пък и да сте пак сте били на дъното. Така, че няма как да сте велик отбор със епизодични провали, защото при вас епизодични са единствено успехите в безмислени мачове и някое влизане в групи.

А ти в какъв сън живееш ?
16 години не сте ставали шампиони
15 години не сте били в групи.
10 години не бяхте ставали втори.
За 16 години една купа на България.

За последните години сме били два пъти в групи и имаме победи на Рома, Базел , Виктория Пилзен

И какво като сте били два пъти в групи? Да повтарям ли на какви места завършихте. Последните 30 години и ЦСКА и сегашното ви менте не може да се доближи даже до успехите на Левски в Европа. Не се напъвай.

Малкоклетъчен, вие никога дори не можете да си помислите да се доближите до нашите успехи в Европа :)

Аз те питам от кога не сте влизали в групи а ти ме питаш на кое място сме били в тези групи ? :)
Наистина си малкоклетъчен :)

Ей смешник бавноразвиващ се. Всичко, което ти написах, беше в отговор на простотиите, че сте били велик отбор, който редовно жънел успехи в евротурнирите, но виждаш ли много рядко му се случвало да се насере, както в случая със Сепси. Така написано от теб излиза, че редовно минавате групите, играете елиминации, биете силни отбори, което въобще не е истина.
Цялата идея на написаното от мен беше да ти покажа, че не сте никакъв велик отбор и не жънете никак редовно успехи, а двете влизания в групите са ИНЦИДЕНТНИ успехи, малоумнико. Ако броиш завършвания на последно място в групи на някой турнир за успехи, ви го пожелавам все това да са ви успехите.
И поста ми нямаше за цел да говоря за Левски, а да ти покажа че пишеш глупости, ама тъпата ти глава явно не може да разбере какво искам да кажа.

Върни се в “Левски”