icko65 написа:Дюлгера копае дъното..От резерва в ЦСКА към втора дивизия-Дунав....
Нали в Турция го гласяха да ходи, да не е било в Исперих?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
icko65 написа:Дюлгера копае дъното..От резерва в ЦСКА към втора дивизия-Дунав....
ShooterMan написа:От всички дето са ни напуснали на едно ниво, т.е. това дето заминаваш през задната врата като измекяр слагам единствено Сердюк, Дюлгера и Алекс. Дюлгера освен измекярския номер да отиде в Шопия първото му нещо беше да хвали оня измислен отбор с Тирето, дето даже и в Европа не играе. Точно като Сердюк измисления треньор ДухниСупов, който повече от 3-4 месеца отбор не е водил преди да го изгонят. Алекс е ясен - скандалджия, леке и пияница. Ако трябва да кажа нещо положително за Сердюк в защита на неговото връщане - измежду тези 3-мата като, че ли е най-големия професионалист откъм тренировки и поддържане на форма, защото Алекс примерно ядеше като прасе, винаги беше с наднормено тегло и пиенето посред нощите не му беше чуждо хич. А ако Дюлгера се озове в Дунав - нещо напълно логично ще е, макар да го считам за новинарска грешка засега.....само засега, защото толкова си е свалил формата, че не си ли намери отбор, в който да играе и да е титуляр и то отбор като Черно Море, дето да има ниво и да играе в Европа - пиши го бегал, колкото пъти игра за ЦСКА, толкова пъти пускаше голове като оня в Бургас, когато дебютира на 17 хахах.
ShooterMan написа:Точно така! Никога не пропускайте факта, че Христо Иванов е наш кадър. Това е изключително важно. Както и, че освен Берк нямаме друг стабилен деф халф, Начо заминава, Васката е на 35....От Локо Пд важен също е Лясков! Левия бек при нас е проблематичен, аз не съм фен на Дани Мартин - става, но за разерва, за ротации, изключително спорен футболист - 1 мач добре, другия зле. Дончев заминава за десния бек, Цецо Панов е на много години вече.....Георги Николов ще е трансферен удар, късаше мрежи в Хебър, много добър с глава, млад е, но ще има нужда от време да преодолее годината без игра (защото има и много случаи на играчи, които не са успявали изобщо). Това значи, че трябва и втори нападател. Да, Сердюк беше идеалния такъв в схемите на Илиан - и за разлика от Николов (който е таран, както беше и Наско) - подвижен и агресивен. Илиан си знае, Сердюк не е направил нещо по-различно от Дюлгера, от Джуниър, от Леандро, от Сула сега - имаше си договор и го изпълняваше, имаше клауза за заминаване и оня идиот Цеката я плати. До тук всичко ок, само простотиите дето хвалеше великия треньор Чичовото и дума на каза за Илиан беше тъпото и аз там го намразих - този тъп украински таксиджия (буквално караше такси), този абдал, който сигурно щеше да е войник в някой окоп най-много не можеше да играе футбол изобщо - бягаше като шматарок и се блъскаше само, Илиан го научи на А и Б този глупак. Ако Илиан му прости - и аз съм ОК, както казах - не е направил нещо различно от другите.
Veso1913 написа:Eastern написа:Таранът Исмаил Иса напусна Черно море. Неговият договор изтече и той вече си търси нов отбор като свободен агент.
https://www.novsport.com/bg-futbol/shes ... herno-more
Удар за Ботев! Георги Николов си тръгва, отива в друг тим от българския елит. По информация на нашата медия Николов ще продължи кариерата си в Черно море, чийто тим на Илиан Илиев ще участва и в европейските клубни турнири в предстоящата кампания.
https://www.tribunaplovdiv.bg/%D1%83%D0 ... %B2%D0%B0/
Има много хляб в това момче,но не съм си помислял че някога ще го видим на Тича.А може и Митко Тонев да му е повлиял малко,знае ли човек?
LoveAndPeace написа:Младши можете да го броите май май
[youtube]https://youtu.be/cWAMAuPmISg?t=1139[/youtube]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта