Сензация - Ювентус привлече Кевин Курани !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Сензация - Ювентус привлече Кевин Курани !

Мнениеот TristaNNN » 02 мар 2010 03:11

Не вярвам това да стане... освен ако не е с някаква цел, щото нали се сещате как ще играе един играч и какво ще е отношението към него в настоящия отбор при тези обстоятелства :? . Може да има интерес, може всичко, но това си е чиста спекулация според мен, просто няма логика ....
А за Мартин Петров...те къде ли не го пратиха него :roll:
Смятам че за него е най-добре да си остане в Англия, на 31 не е добре да сменяш първенства и тепърва да свикваш с нови държави, понеже Англия не е като Италия, нито като Франция и т.н. На острова си му е добре :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

MAINATA 1936
Контакти:

Мнениеот MAINATA 1936 » 02 мар 2010 03:29

Мисля че Ювентус имат нужда от доста по качествени нападатели , Курани не е толкова качествен доста положения пропуска . За Марто ще се радвам ако го вземат и мисля че ще успее да се наложи в Юве . Успех на Марто и дано Юве да направят качествена селекция !!! :) :) :)

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 02 мар 2010 09:37

Agentriot написа:Че не е слаб нападател-това е ясно,обаче имам съмнения,че е достатъчно класен и добър за гранд като Ювентус.С тая криза и тоя слаб сезон нз дали точно с такива попълнения ще станем пак онзи Ювентус,който мачкаше в Италия и в Европа преди да ни изпратят в Серия Б.Трябват по-класни и доказани в големите мачове играчи.Ако обаче наистина дойде-дано да се справи добре и да вкара доста голове,защото наистина има дефицит тоя сезон на голове.

Кога Юве е мачкал в Европа не знам.В Италия с 34 купени мача от общо 38 наистина "мачкаха" дълго време,но пародията свърши и при обективно съдииство нещата си дойдоха на мястото.Така както би станало и в Англия с Ман Юн ако се поразгледат нещата по-отблизо през последните години.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 02 мар 2010 10:05

BlueRadiotherapist написа:
Agentriot написа:Че не е слаб нападател-това е ясно,обаче имам съмнения,че е достатъчно класен и добър за гранд като Ювентус.С тая криза и тоя слаб сезон нз дали точно с такива попълнения ще станем пак онзи Ювентус,който мачкаше в Италия и в Европа преди да ни изпратят в Серия Б.Трябват по-класни и доказани в големите мачове играчи.Ако обаче наистина дойде-дано да се справи добре и да вкара доста голове,защото наистина има дефицит тоя сезон на голове.

Кога Юве е мачкал в Европа не знам.В Италия с 34 купени мача от общо 38 наистина "мачкаха" дълго време,но пародията свърши и при обективно съдииство нещата си дойдоха на мястото.Така както би станало и в Англия с Ман Юн ако се поразгледат нещата по-отблизо през последните години.
Ти чуваш ли се :?:

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 02 мар 2010 10:09

Бижутера написа:а какво е това правило Босман?

Мисля, че се отнася за правото на футболистите да преговарят с други клубове, когато са с изтичащ договор!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 02 мар 2010 12:13

Боцман е като му истича договора 30 юни, е свободен да преговаря без разрешемието на клуба в който играе
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 02 мар 2010 12:36

Излишен трансфер на Ювентус според мен , в отбора има достатъчно нападатели ,всъщност на всеки пост има класни играчи ,проблема не е в тях ,а в треньора ,докато не се назначи някой опитен и доказан специалист всички фенове на Юве ще патим :|
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
DeyanFCK
Контакти:

Мнениеот DeyanFCK » 02 мар 2010 12:56

Отново досаждам с разни безумия. :mrgreen: До момента нито една германска медия не е дори споменала за подобен трансфер, дори не става дума за самия Кевин Курани, че иска да напуска. Факт. Дори в клюкарския и най-тиражния Билд, който винаги прави от мухата слон, няма и думичка за подобно нещо. Факт. Договорът на Курани обаче изтича през юни 2010 г. Друг факт.

Смятам, че новината е направена въз основа на изтичащия договор и някакво хвърчащо споделяне на Дзакерони, че му "трябва играч, който добре играе с глава". Очаквам скоро този балон да се спука. Няма никаква логика в това Курани да отиде в Ювентус - Шалке е почти сигурен за Шампонската лига, за разлика от Ювентус, Магат разчита на Курани изключително много, а не съм убеден, че Ювентус ще плаща много по-голяма заплата от "кралскосините", за да може Курани да рискува кариерата си и да започва да се доказва наново в Италия. Мое мнение. Иначе може и да отиде в Торино, един бог знае...
Изображение
Моят личен футболен блог:
http://manorlegend.blogspot.com/

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 02 мар 2010 13:27

Шалке нали беше пред фалит, едва ли ще пропуснат да вземат свежи пари от Курани, ако от Ювентус официално го поискат..
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
DeyanFCK
Контакти:

Мнениеот DeyanFCK » 02 мар 2010 14:02

Бижутера написа:Шалке нали беше пред фалит, едва ли ще пропуснат да вземат свежи пари от Курани, ако от Ювентус официално го поискат..

Шалке не е бил пред фалит, това беше измислица на журналистите на Билд. Клубът имаше да превежда десетки милиони евро незабавни задължения през миналото лято, натрупани от неразумни трансфери през годините, както и вноски по изплащането на новия стадион, но всичко беше оправено с финансова инжекция от Газпром. В момента Шалке е по-платежоспособен отколкото преди една година и неслучайно Магат взе цели 9 (!) нови футболисти през зимната пауза. Далеч съм от мисълта, че ще бъдат купени Кристиано Роналдо и Кака, но заплатите към момента в никакъв случай не представляват проблем за клуба.
Изображение
Моят личен футболен блог:
http://manorlegend.blogspot.com/

Върни се в “Футбол - Свят”