Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот MASTER_COOL » 30 май 2025 12:07

soilwork написа:Аз лично бих ги подарил и даже ще ги закарам до Разград с колата

Ти до Разград, а аз до Рим с черничкия :mrgreen:
И останахме без халфове.... :oops:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 30 май 2025 15:52

MASTER_COOL написа:
soilwork написа:Аз лично бих ги подарил и даже ще ги закарам до Разград с колата

Ти до Разград, а аз до Рим с черничкия :mrgreen:
И останахме без халфове.... :oops:

Моля да ме извините, но Кареасо съм му запазил място в моята кола. Ще го закарам до всяка точка на света, само да не е в ЦСКА. Ако трябва и на презокеански ферибот ще го кача. Та него специално никой да не ми го пипа.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 30 май 2025 15:52

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 30 май 2025 18:12

MASTER_COOL написа:
danko_sot написа:И те са прави сами по себе си. Купър е резерва, а Питас е малко надценен спрямо това, което показва до момента.

Склонен съм да се съглася с теб за Питас. Обаче следя почти всички анализи по тази тема. Повечето възхваляват кипъреца относно движение и креативност. Проблема е, че не се използва пълноценно и не получава почти никаква подкрепа в предни позиции. Цял сезон играем без флангове.
При това положение 10 гола до момента не са никак зле, но повечето от които са благодарение на индивидуална класа отколкото на отборен резултат.
Дали обаче си заслужават тези 75к евра - вероятно не. Но не аз и ти ги плащаме. :mrgreen:

За милион и косур евро, за 75 бона заплата, гонещ 30 години.....?

Като движение добре. Движи се по целия фронт на атаката, но не виждам кой знае какъв ефект от това в повечето мачове, Тази креативност също малко ми се губи.

Коялипу се движеше също много, но се връщаше и се наемаше и с организаторски функции. Умееше да гърдира и да пази топката с гръб към вратата като типичен ЦН.

По отношение на количество голове спрямо получени шансове също не е розово положението. На кипъреца му трябват средно може би поне три, дори четири шанса, за да вкара. При Коялипу беше горе-долу същото, даже една идея по-добре ;)

Можем да добавим, че чисто физически Питас обективно погледнато отстъпва на типичните ЦН като Коялипу. Не сме видели още гол с глава май, да надбори чисто физически някой от ЦЗ и т.н.

Може би едно от малкото предимства на Питас пред Коялипу това е бързината.

Може да бъде пробван следващия сезон и на крилото при наличие на друг типичен ЦН. Определено обаче ми се струва, че трябва да има промяна и в неговата роля.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 30 май 2025 19:40

Може следващият сезон да играем 4,4,2 или 3,5 ,2 и да има място за Питас и още един нападател.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 30 май 2025 19:47

Питас е много добър лек нападател. Такива трябва да ги изкарваш в коридор, за да са ефективни. И да имаш един тежък ЦН, който да се преборва за топките, да играе с глава, да освобождава пространства. Имаме Исека и Борносузов, но изключително рядко виждам да играем с двама нападателя. Отделно трябва да имаме крила и бекове, които да играят на широк фронт, за да може да изкарват бековете на противника извън тяхното наказателно поле.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 30 май 2025 19:49

AntonToni написа:Може следващият сезон да играем 4,4,2 или 3,5 ,2 и да има място за Питас и още един нападател.

3-5-2 я намразихме от времето на Саша Илич, а и Бруно си отиде заради нея. Съмнява ме, но всичко е възможно..

4-4-2 трудна работа, но кой знае. Все по-рядко се използва и в световния футбол. Двамата вътрешни халфа трябва да са много енергични и работоспособни и да умеят да играят и в защита и в нападение, т.е. box to box. Нападателите и те трябва да са бързи, да пресират и да помагат и в защита.

Но пак казвам Питас не е достатъчно ефективен като единствен ЦН и това 100 процента са го видели от ръководството и ще трябва с новия треньор да измислят нещо.

Имаме вече на пейката един играч със заплата 60 бона....... Логика- 0
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 30 май 2025 22:06

Виктор Попов отпада от сметките. Все по-невъзможно ми изглежда да сме с четирима БГ сред титулярите

The_Miz
Контакти:

Мнениеот The_Miz » 30 май 2025 22:18

Май отново ще привличаме играчи в последния момент…

Върни се в “ЦСКА”