Интересно е, че Тимбърулвс са приключили с 10 борби по-малко. Ако залагаш на хъс и борба, може процентът да ти е по-нисък, асистенциите по-малко, но поне борбите не трябва да са толкова по-малко.
Макар че миналия мач бяха по-добри във всички показатели, с изключение на грешките и паднаха.
NBA Regular Season 2024-25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Regular Season 2024-25
Buck32 написа:Интересно е, че Тимбърулвс са приключили с 10 борби по-малко. Ако залагаш на хъс и борба, може процентът да ти е по-нисък, асистенциите по-малко, но поне борбите не трябва да са толкова по-малко.
Макар че миналия мач бяха по-добри във всички показатели, с изключение на грешките и паднаха.
Когато мяташ тухлаци, а ключовите играчи на противника са с 55% огромната част от борбите са под другия кош,а винаги защитниците са с предимство
rhaegar написа:ОКС помляха Минесота. Кольо може да си брои сребърен медал тоя сезон, за това че ги докара до 7 мача.
Дано Индиана довършат серията и те.
Или Арън Гордън, Мъри също имаше не лоша серия, Браун беше на високо ниво.
Регърче и ти ли стана "Jokic glazer" ? :mrgreen:
Йоката ме кефи по принцип, ама феновете му са много промити мозъци поне тези дето аз чета.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
rmfan5 написа:rhaegar написа:ОКС помляха Минесота. Кольо може да си брои сребърен медал тоя сезон, за това че ги докара до 7 мача.
Йоката ме кефи по принцип, ама феновете му са много промити мозъци поне тези дето аз чета.
Не, аз не харесвам сърбите, кат цяло :lol:
Ппц издигането на който и да е спортист в култ е тъпо, но той поне не се взема на сериозно. Гледа си коньовете и не му дреме за нищо извън сезона. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:rmfan5 написа:rhaegar написа:ОКС помляха Минесота. Кольо може да си брои сребърен медал тоя сезон, за това че ги докара до 7 мача.
Не, аз не харесвам сърбите, кат цяло :lol:
Ппц издигането на който и да е спортист в култ е тъпо, но той поне не се взема на сериозно. Гледа си коньовете и не му дреме за нищо извън сезона. :lol:
Аха, като цяло не си им фен ясно.
Иначе да той самия си е пич.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
Никс върнаха една, ако бият и в шестия ще стане мармалад.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Имам чувството , че съдиите направляват изхода на мачовете в някаква степен. Снощи например за очевадан фаул въртяха запис. Тренера на Пейсърс подскачаше от нерви и не вярваше на очите си.
Дано се справят Индиана!
Мисля ,че приключиха Никс. Лежерна игра на Индиана. Сякаш си повярваха ,че мачът е техен без напън. Но пък е по хубаво пред собствена публика да се докажат. Иначе тъпите български сайтове....Никс смачкаха Индиана. Абе боклуци...тази разлика в НБА не е нищо. Прави се за 3-4 минути.