Лига на конференциите (сезон 2024/2025)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лига на конференциите (сезон 2024/2025)
Затова не гледам испански футбол - тия нищо старо не са забравили.
CSKA69 написа:Много глупости за Мареска, а човекът топ 4 и трофей в първия си сезон в Челси ;) 8-) :arrow: За италианецът имам повече надежди да излезе добър треньор от него, отколкото за Артета, ако ще сравняваме двамата бивши асистeнти на Гуардиола ;)
:lol:
Най-некадърният треньор на Челси от Бенитез насам, той също взе евро тройфей и кво? Оставаше и да не спечели турнир, дето това е първият сериозен мач в него. Той и днес обърка каквото можа, добре че овреме се сети да изкара Густо.
Ще го видим догодина, според мен нищо добро не ни чака с него.
Пак де, взе някакво тенеке, мисля че за дълго ще останем единственият отбор с всички купи, понеже останалите на които им липсва тоя Мики Маус турнир надали ще играят скоро в него.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
- Контакти:
CSKA69 написа:Много глупости за Мареска, а човекът топ 4 и трофей в първия си сезон в Челси ;) 8-) :arrow: За италианецът имам повече надежди да излезе добър треньор от него, отколкото за Артета, ако ще сравняваме двамата бивши асистeнти на Гуардиола ;)
Обаче не спираш с тъпите приказки за "Бог" и "Апостолите". Магареска е на нивото на Мадзари-тъп инат и средняк.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.
Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]
Мауриньо да се връща. че на терена е е анархия.
След години се броят купите, а ШЛ по едно време ставше мираж с едни издънки.
Благодаря за всички поздрави, наздраве и от мен за другите фенове на Челси.
Нормално е като не можеш да биеш един Ипсуич и други подобни, да има критики, също така е нормално като завършиш 4-ти във ВЛ и спечелиш Мики Маус Къп, все пак да си заслужиш поздравления и уважение. Днес за първи път Мареска коригира много точно и навременно нещата в отбора си и постигна обрат. Бъдещето ще покаже кой къде и какво, но е факт, че постигнатото е задоволително. Жалко за Бетис, наистина, че много искаха да вземат този турнир, и ако Челси си играеше в ШЛ, или ЛЕ, със сигурност щяха да го спечелят
Нормално е като не можеш да биеш един Ипсуич и други подобни, да има критики, също така е нормално като завършиш 4-ти във ВЛ и спечелиш Мики Маус Къп, все пак да си заслужиш поздравления и уважение. Днес за първи път Мареска коригира много точно и навременно нещата в отбора си и постигна обрат. Бъдещето ще покаже кой къде и какво, но е факт, че постигнатото е задоволително. Жалко за Бетис, наистина, че много искаха да вземат този турнир, и ако Челси си играеше в ШЛ, или ЛЕ, със сигурност щяха да го спечелят
CHELSEA
bubka написа:Интуицията ми подсказва 4:1 за Бетис, а логиката съвсем друго.
Значи логиката
rhaegar написа:miro_rz написа:Аз вися с картони, оня синия ще ме очеши вече!
Релакс, слабо ми дреме за тоя финал. Чувствам се като фен на Арсенал от края на ерата Венгер, добрахме се до ШЛ, сега може и потоп.
Честото брачед, второто им скрихте шапката. Бяхте основен фаворит от самото начало.
miro_rz написа:rhaegar написа:miro_rz написа:Аз вися с картони, оня синия ще ме очеши вече!
Релакс, слабо ми дреме за тоя финал. Чувствам се като фен на Арсенал от края на ерата Венгер, добрахме се до ШЛ, сега може и потоп.
Честото брачед, второто им скрихте шапката. Бяхте основен фаворит от самото начало.
Мерси :lol:
Да, щеше да е леко неудобно да не спечелим тоя турнир, по-интересното е че най-зле в него изглеждахме срещу Сервет в квалификациите, след това беше разходка.
Продължавам да си мисля, че отбори от топ 5 първенствата нямат много място в този турнир, уж правиш купа за бедните, а накрая пак я печелят богатите. Добре че Олимпиякос миналата година нашариха пейзажа.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Аз нямам нищо против нашите клетници да вземат и такава купа. Постна история сме в Европа!