Ганчев не би дал над милион и за проверен футболист.
Специално за Фаетон и Кордоба не знам дали някога ще разберем кой ги е гледал. Но парите на 99 процента са платени от Папазки.
Иначе да, абсолютно съм съгласен, че Нога трябва да си носи кръста. В крайна сметка ние взехме за СД човек, работил в ПСЖ и Спортинг, макар и не на същата длъжност. Заплатата му също сигурно е огромна за нашите стандарти.
Пауло Нога се казва тоя човек и трябва да му се даде пълен картбланш за спортно-техническите дейности в клуба.
Иначе, да, най-после някакво решение, взето от БФС, в полза на българския футбол. Но само това само по себе си не е достатъчно, за да се подобри новото на българските футболисти и респективно националния отбор.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Стоилов отдавна не работеше в клуба! Ганчев се водеше собственик, но Папазки беше в клуба вече от над половин година! И тези трансфери на Фаетон и Кордоба бяха негови! Ганчев обикновено взимаше под наем футболисти с опция за откупуване, ако се докажат! Най-скъпият трансфер на Ганчев е на Хайнц за 600 хил. евро според Маркета! И е сигурно, че не са дадени наведнъж!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Мерси. Само попитах. По-спокойно :)
:)))))))))))))
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Не знам къде спим, че оставяме Ради Кирилов да отиде в Левски. Той е класа отгоре на всички наши крила взети заедно.
Последна промяна от The_Miz на 28 май 2025 23:29, променено общо 2 пъти.
- MASTER_COOL
- Контакти:
The_Miz написа:Не знам къде спим, че оставяме Ради Кирилов да отиде в Левски. Той е класа отгоре на всички нали крила взети заедно.
+1 !!!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Той на 33.....два спринта и приключва :) При нас с интензивният и високо-скоростен футбол на Томаш няма шансThe_Miz написа:Не знам къде спим, че оставяме Ради Кирилов да отиде в Левски. Той е класа отгоре на всички наши крила взети заедно.
soilwork написа:Той на 33.....два спринта и приключва :) При нас с интензивният и високо-скоростен футбол на Томаш няма шансThe_Miz написа:Не знам къде спим, че оставяме Ради Кирилов да отиде в Левски. Той е класа отгоре на всички наши крила взети заедно.
33, но класата си е класа. Има още 2 години футбол на високо ниво според мен.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Според мен селекцията ни много зависи от предстоящия мач в Събота. Спрямо развитието му, ще се премине към план А или към план Б. Не е никак приятна ситуацията в момента.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
soilwork написа:Мерси. Само попитах. По-спокойно :)
Аз съм напълно спокоен за себе си и не толкова за клуба! Мисълта ми е, че Ганчев не обичаше да харчи, докато Папазки е на обратния полюс и дано това му "качество" да не ни излезе през носа! Ганчев е обвиняван в какво ли не, но някъде при 4-5-тата му година, откакто ни пое, клубът беше на път да започне да се самоиздържа! В момента имаме голяма "бащица", но клубът е напълно зависим сега и за в бъдеще от нея, особено при тези заплати, които се раздават!
Дори и онези от Разград могат спокойно да се самоиздържат, ако Гела реши да ги изостави! Вече изкарват достатъчно от ЕКТ и от продажби на играчи!
Трябваше и ние да можем!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]