Pichichi написа:За мен в повече се гласува доверие на Брънсън а не мисля че той може да ги извде до титла дори и при
който и да било друг треньор на пейката. Обсебва топката и стреля с доста лош процент което в серия от 6/7 мача
винаги ще дава лош резултат. До колко това е решение на треньора или винаги уж звездата на отбора
трябва да поема отговорност и да стреля много може да се коментира.
Е, те Бостън да не би да ги биха без Брънсън? Или изведнъж се е подобрил за онази серия и се е скапал за тази. Ясно е, че нещата не са едни и същи, ама там не са стигнали с мен или теб на скамейката, а с Тибодо, той си носи отговорността. Нощес като гледам процента на Брансън и Халибъртън е много близък, разликата е в асистенциите (и борбите, естествено). Голямо браво на Халибъртън за нулата грешки при 15 асистенции (независимо от сегашното понятие за асистенция). Оказва се, че като мачове с 15 и повече асистенции и нула грешки само Стоктън и Крис Пол са пред него. Радвам се за момчето, защото (май) миналата година имаше чудесен период, после контузия и като се върна от нея и нещата не тръгнаха веднага, част от хората побързаха да го нахранят, но сега ги опровергава.