Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Мнениеот ShooterMan » 20 май 2025 17:38

Бари е 50/50 - от чудесни пасове до напълно неадекватни изпълнения. Осей - като си вдигна фанелката корема му е с повече тлъстини от моя, а е професионален футболист и това обяснява защо едва си мъкне задника по терена. На такива играчи дето надебеляват (демек не спазват режим) съм се нагледал - трудно ще стане нещо от него, просто режим няма. Сула се надявам да остане, както и Виктор, специално Виктор бих искал да го видя и капитан. Според мен не би било лошо да се пробваме за някой от българите на Лудогорец - особено ако Сула си замине. Говоря за Неделев. Те ги вземат там (като Неделев и Чочев), за да секат конкуренцията....т.е. в Левски, в ЦСКА никога няма да ги пуснат, но тука може. Особено Неделев - Илиан винаги се изказва ласкаво за него и му е фен. Защо не и Чочев, макар, че той има доста повече роля в Лудогорец. Аз не надявам за Неделев - в Ботев няма да се върне заради трусовете, в Левски и ЦСКА няма да го пуснат.....а ми се струва, че му се играе - при нас ще е супер просто. Васката в последно време е напълно издухан, вече и да пресира не може.....Панов и Иса са ясни, те са приключили, както и Дани Д.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 20 май 2025 19:02

Ron Jeremy написа:За Виктор и Мазир все още не е сигурно , Начо в последните мачове игра доста прилично или доста по добре от Васко Панайотов , въпроса е защо не беше пускан досега? Такъв нападател голаджия е трудно като свободен агент да се намери и дори да се намери той ще иска заплата ,която не може да му я дадат ...,единствено се надявам на нюха на Илиян ...

И двамата май си заминават,за съжаление.

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 20 май 2025 20:53

Ако не започнем за градим отбор от нулата, ще е огромна изненада. Дори това е мечта. Ще се продължи със старите като основни. Няма нито една причина да стане друго.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 20 май 2025 22:33

Според мен много с лека ръка отсвирвате опитните ни футболисти. Ама забравяте, че освен чисто футболните качества, някои играчи допринасят с това да са лидери в съблекалнята и с това да предразполагат към по-добър колектив. Една от причините да се борим за медали е именно колектива. Да сме махнали Живко и Васко? Че и Дани Димов се пенсионира.... дори да вземем по-добри футболисти на хартия, ако отборът не играе като отбор и няма колектив, ще сме още по-зле. Съгласен съм да имат по-периферна роля, да се дава повече шанс на млади играчи, на нови играчи. Ама и старите кучета имат място в отбора. Кефи ме как с лека ръка махате по 10 играчи от отбора + Виктор и Сула дето явно напускат :) Както вече казах, да махнат тия 5-6 човека дето бях писал по-горе, да направим една добра подготовка и после пак да мислим. Иначе ставаме като други отбори дето подменят по 100 играча всеки сезон дето уж не става. Явно аклиматизацията на даден играч към отбора също не я отчитате. Вярно, че някои играчи не си заслужава да ги чакаме по 2 сезона. Но пък с някои сме удряли джакпота като сме изчаквали. Може да не ги чакаме 2 сезона, но 2 полусезона би трябвало. Щото за 1 полусезон сериозно ли мислите, че ще си загрърнат потенциала тия играчи?

Колкото до Тодор Неделев дето се пише - все едно никой не сме взели ако го вземем, прекалено често се контузва, а сега на годинки сигурно дори по-често ако тръгне да играе редовно.

Иначе според мен Живко и Васко са лидерите на съблекалнята или поне така ми изглежда. Плюс Дани Димов дето се пенсионира. Така че дори резерви да са е важно да преподпишат. Цецо може да си играе на двата фланга, за резерва също със сигурност става.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 22 май 2025 00:29

Абсолютно е вярно.Не може без лидери и характери в съблекалнята.
Последния мач освен бенефиса на Димов,явно ще гледаме за последно и Виктор и Сула с фланелката (поне на този етап) .Илиан днес в едно интервю си го казва,мащабна селекция-трудна работа .Дано случил с хората,които вземем.
За вас моряци ний живеем...

Cherno_more_fen
Контакти:

Мнениеот Cherno_more_fen » 25 май 2025 11:24

Ето според мен какво, ще се случи или трябва да се случи с нашия състав след края на сезона.

Вратари: Пламен Илиев - оставащ, Християн Славаков - напускащ.

Защитници: Виктор Попов - най-вероятно за жалост напускащ, Асен Дончев - оставащ, Цветомир Панов - оставащ, Дани Мартин - остава, Живко Атанасов - оставащ, Влатко Дробаров - оставащ, Росен Стефанов - оставащ.

Халфове: Берк Бейхан - оставащ (задължителен титуляр), Васил Панайотов - оставащ, Даниел Димов - пенсиониране, Начо Пиас - оставащ, Мазир Сула - най-вероятно за жалост напускащ, Димитър Тонев - оставащ.

Крила: Андреас Калкан - напускащ (след контузията няма да е същия), Николай Златев - оставащ, Бари - приключване на наема, Мартин Милушев - най-вероятно напускащ,

Нападатели: Брено - трябва да напусне, Уеслен - трябва да напусне, Осей - оставащ (не е от много време при нас), Исмаил Иса - време за пенсиониране.

Това според мен ще ни остави с 1 вратар, 3 крайни защитника, 3 централни, 3 халфа, 1 крило, 1 нападател което прави само с 12 играча.

Което ни води до къде трябва да търсим играчи. Според мен това са вариантите които нашия любим отбор трябва да вземе (едва ли). Започвам с името което според мен трябва да е главаната цел за позицията.

Вратари: Димитър Шейтанов (Септември София) или да се заложи като резерва на момче от школата.

Десни защитници: Виктор Попов (ще е най добрия вариант ако успеем да го задържим), Михаил Полендаков (Септември), Ертан Томбак (Славия София), Николай Минков (Ботев Пловдив), Кольо Станев (Етар).

Леви защитници: Дион Галапени (Прищина, млад защитник 20 от косоварската лига висок 182 с два гола и 6 асистенции), Георги Върбанов (Септември), Ангел Лясков (Локо Пл.) Константинос Балогиянис (Ботев Пл. - много ама много нисък шанс).

Централни защитници: Алекс Петков (неговия отбор изпаднаха в Полша), Атанас Чернев (Ботев Пл.), Емил Ценов (ЦСКА 1948, може да играе в халфовата линия).

Халфове: Иван Йорданов (Лудогорец), Илиян Стефанов (Левски), Христо Иванов (Локо Пл.),

Крила: Тук нямам предложения, да се търсят играчи като Дуду.

Нападатели: Борислава Рупанов (Септември) за мен нашите трябва да опитат всичко възможно да го вземат ама всичко!!!! Ардит Тахири (Лапи, Косово) 22 години 42 мача 19 гола, Вини Триболе (Ботев Пл.), Георги Николов (Ботев Пл.) млад е и потенциално има шанс да си върне формата преди контузиите.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 май 2025 00:07

Продължавам да твърдя, че можем да вземем Неделев, ако ще и под наем. Друг халф - Каталин Ицу - Крумовград изпадна, а той е сериозен играч с визитка, а и качества.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 26 май 2025 10:09

Katalin Itu изглежда като перфектен заместник на Димов като физика.Отбора ще има отново сериозно присъствие във въздуха.Гледах статистиката му ,има и 3 гола за 16 мача,което съпоставено с нашите централни нападатели си е супер.И най хубавото е че има само един жълт картон.Но кой въобще е споменал че в списъка ни?
п.п. Някой бе споменал и този- Joachim Carcela-Gonzalez ,дали има някакво развитие по въпроса?Реално това са двамата вътрешни полузащитници на Крумовград.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 26 май 2025 10:57

За Joachim Carcela-Gonzalez бе написано в една статия за днешния съперник - кого щели да договарят като ново попълнение от Крумовград. И лаконично бе написано, че Белгиеца бил догорен да премине в Черно море. Нищо повече.

Сега виждам, че на Патрик Андраде му изтича договора с Карабах. Ако се е задоволил материално, след 3 титли и 2(3) купи в Азербайджан - може пък да му се връща във Варна. Но все пак е още на 32 - със сигурност ще има и други опции за него ...
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 26 май 2025 14:33

Денислав Ангелов стана голмайстор на Втора лига с 21 гола!

Върни се в “Черно море”