Финал:
24/05/25 - събота:
17:00 Шефилд Юн - Съндърланд 1-0
Игра с прогнози Англия - Championship 2024/2025 г.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Игра с прогнози Англия - Championship 2024/2025 г.
LIVERPOOL RULZZ
Крайно класиране

Първият NOMER14 има най-много познати точни, познати ПО и единствен познал голмайстора, което бе решаващо.
Втори е tevez, който направи силен финален спринт, компенсира точките от ПО, но в последния кръг загуби точки от риск.
Трети е valni.
Честито на всички!
Първенството се подновява на 8 август.
Трябва да продължим...
Втори е tevez, който направи силен финален спринт, компенсира точките от ПО, но в последния кръг загуби точки от риск.
Трети е valni.
Честито на всички!
Първенството се подновява на 8 август.
Трябва да продължим...
Честито на NOMER14, поздравления за всичкия труд през сезона, както и на останалите участници за интересната игра.
Единствено ми предложение е голмайсторът да де посочва след затварянето на летния джам, защото при мен стана така че посочих един и след седмица го продадоха Лийдс и се обезсмислят тези предавателни прогнози. Едва ли за 2-3 кръга август ще се оформят някакви голмайстори напред в класацията.
Единствено ми предложение е голмайсторът да де посочва след затварянето на летния джам, защото при мен стана така че посочих един и след седмица го продадоха Лийдс и се обезсмислят тези предавателни прогнози. Едва ли за 2-3 кръга август ще се оформят някакви голмайстори напред в класацията.
Браво на NOMER14 за успеха в тази игра с толкова много мачове и дългосрочни прогнози. Благодаря му за цялата организация и желанието да води играта.
1914.1902 да вземе да се стегне, защото се представи слабо този сезон. :oops: Изпадна в Англия Лига 1 с това класиране. :cry:
1914.1902 да вземе да се стегне, защото се представи слабо този сезон. :oops: Изпадна в Англия Лига 1 с това класиране. :cry:
tevez написа:Честито на NOMER14, поздравления за всичкия труд през сезона, както и на останалите участници за интересната игра.
Аз преди предпоследния кръг разбрах след проверка, че голмайсторът, който съм дал, е води и друг не го е дал. Дори и сега не му помня името. Той дори не беше от тия с малките коефициенти.
Само трябва да кажете кога затварят прозореца.
Честито на NOMER14, поздравления за добре организираната игра!
Честито на NOMER14, чудесно организираната игра! :)
Честито NOMER14!!!
Прекрасно организирана игра и супер интересна година :)
Мисля, че за първи път от 4 години, не завършвам последен, така че този сезон е добър за мен :)
Поздравления на всички участници и до скоро!
Прекрасно организирана игра и супер интересна година :)
Мисля, че за първи път от 4 години, не завършвам последен, така че този сезон е добър за мен :)
Поздравления на всички участници и до скоро!
LIVERPOOL RULZZ
Върни се в “Игри и забавления”