Интрига остана само за последното място в ЛЕ, мястото в ЛК (в борбата за 2 места са Селта, Райо и Осасуна), както и последния изпадащ (Леганес-37т или Еспаньол-39 т). Леганес играят с Валядолид, Еспаньол с Лас Палмас, при равни точки Леганес се спасява.
Пичичи на 99% е за Мбапе.
Испанската Ла Лига - 2024/25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Испанската Ла Лига - 2024/25
Доста неочакван срив за Еспаньол. През пролетта и те като нас дръпнаха доста нагоре, но сега допуснаха пета поредна загуба и изведнъж се оказаха точно над чертата.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
sapio0o написа:kingofpop написа:Ямал ако е здрав ще задмине и Меси :mrgreen: :geek: :roll:
С тези прически малко ме съмнява дали ще задържи постоянство. Меси беше супер скромен през цялата си кариера.
Извинявай, ама Меси също се беше изрусил и изкара цял сезон така!
Друго: някой може ли да обясни защо Лоик Баде беше изгонен, че 3 минутния репортаж, който гледах на телефона, нямаше нищо, ама наистина АБСОЛЮТНО НИЩО. Перез май е капарирал Златната обувка за утешителна награда!!!
Супер, сега и дузпичка.... :lol:
Жалки сте! И винаги сте били!
Жалки сте! И винаги сте били!
Личните ми предпочитания при изпадащите бяха Леганес да се спаси а Жирона да отпадне но каталунците се спасиха с една измъчена победа над Валядолид с 0:1 и гол към края. Очаквам на Жирона - Атлети който е мач без значение много младежи да поиграят, сигурно ще има и дебюти.
-
- Контакти:
Левандовски тая вечер ако вкара 6 гола ще изпревари Мбапето за Пичичи. 

Барса и Лудогорец, але, алеее... 

Сьорлот 20 гола! Браво на дръвчо!
Определено счупи всичките ми прогнози че повече няма да има сезон с 20 или повече гола и то го направи от скамейката в по-голяма част от сезона. Въпреки че бях против този трансфер миналото лято мога да кажа че се представи супер.
А и Чоло според мен сбърка като не пусна поне 2/3 момчета от отбора на Ф. Торес но явно иска да държи играчите в някаква форма за новото световно клубно.
Определено счупи всичките ми прогнози че повече няма да има сезон с 20 или повече гола и то го направи от скамейката в по-голяма част от сезона. Въпреки че бях против този трансфер миналото лято мога да кажа че се представи супер.
А и Чоло според мен сбърка като не пусна поне 2/3 момчета от отбора на Ф. Торес но явно иска да държи играчите в някаква форма за новото световно клубно.
-
- Контакти:
Идеално за личната статистика на Сьорлот, но в крайна сметка нулев сезон. Нещо като Мбапето в Реал...
Впрочем да обърна внимание, защо Чоло е време да си ходи вече - тъпчене на едно място всеки следващ сезон. Впрочем ще припомня пак годините му с трофеи - 2012,2013,2014,2018 и 2021. Вижда се че след ударното начало има явен регрес с течение на времето - 2025г. му е четвърта поредна нулева година. Той и доживот да подпише договор, нещата ще продължават по същия начин...
Впрочем да обърна внимание, защо Чоло е време да си ходи вече - тъпчене на едно място всеки следващ сезон. Впрочем ще припомня пак годините му с трофеи - 2012,2013,2014,2018 и 2021. Вижда се че след ударното начало има явен регрес с течение на времето - 2025г. му е четвърта поредна нулева година. Той и доживот да подпише договор, нещата ще продължават по същия начин...

-
- Контакти:
Леванте вкара на Бургос за 3-2 в 98 минута, и влиза директно в Ла Лига !

Симеоне заслужаваше адмирации в първите години, защото предложи нешо различно на испанския и дори европейския футбол, но напоследък сякаш няма топките да си признае, че всяко нещо си има край и просто му е комфортно с най-високата заплата в професията. Освен ако с ръководството конкретно не са се разбрали, че третото място ги удовлетворява и за тях е достатъчно да поддържат. Ако е така, разбирам и си запазвам мнението за себе си. Само че Атлетико харчи не по-малко от останалите големи клубове, вероятно повече отколкото са го правили преди 10 години да речем, но резултатите не се подобряват.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]