Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
И сега реши да ни го връщаш на нас, заради някакви малоумници. Железен си ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Е то модерно сега да се hate watch-ва. Фактът, че толкова много хора се радват да паднем е хубав. Показва, че и в Чемпа да идем ще ги болят гъзерете от миналото. :lol: Специално феновете на Ливърпул ако им отвориш форума трудно се намира едно изречение свързано с Юнайтед без да има клетви и обиди. И това е от години така, така че не са се събрали само джентълмени там, както може би си го представят. :lol:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Пишеш джентълмени, а аз чета джендъри :oops: :lol: :twisted:
Аморимката не знам как може да излезе от тази дупка. В момента няма решение, което да изглежда добро. И да го оставят и да го уволнят все тая. Не мога да повярвам, че заради схемата на Аморим и указанията му Хойлунд е барнал 5 пъти топката цял мач.
Мейсън Маунт беше риск, който не се оправда. И според мен беше незаслужен. Още като видях състава си мислех, че е грешка да започнем с Хойлунд и Маунт. За мен Зиркзее и Гарначо трябваше да са титуляри. Зиркзее отваря доста пространства за крилата, а Гарначо винаги е бил по-опасен от Маунт. Реално преди влизането на Гарначо играехме само от дясно и се надявахме Амад да измисли нещо.
Аморим не показа нищо ново в този мач, не показа, че е научил нещо от предишните и заслужено си загуби.
Дали ще успее да изгради нещо през лятото? На всички ни се иска и на никой не му се вярва. Явно и неговата съдба ще се решава октомври.
Хубаво лято пичове, наслаждавайте се на живота. Юнайтед все ще издрапа нагоре, я тая година, я 2035... :mrgreen:
Мейсън Маунт беше риск, който не се оправда. И според мен беше незаслужен. Още като видях състава си мислех, че е грешка да започнем с Хойлунд и Маунт. За мен Зиркзее и Гарначо трябваше да са титуляри. Зиркзее отваря доста пространства за крилата, а Гарначо винаги е бил по-опасен от Маунт. Реално преди влизането на Гарначо играехме само от дясно и се надявахме Амад да измисли нещо.
Аморим не показа нищо ново в този мач, не показа, че е научил нещо от предишните и заслужено си загуби.
Дали ще успее да изгради нещо през лятото? На всички ни се иска и на никой не му се вярва. Явно и неговата съдба ще се решава октомври.
Хубаво лято пичове, наслаждавайте се на живота. Юнайтед все ще издрапа нагоре, я тая година, я 2035... :mrgreen:
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Истината е, че Аморим допуска безумни грешки !
Вчера всички видяхме сгрешеният стартов състав.
Не може в финал да излезнеш с ЕДИН дефанзивен халф с обяснението, че искаш да спечелиш " рано мача "
Дечко Узунов :oops:
Много млад и много зелен
Вече не съм оптимист за прогрес с него.
Сега натиска върху него ще бъде ОГРОМЕН и при две загуби поред на ОТ е вън !
Вчера всички видяхме сгрешеният стартов състав.
Не може в финал да излезнеш с ЕДИН дефанзивен халф с обяснението, че искаш да спечелиш " рано мача "
Дечко Узунов :oops:
Много млад и много зелен
Вече не съм оптимист за прогрес с него.
Сега натиска върху него ще бъде ОГРОМЕН и при две загуби поред на ОТ е вън !
Всички преди Аморим правеха подобни глупости. Напипат един титулярен състав, дойде важния мач и тотален компот. Това само Фърги го правеше успешно :)
- Scholesy93
- Контакти:
А той Аморим кога е опипал стартовия състав? Аморим обърка всичко възможно, което можеше да обърка. Тия отгоре и те са за убиване. да поемеш средняк във Висшата лига с идеята да гониш топ 4 или пет и да докараш форма на изпадащ отбор...И извиненията че развива...Онана блъска топката, вчера я изсипвахме на Харито на далечната и дори Анже ни разгада, а за младите...Еми сори Гарначо и Коби, Аморим се фокусира тоя сезон да реабилитира старите кучета като Хари и Касемиро. Не оставя нищо хубаво зад себе си. Тия отгоре са виновни, ама той няма една положителна точка. Даже тия дето ги разкара като се отделиха от неговите тренировки заиграха.
Истината е че Аморим не показва грам уважение към клуба и колкото по-бързо се тръгне толкова по-добре. И бял ден да не види дано.
Истината е че Аморим не показва грам уважение към клуба и колкото по-бързо се тръгне толкова по-добре. И бял ден да не види дано.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
- messi7
- Контакти:
Toва са глупости, и от двете страни има фенове и такива дет, просто не се коментират! Имам много познати от Ман Ю и точно честитиха титлата(както и от Арсенал)
За нас беше важно ШЛ да опитаме, но ето само с една 20та, нито нещо кой знае ще се дигнат акциите , като вие губите.
това не го разбирам, но всеки отбори си има падения
Този мач го залагах и това най ме е яд, хах, продължава каръка! :lol:
и според мен бяхте по-добри, но щанс...
и ние надиграхме Реал 2022 и накрая се вижда кой е с купата :!: (за състава да, наистина много ги върти Аморим и не знам какво да мисля за него) :idea:
За нас беше важно ШЛ да опитаме, но ето само с една 20та, нито нещо кой знае ще се дигнат акциите , като вие губите.
това не го разбирам, но всеки отбори си има падения
Този мач го залагах и това най ме е яд, хах, продължава каръка! :lol:
и според мен бяхте по-добри, но щанс...
и ние надиграхме Реал 2022 и накрая се вижда кой е с купата :!: (за състава да, наистина много ги върти Аморим и не знам какво да мисля за него) :idea:

https://www.youtube.com/shorts/UvLzaRhi-cM
Вероятно шампионския гол на Мактоминей, нещо като странична ножижа.
Тук обаче хич не го обичахте.
Вероятно шампионския гол на Мактоминей, нещо като странична ножижа.
Тук обаче хич не го обичахте.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Мдам, тоя сезон щеше да е с порядък повече голове от Зирка и Расмуса. При нас го пускаха като дефанзивен полузащитник, даже за Шотландия май навъртя не малко мачове като защитник. Иначе като играеше в предни позиции и си вкарваше голове. Уви Джимката като видя кешовицата от Наполи и с кариерата му при нас беше свършено. :lol:
И Лукакича с гол, бивши наши играчи правят други отбори шампиони. :x Някой измежду Антъни и Санчо Панса ще вземе ЛК също така :lol:
И Лукакича с гол, бивши наши играчи правят други отбори шампиони. :x Някой измежду Антъни и Санчо Панса ще вземе ЛК също така :lol:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.