Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот MASTER_COOL » 23 май 2025 14:49

Ред Нек преподава :twisted:
Аз бях със същото чувство от началото на седмица, а вече в 15:30 като минавах на Иван Асен - вече си нарисувах и картинката по време и след мача.
Истината е, че еуфорията е хубаво нещо - но само ако е подплатена и с възможности и класа.
Прости са сметките - Лудогорец е два пъти минимум по-добър отбор от нас. Това не е пресилено.
В нито една линия не виждам превъзходство на нашите. Даже и вратаря им е по-добър.
Чочев е по-класен от всеки един- Ето'О , Кареасо, Линдсет, Шопов или Илиев. Даже е два пъти по-класен
Бековете им - поне едно, две нива над
За крилата им няма какво да говорим - най-класните в първенството - минават без никакъв проблем съперник 1:1 и го надтичват с лекота - огромно предимство за всеки футболен отбор.
Ние крила нямаме - т.е имаме само едно чисто такова с много компрометирани качества - Локило, който дори не игра
И стигаме до централните нападатели - където пак имат превес, защото имат поне трима. Питас не е лош, напротив много е добър, но е чисто САМ !

На база на какво искахме да вземем тая купа ??? Процентно шансовете ни бяха преди мача - максимум 30, 35 %
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Купа на България Финал Лудогорец - ЦСКА /22.05.2025 /19:00 ч.

Мнениеот MASTER_COOL » 23 май 2025 15:15

Баража трябва да го вземем на всяка цена. И мисля, че няма да имаме никакъв проблем. Стига излишни драми
Без излаз в Европа - никакъв шанс за силна селекция.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 23 май 2025 16:20

MASTER_COOL написа:Баража трябва да го вземем на всяка цена. И мисля, че няма да имаме никакъв проблем. Стига излишни драми
Без излаз в Европа - никакъв шанс за силна селекция.
До баража има още доста време. Мач в Пловдив първо,последен мач на Керкез за Ботев, при неуспех и там, ще има допълнително негативни реакции от ръководство,фенове. Да видим дали Томаш ще е треньор на ЦСКА в понеделник. Вчера структурата му на игра с която ни убеждаваше че е правилна се разпадна. Зависими сме и от състоянието на играчите след такъв провал. Половината не им се играе и знаят че гледат към изхода

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 23 май 2025 16:26

Това въобще не е вярно ! Според мен всички играчи без изключение в последните мачове се раздадоха за Томаш !
Вчерашният мач е Финал срещу Хегемона ! До грешката на Вион седяхме добре. Няма какво да го дъвчем вече, Лудогорец е по-класен отбор.
Мисля, че ще бием в следващите два мача.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 23 май 2025 16:50

Не е нормално за тия 14 години да имаме поне 4 мача за трофей срещу Лудогорец, било то за титлата или за купата и да им подаряваме по най-балъшкия начин победата и съответно трофея. Значи визирам мача 2012г в Разград, където ни стигаше равен, а се скъсахме да пропускаме. После пропуска на бачо Али от дузпа, после на Турицов пак от дузпа и вчера подаръка на Вион. Ама съм сигурен, че има и още (просто съм ги забравил). Да не говорим колко още победи имат в първенството с подобни подаръци от наша страна. Не им стига другата подкрепа, която получават от съдии, други отбори, ами и ние им правим армагани.
А в последните два случая се получава пък закономерност някаква - капитанът, който е и десен бек, се осира в решаващия мач. :lol:

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 23 май 2025 18:15

Gotzev.88 написа:Стадионът може да е и на три етажа без да заема повече пространство от този на един етаж.

Ограничението идва от кота било, което не позволява по-висок стадион и другото което го ограничава е, че трябва да е в чашката на стария стадион, за това и капацитет е такъв.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 23 май 2025 18:32

Треньорът на хигимонь не се посвени да почне мача с паркирал автобус "тип Крумовград".

Иначе ние си играем нашият стил тип "ала Гуардиола" с нашенските Шави, Иниеста, Педри и т.н.

Но някои хора правилно отбелязват: Барса имаха Масчерано; после и Бускетс; Ман Сити- Родри;

Ние вчера излизаме с Кареасо!!!!!

След мача на анализите от Диема изкараха няколко стопкадъра как при неуспешна преса за нас и успешно изнасяне съответно за Разград се получаваше голямо числено предимство в нашата половина вече, близо до центъра: примерно 5-6 от Лудогорец срещу нашите четирима в защита, но вече те са извън позиция. Изглеждаше все едно сме попаднали в някакъв капан, а Кареасо знаете, че обича да се включва и той и в атака и при преса.

И Радуканов, и Светослав Дяков изтъкнаха, че Томаш е бил надигран тактически. А при гола на Вион мисля, че го писах, но много правилно Радуканов отбеляза, че французинът явно се е притеснил да подаде на вратаря с ляв вътрешен, както е правилно, и вместо това се предовери явно на десния си крак, но с външната част на ходилото, което е наистина аматьорска грешка. Това на тренировка може, но на такъв мач ;) Както и да е.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 23 май 2025 18:38

MASTER_COOL написа:Ето'О в последно време е трагичен.
Ако някои извади добри пари за него, паля личния автомобил и ще му го закарам безплатно без да търся разходите за гориво !

О, здрасти!

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 23 май 2025 18:54

danko_sot написа:Треньорът на хигимонь не се посвени да почне мача с паркирал автобус "тип Крумовград".

Иначе ние си играем нашият стил тип "ала Гуардиола" с нашенските Шави, Иниеста, Педри и т.н.

Но някои хора правилно отбелязват: Барса имаха Масчерано; после и Бускетс; Ман Сити- Родри;

Ние вчера излизаме с Кареасо!!!!!

След мача на анализите от Диема изкараха няколко стопкадъра как при неуспешна преса за нас и успешно изнасяне съответно за Разград се получаваше голямо числено предимство в нашата половина вече, близо до центъра: примерно 5-6 от Лудогорец срещу нашите четирима в защита, но вече те са извън позиция. Изглеждаше все едно сме попаднали в някакъв капан, а Кареасо знаете, че обича да се включва и той и в атака и при преса.

И Радуканов, и Светослав Дяков изтъкнаха, че Томаш е бил надигран тактически. А при гола на Вион мисля, че го писах, но много правилно Радуканов отбеляза, че французинът явно се е притеснил да подаде на вратаря с ляв вътрешен, както е правилно, и вместо това се предовери явно на десния си крак, но с външната част на ходилото, което е наистина аматьорска грешка. Това на тренировка може, но на такъв мач ;) Както и да е.

Данко, откога Кареасо не е мега топ футболист, който трябва да изкара още 10 години при нас? Аз се скъсах да повтарям, че това менте трябва да си ходи на секундата, ама ти май беше на друго мнение.

А техният треньор не е паркирал автобус, а беше принуден да играе така, защото ние водихме играта.

Аз лично предпочитам да изградим доминиращ стил на игра, в който да се интегрират нови класни футболисти, отколкото да подчиняваме стила си на възможностите на неможачи като тоя изрусен ментак (дано никога повече не го видя с фланелката на ЦСКА). Ако искаме краткосрочни резултати - нека играем а ла Крумовград, Видима Раковски и т.н. Аз лично предпочитам ЦСКА да е отбор, с когото другите да се съобразяват.

И в случай, че "златният" Златков беше договорил поне един халф и едно крило още зимата можеше дори и вчера да ни се получат нещата.

Лично аз смятам, че няма треньор в света, който да стане шампион с Линдсет като основен футболист, да не говорим с Кареасо.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 23 май 2025 20:00

danko_sot написа:Аз не че защитавам Златков, ама дотук той какво да направи.

Дойде преди около половин година. Махна Орманджиев почти веднага, щото той беше основния кукловод до тогава и бе объркал всичко.

Даде време на Фичо и един трансферен период (зимния) да се поправи, щото последния твърдеше, че не той е взимал всички решения, доколкото помня.

Оттам след поредните слаби резултати отстрани Фичо, за да падне малко малко и напрежение, но остави неговия човек- Томаш.

Реално в този момент ние останахме без СД, а ако бяхме махнали и Томаш кадровата криза щеше да стане много сериозна, а и кой щеше да избира новия треньор????? Освен това Томаш може би заслужаваше още малко кредит на доверие.

Последва втората голяма криза при Томаш преди около два месеца, когато и Сектор Г му поиска оставката. Тогава обаче пак не беше подходящ момент за треньорска смяна, а и Томаш в следващите мачове се позакрепи.

Междувременно Златков направи силен ход с Нога според мен. Времето ще покаже прав ли съм. Създаде връзки с отбор като ПСЖ, тук дори идваха техни бивши директори.

Разбира се Златков направи и други позитивни неща. Мисля, че и Томанов дойде по негово време, а и успя да го разубеди да напусне по времето на Фичо.

Създадоха някои добри инициативи извън футбола, благотворителната организация на ЦСКА, вероятно е приоритезирал цялостната управленска структура в ЦСКА, неща, които са невидими за нас, но вероятно те са точни силата му като ръководител на големи компании преди ЦСКА.

Сега не мисля, че ще махне и Томаш преди баража. Рискът е голям да останем без ЕКТ, но при махане на Томаш сега може да стане още по-голям. А и той не действа по този начин. На 99 процента Томаш ще ни води и на баража според мен.

Пълни глупости ще ме извиняваш. Зимата Фичката беше напълно ограничен, нямаше право да взима никакви решения. За всяко нещо говедото беше казал, че той ще вземе последно решение. Един куп трансфери пропаднаха докато той си прави шест срещи с негови си консултанти и докато обмисля...
липсата на достатъчно трансфери си е точно отговорност на тоя левскар. друг е въпроса че си изми ръцете с не много умния ни бивш футболист. А сега иска да го направи с Томаш. просто човекът така си е учен като фен на милиционерския отбор, че е важното да има виновен, не е важно кой е виновен. И никога ама никога да не поеме той отговорността. Винаги трябва да има бушон. Не случайно Стоичков вчера в прав текст му каза да си взема Томаш ама да си тръгва и той с него. Защото всичко много добре го вижда, че този е пълен въздух под налягане. Заучените фрази, преструване колко е учтив и непрестани интриги зад гърба на всеки.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Върни се в “ЦСКА”