Red_Neck написа:tmanolov написа:Ако бях на мястото на комунето от ДС, дето е припок от душа и не ми пука за този миндил, щях да уволня всички протестиращи и да вкарам дап-аджии от Киргизстан, Узбекистан, Молдова и т.н. - няма никакво значение дали ще въртиш геврека в София, или В Кишинев и Душанбе. Но за това се искат топки, а припок като Терзиев е безполов миндил
Пак високопарни лакърдии и леко ангро :))))
За твое сведение, ако днес решиш да вкараш професионални шофьори от трети страни, геврек по софийските улици ще завъртят след 4 до 6 месеца :))))
Дотогава софиянци ще набиват пети по паважа и ще те споменават с "добро". :))
.... иначе, всичкото "управленец", в тоя форум се е събрало, па дали може да раздели на 2 магарета сено не е важно, важното е да има претенции ;))))
да не съм вкарвал подобни работници, да ме учиш какво и как може :) Всичко може, умнокрасивий, стига да има желание ид а се подготвиш, както трябва - да, трябва и времево да го прецизираш, няма как иначе, ама не след като "маминко, я съм се маленко посрала", а преди това. А софиянци и сега си набиваме пети без възражения - този народ е станал толкова аморфна маса, че чак се плаша...