Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 19 май 2025 10:26

Red_Neck написа:
tmanolov написа:Ако бях на мястото на комунето от ДС, дето е припок от душа и не ми пука за този миндил, щях да уволня всички протестиращи и да вкарам дап-аджии от Киргизстан, Узбекистан, Молдова и т.н. - няма никакво значение дали ще въртиш геврека в София, или В Кишинев и Душанбе. Но за това се искат топки, а припок като Терзиев е безполов миндил

Пак високопарни лакърдии и леко ангро :))))
За твое сведение, ако днес решиш да вкараш професионални шофьори от трети страни, геврек по софийските улици ще завъртят след 4 до 6 месеца :))))
Дотогава софиянци ще набиват пети по паважа и ще те споменават с "добро". :))

.... иначе, всичкото "управленец", в тоя форум се е събрало, па дали може да раздели на 2 магарета сено не е важно, важното е да има претенции ;))))

да не съм вкарвал подобни работници, да ме учиш какво и как може :) Всичко може, умнокрасивий, стига да има желание ид а се подготвиш, както трябва - да, трябва и времево да го прецизираш, няма как иначе, ама не след като "маминко, я съм се маленко посрала", а преди това. А софиянци и сега си набиваме пети без възражения - този народ е станал толкова аморфна маса, че чак се плаша...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 19 май 2025 10:37

tmanolov написа:
Red_Neck написа:
tmanolov написа:Ако бях на мястото на комунето от ДС, дето е припок от душа и не ми пука за този миндил, щях да уволня всички протестиращи и да вкарам дап-аджии от Киргизстан, Узбекистан, Молдова и т.н. - няма никакво значение дали ще въртиш геврека в София, или В Кишинев и Душанбе. Но за това се искат топки, а припок като Терзиев е безполов миндил

Пак високопарни лакърдии и леко ангро :))))
За твое сведение, ако днес решиш да вкараш професионални шофьори от трети страни, геврек по софийските улици ще завъртят след 4 до 6 месеца :))))

.... иначе, всичкото "управленец", в тоя форум се е събрало, па дали може да раздели на 2 магарета сено не е важно, важното е да има претенции ;))))

да не съм вкарвал подобни работници, да ме учиш какво и как може :) Всичко може, умнокрасивий, стига да има желание ид а се подготвиш, както трябва - да, трябва и времево да го прецизираш, няма как иначе, ама не след като "маминко, я съм се маленко посрала", а преди това. А софиянци и сега си набиваме пети без възражения - този народ е станал толкова аморфна маса, че чак се плаша...

Съжалявам, че ще го кажа, но тези, които са ти издали диплома за висше образование са за затвора.
Do Something Different!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 май 2025 10:37

W84me написа:Честита Купа на припоците, първенството ни е тотал! :mrgreen:

Дори и без червения картон на Пьотровски, за който някои говорят толкова много, статистиката в този турнир си е изцяло в полза на ЦСКА-София. Това са носителите на трофея от последните години и прави впечатление, че само веднъж първия или втория в крайното класиране триумфират за Купата. Има и други фактори - ЦСКА-София винаги е успявал да отстрани Лудогорец в турнира; играта на Лудогорец през пролетта; добрите резултати на ЦСКА-София напоследък; мотивацията на ЦСКА-София, че може да спаси сезона си от тотален провал; рекламното лице на хазарта от НС, което с удоволствие ще връчи трофея на Александър. Чакаме и съдията, ако е Кабаков ..... :lol:

2016-17 - Ботев (осми)
2017-18 - Славия (девети)
2018-19 - Локомотив (десети)
2019-20 - Локомотив (пети)
2020-21 - ЦСКА-София (трети)
2021-22 - Левски (четвърти)
2022-23 - Лудогорец (първи)
2023-24 - Ботев (девети)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 май 2025 10:42

tmanolov написа:
Red_Neck написа:За твое сведение, ако днес решиш да вкараш професионални шофьори от трети страни, геврек по софийските улици ще завъртят след 4 до 6 месеца :))))

Щом си такъв "експерт" и си наясно с времевата рамка, защо раздуваш лакърдии за уволнение на протестиращи, внос на персонал и т.н.? Или ти ноември месец си знаел, че средата на май ще има стачка. :)))
Да не говорим как ще реагират профсъюзите на първите 10% внос :)))))
Как да е, ... нали нахрани кмета, другото е несъществено. Лакърдия да става. Лек ден.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 май 2025 10:44

DoSomethingDifferent написа:
Съжалявам, че ще го кажа, но тези, които са ти издали диплома за висше образование са за затвора.

Ясно, засегнах дап-аджия-припок :mrgreen: Радвайте се, че протестът е политически и Бх държи милиционерите, иначе отдавна щеше да е приключил. А и генезисът е ясен - малоумията на кака Кокорка във финансовата сфера.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 май 2025 10:45

DoSomethingDifferent написа:
tmanolov написа:...........

Имам сериозни съмнения, че с Гонзо са били заедно на церемонии по дипломиране :))))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 май 2025 10:49

Red_Neck написа:Щом си такъв "експерт" и си наясно с времевата рамка, защо раздуваш лакърдии за уволнение на протестиращи, внос на персонал и т.н.? Или ти ноември месец си знаел, че средата на май ще има стачка. :)))
Как да е, ... нали нахрани кмета, другото е несъществено. Лакърдия да става. Лек ден.

Неизбежно е , селский, неизбежно е - кака Кокорка дръпна спусъка по начин, че да има перпетуум мобиле във финансовата сфера до степен, че да има постоянен ръст на заплати и съответно инфлация. Еврозоната е единственият ни шанс при такава постановка, но не за друго, а защото ше ни отложи фалита с няколко години (около 10).

Профсъюзите са л@йнарщина, точно като ЦСКА-София (София) - ще им назначиш жените на лидерите на клатикурни длъжности в НАП, както правеше БХ, и всичко е точно. А точно транспорта е най-лесен за внос на кадри - и общежития има, и парите не са малко, и работата е еднотипна в който и да е град.

Колкото до ДС чадото - глей как пак врътнахте опашка и показахте г.з. като Насо - от говедото, дето се снимаше на мач на Левски с припоците, до уважаваният гусин Терзиев, дето ни даде иметона спирката на метрото и пусна незаконния строеж на стадиона. Радвайте се, че в София е тотална кочина откъм гражданско общество и можете да си играете л@йнарщините колкото си искате, при други обствоятелства просто щяхте да си стоите в дупките...
Непринуден написа:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 май 2025 12:41

damyanov1963 написа:
NOMER14 написа:
damyanov1963 написа:Помня първия мач на Евро,84 във Франция без да ми дреме, че някои от тук тогава не са били родени, или са пикали прави под масата и сега ще ме обвинят в старчески спомени. Та първия мач беше Франция - Дания. Един датчанин спъна отзад един французин, а французина вместо да се изтъркаля по тревата, за да изкара червен картон на датчанина, стана и такава глава му наби, че го пльосна...

Да, в последната минута. Картон без значение, защото тогава нямаше добавени времена. Французи бяха, а не северноафриканци. Истински времена.

Не беше без значение, защото французина не игра в следващите два мача, и май не беше в последната минута.

Аз скоро за първи път видях класическото падане на Бонек на финала с Ливърпул, което на практика реши мача - дузпа за нарушение над един метър извън наказателното поле ... Не всичко е било цветя и рози откъм феърплей ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 май 2025 12:53

boabbb написа:
damyanov1963 написа:
NOMER14 написа:
damyanov1963 написа:Помня първия мач на Евро,84 във Франция без да ми дреме, че някои от тук тогава не са били родени, или са пикали прави под масата и сега ще ме обвинят в старчески спомени. Та първия мач беше Франция - Дания. Един датчанин спъна отзад един французин, а французина вместо да се изтъркаля по тревата, за да изкара червен картон на датчанина, стана и такава глава му наби, че го пльосна...

Да, в последната минута. Картон без значение, защото тогава нямаше добавени времена. Французи бяха, а не северноафриканци. Истински времена.

Не беше без значение, защото французина не игра в следващите два мача, и май не беше в последната минута.

Аз скоро за първи път видях класическото падане на Бонек на финала с Ливърпул, което на практика реши мача - дузпа за нарушение над един метър извън наказателното поле ... Не всичко е било цветя и рози откъм феърплей ...

Не казвам, че всичко е било феърплей, то и сега не е, просто дадох за пример французина.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 19 май 2025 13:10

tmanolov написа:
Red_Neck написа:Щом си такъв "експерт" и си наясно с времевата рамка, защо раздуваш лакърдии за уволнение на протестиращи, внос на персонал и т.н.? Или ти ноември месец си знаел, че средата на май ще има стачка. :)))

Неизбежно е , селский, неизбежно е - кака Кокорка дръпна спусъка по начин, че да има перпетуум мобиле във финансовата сфера до степен, че да има постоянен ръст на заплати и съответно инфлация. Еврозоната е единственият ни шанс при такава постановка, но не за друго, а защото ше ни отложи фалита с няколко години (около 10).

Профсъюзите са л@йнарщина, точно като ЦСКА-София (София) - ще им назначиш жените на лидерите на клатикурни длъжности в НАП, както правеше БХ, и всичко е точно. А точно транспорта е най-лесен за внос на кадри - и общежития има, и парите не са малко, и работата е еднотипна в който и да е град.

Колкото до ДС чадото - глей как пак врътнахте опашка и показахте г.з. като Насо - от говедото, дето се снимаше на мач на Левски с припоците, до уважаваният гусин Терзиев, дето ни даде иметона спирката на метрото и пусна незаконния строеж на стадиона. Радвайте се, че в София е тотална кочина откъм гражданско общество и можете да си играете л@йнарщините колкото си искате, при други обствоятелства просто щяхте да си стоите в дупките...

Явно "кака ти Кокорка" ти е нанесла сериозни душевни травми, че така си се ококорил срещу "нея". Проблема не е в Асен Василев и бюджетите му, защото в него няма предвидени пари за крадене и всичко се разпределя що годе справедливо така, че да има за всеки и всичко. Бюджетите му ще бъдат оценен скоро когато стане ясно каква дупка се отваря в бюджета на мръсните гербаджии - Ново начало. И то няма да бъде по вина на "Кокорчо", а на твоите скутаджии, на които си главен форумен глашатай.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”