Аз очаквах Разград да играят с юношите-старша, но излязоха с 5-6 човека, дето ще играят и във финала за Купата.
2-ри път -Очаквах, че нема сЪ напъват, но днес сякаш бяха решили да доказват нещо... Нямам идея какво.
Победата тази вечер ни убягна поради... Добре-познатите ни още от времето на Роси индивидуални "прояви".
Айде, Костадинов се подхлъзна, случвало се е и на далееееч по-добри ( Джерард, например ) ... фОтбалери.
Обаче Вуцов беше длъжен да изрита тая топка нависоко и далеч !
Когато изриташ топка с всичка сила по-земя, това е всичко друго, но не и "умишлено отиграване".
А опитите да се препишат тия индивидуални грешки на треньора / който и да е той / ... Са меко казано - Жалкарски. Хората, дето си мислят така... Спрете с футбола ! Тая Велика Игра, не е за вашият потенциал !
Възможноста да завършим плеойфите без загуба, си е реална.
При положение, че отборът подходи с нагласата от предходните два двубоя.
И ест. ако на нЕкой от нашите, не му се схвана кракЪ и не подаде/ритне към противник в опасна зона.
efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Събота от 20:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Събота от 20:00 ч.
Ефекта Митрев, винаги и доказано работи!
"Нападателите" за пореден мач са най-добрите защитници на противника, а Нани все не го огрява да захапе титуляр....
А такива като бет припоко и другия му ник, навремето ги четях сутрин с кафето в темата на чорбарите, докато съществуваха ... жалка работа е положението, тук!
Модоре къде си?
"Нападателите" за пореден мач са най-добрите защитници на противника, а Нани все не го огрява да захапе титуляр....
А такива като бет припоко и другия му ник, навремето ги четях сутрин с кафето в темата на чорбарите, докато съществуваха ... жалка работа е положението, тук!
Модоре къде си?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

-
- Контакти:
Най слаб беше Костадинов, да се чудя на треньора как го пуска да играе. Да вземе да се отказва от футбола, че става смешен.
- Kris_men2000
Bet_Expert написа:icemanbg33 написа:2 минути… хахахахахахаххахахаха
П.С ако ще дават сега такива нарушения и картони като на Сангаре, по-добре да не бяха вадили червения картон.
Продължението нарочно е 2 мин, защото головете ще са втората част и мачът е обръщалка!
Залагам си главата!
Заложи си задника. Доста работа ще падне за манафите. ГОООООООЛЯМ разбирач няма що. Художествената гимнастика е твоята сила. Сигурен съм ,че още си пазиш цвичките в гардероба а Нешка Робева е твоят идол.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Бях писал вечен оптимист, но този форум ме отчайва!!!! Предния кръг писах само 5 страници коментари, за мижава победа 3:0 навън над третия в първенство. Днес правим равен и яко порене баце, никога не е късно да се припознаете в - люкяково ми е и да се приключва, на мен лично няма да ми липсвате повечето.
Когато някой има желание да ибрикчийства фактите нямат значение. Това , че Лц са вкарали два гола при отнети топки пред нашата врата се брои индивидуална грешка. Треньорските указания нямат значение.
Аз ако наема шофьор взел книжка в Монтана примерно и шофирал само там , да отиде до Атина да речем, някъде в центъра и той катастрофира, също ще е индивидуална грешка на шофьора, нали. Няма да е моя вината, че не съм се съобразил, че тоя не е свикнал на такова движение и няма умения, които предполагат безпрепиятсвтено пристигане на местоназначението и връщането му обратно.
Лесно е да си тъп. Трудното е за другите , които ти четат глупостите.
Аз ако наема шофьор взел книжка в Монтана примерно и шофирал само там , да отиде до Атина да речем, някъде в центъра и той катастрофира, също ще е индивидуална грешка на шофьора, нали. Няма да е моя вината, че не съм се съобразил, че тоя не е свикнал на такова движение и няма умения, които предполагат безпрепиятсвтено пристигане на местоназначението и връщането му обратно.
vvessel написа:Когато някой има желание да ибрикчийства фактите нямат значение. Това , че Лц са вкарали два гола при отнети топки пред нашата врата се брои индивидуална грешка. Треньорските указания нямат значение.
На какво движение трябва да свикне Светльо Вуцов, за да не я рита по земя към центъра на терена? :oops:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Първата "грешка" е всъщност подхлъзване и липса на късмет, а другата са я правили и най-големите вратари в света.
Но с треньор Митрев, едва ли вратарите ни ще претърпят развитие.
W84me написа:vvessel написа:Когато някой има желание да ибрикчийства фактите нямат значение. Това , че Лц са вкарали два гола при отнети топки пред нашата врата се брои индивидуална грешка. Треньорските указания нямат значение.
На какво движение трябва да свикне Светльо Вуцов, за да не я рита по земя към центъра на терена? :oops:
Ако си гледал внимателно мачовете на Левски с Вуцов, той винаги подава на човек. Никога не изритва сватбарски нависоко и надалеч. Ако не вярваш пусни си пак този и други мачове и ще видиш. Факт е, че днес паса беше спорен и човека към който беше насочен беше изпреварен. Това не беше паническо изчистване. И затова Вуцов е привлечен за да играе с крака като допълнителен защитник, което да ни дава предимство. И бъди убеден, че да играе така е указание на треньора. За това той е предпочитан вместо хърватина, който просто риташе на някъде. Същата работа е и при тирето където привлякоха оня от Беларус защото може да играе с крака, нищо че е по-слаб вратар от Дюлгеров. И на него му вкараха подобен гол от центъра след пресечен пас между защитниците.
Eminem написа:Първата "грешка" е всъщност подхлъзване и липса на късмет, а другата са я правили и най-големите вратари в света.
Така е! Беше добър вратар преди години, но после се сдуха тотално, явно и като треньор хич го няма.