30+4 кръг Ефбет лига /Черно море - Лудогорец/ 13.05.25 вторник 17.45ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 30+4 кръг Ефбет лига /Черно море - Лудогорец/ 13.05.25 вторник 17.45ч.
Честита първа победа на Тича..Мазир Сула беше в групата за мача..Защо го нямаше и в резервите..Някой знае ли?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Честита победа!
Според очакванията ми - Лудогорец излезе с пълен титулярен състав. Без Българчетата Йорданов, Русев, Чочев и резервния си вратар Бонман, Биле ... които пускаше срещу Левски и Арда. На "Тича" бяха в абсолютно пълен титулярен състав. Без никакви ротации.
Победа за самочувствие. Браво, моряци!!!
Доиграваме сезона.
Според очакванията ми - Лудогорец излезе с пълен титулярен състав. Без Българчетата Йорданов, Русев, Чочев и резервния си вратар Бонман, Биле ... които пускаше срещу Левски и Арда. На "Тича" бяха в абсолютно пълен титулярен състав. Без никакви ротации.
Победа за самочувствие. Браво, моряци!!!
Доиграваме сезона.
Хубава победа. Щастлив съм за Златев, имаше нужда от този гол. Според мен ако потренира повече върху завършващ удар ще стане още по-добър играч. Радващо е, че и Милушев записа минути. Тигъра за пореден път с много важни намеси.
Честита победа! Отново допуснахме обичайните грешки в защита и къде с късмет, къде спасяванията на Пламен Илиев ни спасиха. За мен Пацо си е играч на мача!
Като цяло първото полувреме не направихме нищо запомнящо се, но в началото на второто хвърлихме всички сили в атака, където трябва да отличим Ники Златев с няколкото силни пробива и разбира се чудесния гол. Милушев също се понрави и ако понатрупа самочувствие ще е още по полезен. Естествено това зависи от по редовно присъствие на терена. Радвам се и за Уеслен че успя да се разпише. Дано този гол му даде повече увереност и да му потръгне играта. Въпреки победата си оставам на мнение че някои от ветераните вече пречат на отбора.
Честито и на баскетболните фенове!
Като цяло първото полувреме не направихме нищо запомнящо се, но в началото на второто хвърлихме всички сили в атака, където трябва да отличим Ники Златев с няколкото силни пробива и разбира се чудесния гол. Милушев също се понрави и ако понатрупа самочувствие ще е още по полезен. Естествено това зависи от по редовно присъствие на терена. Радвам се и за Уеслен че успя да се разпише. Дано този гол му даде повече увереност и да му потръгне играта. Въпреки победата си оставам на мнение че някои от ветераните вече пречат на отбора.
Честито и на баскетболните фенове!
Ами хубав ден си беше.Не всеки ден биеш Лудогорец и на полуфинал в баскет първенството в един и същи ден.Празник си беше и в залата.Жалко че на стадиона бяха много малко хора.
Поздравления за победите
Поздравления за победите
За вас моряци ний живеем...