Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот realno » 13 май 2025 09:18

gacobacov написа:
delqnski47 написа:https://sportal.bg/news-2025051208211257933
Лудогорец - ЦСКА задмина Славия - Левски и докосва ЦСКА - Монтана

Аре, говеда, поемайте. :geek:

Поредното доказателство, че единствената ни конкуренция сме ние Изображение

По приощина се състезавате със себе си. Конкуренция нямате. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 13 май 2025 09:30

gacobacov написа:

Каква конкуренция сте вие бе шумкар? Общата ви посещаемост за цял сезон, като изключим мача с Левски е по-малка от едно наше домакинство, смешник.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 13 май 2025 09:59

Ще се завърне ли Янтра в А група?Очертава се бараж с Пирин и Крумовград. И това дава надежда за отборите от Б група. Горе долу ще играят на неутрален терен при гостуване на Крумовград.Съвсем друго щеше да е гостуване на Лаута и цялата им фенска маса.
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 13 май 2025 10:55

Halo написа:Стадион за 150-200 000 000 лева строят, не знаят откъде са парите, но не ги и интересува. Левски от колко години се опитва да върне 12 милиона за сектор А, те се смеят, че нямало козирка.

Това е лаф на месеца !

" Левски от колко години се опитва да върне 12 милиона за сектор А?"

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 май 2025 11:46

Aronaks написа:
gacobacov написа:

Каква конкуренция сте вие бе шумкар? Общата ви посещаемост за цял сезон, като изключим мача с Левски е по-малка от едно наше домакинство, смешник.

И пак не можете да го напълните колкото нас... :|
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 май 2025 13:21

delqnski47 написа:
Aronaks написа:
gacobacov написа:

И пак не можете да го напълните колкото нас... :|

Когато Левски игра всичките си мачове пред 40 000 в ЕКТ, вие се събрахте само с/у Фулъм 35 000.
С Ливърпул тогава играхте пред 17 000.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 май 2025 13:53

1914.1902 написа:Изображение

Местя, щото си заслужава - а и без сърдитите старчета е по-весело, макар че не е лошо да се вясват и да си спомнят младостта, когато и те са можели нещо си, дето вече са забравили как се прави :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 май 2025 14:15

tmanolov написа:

Местя, щото си заслужава - а и без сърдитите старчета е по-весело, макар че не е лошо да се вясват и да си спомнят младостта, когато и те са можели нещо си, дето вече са забравили как се прави :mrgreen:

Ясно е, че ще се появят през следващата седмица, когато Киселова и Радев им връчат Купата.

Но не виждам как може да им пречат подобни снимки във форума, след като отдавна има такива фотоси в коя ли не тема. Да не говорим, че е възможно просто да ме блокират и да не им излизат тези хубавици, а също така напълно свободно могат да си коментират каквото си пожелаят и в хубавите теми на gihuelo в техния раздел.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 май 2025 16:24

1914.1902 написа:
tmanolov написа:

Ясно е, че ще се появят през следващата седмица, когато Киселова и Радев им връчат Купата.

Но не виждам как може да им пречат подобни снимки във форума, след като отдавна има такива фотоси в коя ли не тема. Да не говорим, че е възможно просто да ме блокират и да не им излизат тези хубавици, а също така напълно свободно могат да си коментират каквото си пожелаят и в хубавите теми на gihuelo в техния раздел.

И аз съм старче, ама не съм писал нищо против снимките.
Само имам една забележка - ако може по закръгленички, че тия все тънкокраки и гърчави :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 13 май 2025 18:39

damyanov1963 написа:
helic написа:
tmanolov написа:
helic написа:
damyanov1963 написа:
tmanolov написа:Ми къ ;) като изключа гагаузите и маляките, плюс дошляците от Шумен, Добрич и селата, я имате 50 000, я не ;)

[offtopic]До сега не съм видял цесекари, или каквито са там вече, с тирета, без тирета, да се заяждат помежду си.
Е, вие си знаете, де![/offtopic]

това не са заяждания, а дружески бъзици

Абсолютно - извинявам се, ако съм обидил, не е било нарочно

не съм се и за миг засегнал. Дано не съм прекалил и аз,. Трябва да има някаква доза разчупване тука, не може да се държим като пълни бастуни :)

Аз съм си кореняк софиянец и шоп, ама ако ще се броим такива в София, колко ще излезем, ами в другите големи градове, като Пловдив, Бургас, Русе, Ст.Загора и т.н., колко мислите, че са там кореняците, то вече само по селата останаха такива, дето се фукат, че тая пръст е от прадядовата му нива?

С баби и дядовци от Перник и Видин си абсолютен кореняк :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Левски”