yulkata написа:Манч.Юн. и Тотнъм сигурно са с антирекорди за класиране в историите си.Нека някой ми обясни какво се случва с тези отбори.Много грозно :evil:
Откъдето е минал Бербо....;)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
yulkata написа:Манч.Юн. и Тотнъм сигурно са с антирекорди за класиране в историите си.Нека някой ми обясни какво се случва с тези отбори.Много грозно :evil:
Ponko написа:Пазят се за финала на ЛЕ! :lol:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
Вземам ти една каса "Хайнекен", ако ( докато са при нас ) ... Лавия и Кайседо, вкарат колкото Есиен. :lol:rhaegar написа:
Да, Лампс беше страшно добър в дефанса, то затова Макелеле и Есиен тичаха като коне по целия терен. Айде стига глупости. Пасовете на Лавия пресичат линиите на съперника в над 95% от случаите сигурно, голяма работа че не стреля от далеч. Гледате и не виждате.
THE G.A.M.E написа:Вземам ти една каса "Хайнекен", ако ( докато са при нас ) ... Лавия и Кайседо, вкарат колкото Есиен. :lol:rhaegar написа:
Да, Лампс беше страшно добър в дефанса, то затова Макелеле и Есиен тичаха като коне по целия терен. Айде стига глупости. Пасовете на Лавия пресичат линиите на съперника в над 95% от случаите сигурно, голяма работа че не стреля от далеч. Гледате и не виждате.
Честно казано, т'ва би ми било най-добре загубеният бас, ако стане.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост