Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 12 май 2025 08:37

Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

https://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=1&t=210945

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 12 май 2025 11:52

Сините припоци във форума на Левски с нови висоти :mrgreen:
Гъзо му купил на Дон Хулио второто място, ебати и избирателния купувач е Гъзо, не купи мачове на Мъри, Пеп Костов и Генчев.. само на испанчето :mrgreen:

Туко що попаднах, на един от най-гнусните и жалки интриганти и лъжци, който се е превърнали в най-голямата опора на оранжевата припощината .....

https://www.facebook.com/reel/9133209996782896

Ловешките му приятелки на Пепи Истинската Интрига, удрят нови върхове на комплексарщината .... а наш Пепи се пореден път се прехласва по тази сган :(
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 12 май 2025 15:30

Kotooshu написа:Сините припоци във форума на Левски с нови висоти :mrgreen:
Гъзо му купил на Дон Хулио второто място, ебати и избирателния купувач е Гъзо, не купи мачове на Мъри, Пеп Костов и Генчев.. само на испанчето :mrgreen:

Туко що попаднах, на един от най-гнусните и жалки интриганти и лъжци, който се е превърнали в най-голямата опора на оранжевата припощината .....

https://www.facebook.com/reel/9133209996782896

Ловешките му приятелки на Пепи Истинската Интрига, удрят нови върхове на комплексарщината .... а наш Пепи се пореден път се прехласва по тази сган :(

Хулио Иглесиас удари 6ца от тотото. Двата отбора с които бяхме залепени се сгромолясаха зловещо и паднаха от всеки с който играха ...........с изклчение на нас. А Арда тръгна от по-голяма разлика , иначе можеше и да ни подпари под прякора на Мажоритаря ни.
Но днес казал , че в момента Левски играе най-добрият футбол :lol: как беше - Футбол в който да се влюбиш :lol: :lol:

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 май 2025 15:43

Той Хулио е ясен, само да говори му остава още някой месец и ще стяга куфарите. Той го знае и ние го знаем, лошото е че пак едни 6 месеца отидоха за някакъв измислен треньор и следващият ще обяснява как "аз тия не съм ги искал и с тях толкова".
Да видим дали не ни чака раздяла с най-милото Мило, че и такива слухове има.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 май 2025 16:13

rhaegar написа:Той Хулио е ясен, само да говори му остава още някой месец и ще стяга куфарите. Той го знае и ние го знаем, лошото е че пак едни 6 месеца отидоха за някакъв измислен треньор и следващият ще обяснява как "аз тия не съм ги искал и с тях толкова".

Затова футболистите не се водят от треньор, а се водят според клубната политика. Такава обаче няма.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 12 май 2025 16:22

rhaegar написа:Той Хулио е ясен, само да говори му остава още някой месец и ще стяга куфарите. Той го знае и ние го знаем, лошото е че пак едни 6 месеца отидоха за някакъв измислен треньор и следващият ще обяснява как "аз тия не съм ги искал и с тях толкова".

Не мисля , че си тръгва Хуио. Изпълни си поставените цели , не мисля че ще пуска резерви да се обиграват ерго най-вероятно няма да има 3 поредни загуби.
Поне до септември - октомври е бетон.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 май 2025 16:51

LoveAndPeace написа:

Не мисля , че си тръгва Хуио. Изпълни си поставените цели , не мисля че ще пуска резерви да се обиграват ерго най-вероятно няма да има 3 поредни загуби.
Поне до септември - октомври е бетон.

Да, аз това имам предвид, 6 месеца от сега.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 12 май 2025 21:24

В интерес на истината нито Костов, нито Генчев, нито Веласкес са се оправдавали, че тия или ония играчи не са искани от тях

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 май 2025 09:54

realno написа:
metodito написа:Извън нефутболните неща, най-големият грях на Наско, като ...ръководител е, че не успя за пет години да създаде отбор. Някой му подшушна нещо в последните две години сякаш и уволнението на Генчев в тази връзка беше стратегически правилно. Щото секой треньор идва и маха петима, води петима. Кой да знае, че Джавад има само мухи в главата. Млад, техничен, с потенциал да донесе не малко пари. Бала е лидер. И ще го покаже следващия сезон.
Ако преди пет години Наско беше започнал да гради отбор и беше проявявал същата твърдост към треньорите, както към Генчев, кой знае дали днес при втория гол "Левски" нямаше да празнува титла. Понеже помним началото на нулите как беше. Нямаше го това всеки сезон пет нови титуляри. Тактически, схеми, не знам какво се променят, но общо взето едно ядро от 6-7 човека е присъствало на терена с години.
Извънфутболните му грехове ги знаем.

Имаше футболисти, които бяха селектирани при Рибаря, но бяха разпродадени заради дълговете. Бързо забравихте за тях (дълговете).

Е, тях нямаше как да ги задържим. Както спомена - заради дълговете. Но той Мъри дойде при третата година от царуването на Наско. Дотогава нищо не беше направил. Забележка. Миланов можеше да задържим. Както и Краев.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 13 май 2025 11:06

Serafim написа:В интерес на истината нито Костов, нито Генчев, нито Веласкес са се оправдавали, че тия или ония играчи не са искани от тях

Няма причина да се оправдават... Генчев се е съгласил да избира от тези, които са му предлагани. Той и затова беше разкаран като започна да иска този и онзи. Докато другите двама са се съгласили да водят отбора с каквито играчи им доведе ръководството!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”