Аз също не харесвам идеята и няма да гласувам щото такива класации на никой не са му нужни,просто няма как да се определи и ... да ме прощават феновете на другите отбори ама извън градовете си дали има привърженици на техните отбори , дали на гостуванията ходят отбори от други градове за да ги гледат и дали имат фенклубове из българия извън техния град , просто ЦСКА и Левски а си ЦСКА и Левски ... който иска гласува който не иска пуска тъпи теми в форума
За или против "преброяването" на телевизия РИНГ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: За или против "преброяването" на телевизия РИНГ
Сякаш някой ви пита дали сте ЗА или сте ПРОТИВ ... частна медия тя си решава какво да прави никой не ви е карал да гласувате нали ?
Аз също не харесвам идеята и няма да гласувам щото такива класации на никой не са му нужни,просто няма как да се определи и ... да ме прощават феновете на другите отбори ама извън градовете си дали има привърженици на техните отбори , дали на гостуванията ходят отбори от други градове за да ги гледат и дали имат фенклубове из българия извън техния град , просто ЦСКА и Левски а си ЦСКА и Левски ... който иска гласува който не иска пуска тъпи теми в форума
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
niki87 написа:Днес по Ринг казаха,че за Левски са гласували 3200 души,а за Цска 3800,което прави над 7000 гласували...Явно доста хора се врЪзват на такива номера
По-скоро са получени толкова СМС-и
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- Blue Monster
- Контакти:
LaRgO написа:Против съм,защото резултатите няма да са обективни.Аз мога да пратя 30 смс не само 1.И въобще не вярвам,че парите ще отидат за школите на отборите.Най-много да отидат 20-30 стотинки.
Не за школите, а само за школата на ЦСКА ще отидат набраните средства, така, че да си направим сами изводите...
Против.Това е най-голямата глупост,на Ринг.По-голяма досега не бяха правили.Миналото лято ми паднаха в очите,покрай неизлъчването на БГ отборите в ЕКТ,сега съвсем ме загубиха като клиент.И без това от февруари насам,съм ги изключил от цифровата(пакета в който е телевизия Ринг).
Само Черно море.
- DeyanFCK
- Контакти:
Казах, че не искам да изнасям някаква назидателна тирада, но някои медии наистина се оляха.
Аз изключително много обичам футбол и във всяко едно мнение в този форум се опитвам по някакъв начин да допринасям с някакви факти и да правя така, че всеки да научи нещо ново за този популярен спорт. Бог ми е свидетел, че съм направил всичко от ентусиазъм и добра воля. Моята лична позиция е твърдо против глобализацията и производния от нея "модерен футбол". Футбол, при който се губи истинския дух на играта, отборите се превръщат в пътуващи циркове, губят своята национална идентичност, плащат се милиони за трансфери, феновете на големите отбори се фаворизират, а на малките - смачкват. Всичко това се вижда в действията на една самозабравила се телевизия, която "свише" решава да определи кой, аджеба, е най-популярният български отбор и то по пренебрежителен и комерсиален начин.
Да, българският футбол е слаб, стадионите са отвратителни, феновете псуват като обезумели и никой не се съмняват, че има корупция и уговорки. Тази телевизия пропищя, че за парите й няма възвръщаемост и организира някакви говорилни, носещи гръмкото име "Реформа на българския футбол". Днес гледах повторението на една от тези говорилни, където гостуваше някакъв функционер от УЕФА. Благодарен съм на това, че разбирам английски и така успях да разбера какво говори човекът. Преводачът беше минал курс за първо ниво на езика и току-що се беше върнал от бригада за бране на ябълки в Англия, та успя да върже две приказки пред съчувственото кимане на служителя. Предлагам услугите си на телевизията като преводач от английски и немски напълно безплатно. Поне ще се разбира за какво става дума.
Друго нещо, което събуди недоумение у мен преди време - как може слоганът на телевизията да бъда "Спорт му е майката"? Ясно е, че футболните фенове не са член-кореспонденти на БАН, ама не са и чак толкова тъпи. Що за ограничен човек трябва да си, за да бъдеш привлечен от нещо толкова грозно и пошло? Тия хора изобщо могат ли да мислят?
Досега мнението "против" убедително води
Аз изключително много обичам футбол и във всяко едно мнение в този форум се опитвам по някакъв начин да допринасям с някакви факти и да правя така, че всеки да научи нещо ново за този популярен спорт. Бог ми е свидетел, че съм направил всичко от ентусиазъм и добра воля. Моята лична позиция е твърдо против глобализацията и производния от нея "модерен футбол". Футбол, при който се губи истинския дух на играта, отборите се превръщат в пътуващи циркове, губят своята национална идентичност, плащат се милиони за трансфери, феновете на големите отбори се фаворизират, а на малките - смачкват. Всичко това се вижда в действията на една самозабравила се телевизия, която "свише" решава да определи кой, аджеба, е най-популярният български отбор и то по пренебрежителен и комерсиален начин.
Да, българският футбол е слаб, стадионите са отвратителни, феновете псуват като обезумели и никой не се съмняват, че има корупция и уговорки. Тази телевизия пропищя, че за парите й няма възвръщаемост и организира някакви говорилни, носещи гръмкото име "Реформа на българския футбол". Днес гледах повторението на една от тези говорилни, където гостуваше някакъв функционер от УЕФА. Благодарен съм на това, че разбирам английски и така успях да разбера какво говори човекът. Преводачът беше минал курс за първо ниво на езика и току-що се беше върнал от бригада за бране на ябълки в Англия, та успя да върже две приказки пред съчувственото кимане на служителя. Предлагам услугите си на телевизията като преводач от английски и немски напълно безплатно. Поне ще се разбира за какво става дума.
Друго нещо, което събуди недоумение у мен преди време - как може слоганът на телевизията да бъда "Спорт му е майката"? Ясно е, че футболните фенове не са член-кореспонденти на БАН, ама не са и чак толкова тъпи. Що за ограничен човек трябва да си, за да бъдеш привлечен от нещо толкова грозно и пошло? Тия хора изобщо могат ли да мислят?
- Обичам Батков
- Контакти:
Ти все повече ме кефиш.
Cesc Fabregas написа:niki87 написа:Днес по Ринг казаха,че за Левски са гласували 3200 души,а за Цска 3800,което прави над 7000 гласували...Явно доста хора се врЪзват на такива номера
По-скоро са получени толкова СМС-и![]()
Може и така да е,ама не вярвам да са много хората,които са пратили повече от 1 есемес
- POPCORN
- Контакти:
Какво значи връзват?Значи аз съм най-големият тъпанар като съм дарил един лев за Дюш така ли?Къде не съм го дал тоя лев.По-добре ли е да го давам за алкохол и цигари и някакви такива.Като почнете така все едно ви искат по 2 хилади за смс.Аз пък съм на друго мнение!Първо ринг е спортна телевизия малко или много.Опитват се да помогнат на Бг футбол да израстне.Ето дадоха пари за футбол 52 милиона да дават мачове.После Новото им предаване за рефорните в футбола също много ми харесва!Трето вярвам им че тези пари ще отидат за Дюш а не за тях.Ринг Бг не са закъсали за нашите я има я няма 10 хиляди общо!И 5 хиляди да дарим на дюш пак е нещо!Така че вие сте против, че така доказвате дали сте ЦСКАР или ЛЕВСКАР!Ами тогава половината от вас влизат в некви страниц в фасебжоок и гласуват и какво ли не!Нито ще умра като съм го дал тоя левс , нито като го спестя ще забогатея!После българите винаги сме такива, все си мислим че някой ни лъже, че ни манипулира, че ни настройва един друг, затова сме и на това дередже!Така че според мене не е тъпо.А по тая логика всички класаци са тъпи.Дали Гунди или Стоичков е по-добър футболист.Същото!Всеки да прави както иска.Нито ще е последното преборояване нито първото.Що не казвахте че е тъпо като имаше преброяване по дарик ли къде беше там?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- Cesc Fabregas
- Контакти:
DeyanFCK написа:Казах, че не искам да изнасям някаква назидателна тирада, но някои медии наистина се оляха.
Абсолютно, ама абсолютно си прав!
Последна промяна от Cesc Fabregas на 01 мар 2010 22:20, променено общо 1 път.
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Пълна простотия, но все пак им прощавам, защото са медия.Това за тях е нормално
Жалкото е, че много хора се връзват.И колко точно от тия пари ще отидат при ДЮШ ? процент-два? Не съм от София, но видях, че ДЮШ на Левски имат много добри условия..какво да им помагат ?
Жалкото е, че много хора се връзват.И колко точно от тия пари ще отидат при ДЮШ ? процент-два? Не съм от София, но видях, че ДЮШ на Левски имат много добри условия..какво да им помагат ?