Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

deadlock
Контакти:

Re: Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Мнениеот deadlock » 12 май 2025 09:11

ogrizko написа:
Veso1913 написа:.....Не искам да съм на мястото на Илиан този трансферен .Играчи ли да търси,подготовка ли да прави,потбор ли да сглобява.

Най-добре да се концентрира повече върху националния, че жив ще го изядат. Пък Черно море ако закъса няма да е болка за умиране за софийските журналя ;) Сега сериозно - първо ще е добре да играем в евротурнирите. Най-малкото може собствениците да развържат малко повече кесията, а освен това и новите играчи по-лесно може да се навият да дойдат при нас. А пък май ще трябва много играчи, така че едни евротурнири са изключително голям плюс, макар че нямаме място в тях. Ама е добре за трансферния ни пазар. Иначе ще се радвам да върнем Сердюк, Пабло, ако щеш и онова дебелото бразилче-русначе. Също Минков. Ние реално имаме навика да връщаме разни играчи, така че може да вземем по-познати и свикнали с обстановката на Тича. Ако вземем 3-4 такива и 3-4 нови става идеална селекция и без съществени катаклизми, каквито ще има при 7-8 напълно нови според мен. Ама ще видим какво ще се случи де, ще бъде интересно лятото ;) Лично аз ако съм на Илиан ще подходя по тоя начин, но и познавайки Илиан очаквам това от него. Той обича да работи с играчи, които вече добре познава. Лясков примерно е такъв случай, нали са се срещали в националния и т.н. :) Въпросът е да се развърже малко кесията със заплати с още 1000-2000 евро и ще тръгнат нещата.

Какво те кара да мислиш, че нашите собственици ще развържат кесията при евентуални евротурнири и изобщо, че искат участие в такива? Кога са го правели преди и кога изобщо са давали трансферни суми (по спомен последната такава беше за Райков)? Та ние тази зима не взехме Боруков под наем, въпреки че уж можело да надвишат тавана от 4000 евро за заплати. Ще си караме както караме от много време насам - неяснота, информационно затъмнение, търсене на свободни агенти с минимални финансови претенции и опитни играчи около 30, които също да нямат някакви високи финансови изисквания. Всякако участие в евротурнити за нашите собственици е един допълнителен разход, а знаем, че те не са от най-дашните.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 12 май 2025 17:06

А какво мислите за Радослав Кирилов.Опитно крило,при липсата на такива при нас,или поне липсата на качествени такива дали би свършил работа.
Илиан го взимаше в националния, вероятно му допада.
Пише че приключва с числото
Последна промяна от mursusaid на 12 май 2025 17:40, променено общо 1 път.
За вас моряци ний живеем...

deadlock
Контакти:

Мнениеот deadlock » 12 май 2025 17:38

mursusaid написа:А какво мислете за Радослав Кирилов.Опитно крило,при липсата на такива при нас,или поне липсата на качествени такива дали би свършил работа.

По-скоро ще отиде в Арда, или Славия. Първите най-вероятно ще закърпят 3-тото място, ще му дават сигурно и повече пари. Ако не, то най-много да се върне в Славия, откъдето числото го взеха.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 12 май 2025 17:42

deadlock написа:
mursusaid написа:А какво мислете за Радослав Кирилов.Опитно крило,при липсата на такива при нас,или поне липсата на качествени такива дали би свършил работа.

По-скоро ще отиде в Арда, или Славия. Първите най-вероятно ще закърпят 3-тото място, ще му дават сигурно и повече пари. Ако не, то най-много да се върне в Славия, откъдето числото го взеха.

Твърде е възможно,но пък в Арда имат много такива еднотипни.Ст.Иванов,Ковачев... А със Славия не се знае в какви отношения е.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 14 май 2025 09:33

Иван Минчев ? Мнения :)

Ent
Контакти:

Мнениеот Ent » 14 май 2025 10:20

mursusaid написа:Иван Минчев ? Мнения :)

Шибан плебей, който ни мрази в червата. Когато ни вкарва полудява от кеф, веднъж чак в преспите се мяташе.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 14 май 2025 13:18

Чак пък плебей.. Играл там сигурно пет мача преди повече от 10 години.Не знам, не го познавам,но щом казваш че ни мрази ,сигурно е така.Но пък от една радост след гол ако съдиш за това ... :)

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 14 май 2025 13:23

На мен още едно име ми се върти из главата от известно време.Илиян Стефанов от левски.Човек зад нападателя ,който умее да бележи .Там почти не му дават шанс,а сякаш не е лош ,и в един отбор като нашия без такова напрежение,според мен би показал потенциала си.
Но чисто хипотетично го казвам,тъй като трудно би се осъществил такъв трансфер ,най малкото без пари няма да го дадат,а ние как даваме... :)

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 14 май 2025 15:17

Славия преподписва с Томбак, Левски се напъва да вземе Кирилов.. Понякога ви се чудя, откъде намирате толкова ентусиазъм, та да си мислите за такъв тип играчи?! Винаги ще изберат София, винаги ще отидат при повечето пари. Явно забравихте как избяга преди години Томбак?! Уж ще ходи да учи и няма да играе сериозен футбол.. Кирилов от парите на числата, как би дошъл на нашите заплати?! Стефанов от Левски тук не вярвам да дойде.. Ударихме кьоравото с Тонев и Дончев, но и двата отбора в които бяха, бяха с проблеми, а и не ги смятаха за живи въобще там. Не всеки ден обаче стават такива "чудеса", да ти паднат без пари млади, смятани някъде за безперспективни играчи, които Ильо да подхване, научи и им даде шанс за изява. Ако наистина успеем да придърпаме Лясков и нашичкия Ники Минков от двата закъсали пловдивски тима по същата схема, ще е добре мисля и ще си решим проблема с бековете. Ноо, въобще не е сигурно засега и ще видим. Другите нови ще са от чужбина мисля. То зависи и кои ще си заминат..
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 14 май 2025 15:19

mursusaid написа:На мен още едно име ми се върти из главата от известно време.Илиян Стефанов от левски.Човек зад нападателя ,който умее да бележи .Там почти не му дават шанс,а сякаш не е лош ,и в един отбор като нашия без такова напрежение,според мен би показал потенциала си.
Но чисто хипотетично го казвам,тъй като трудно би се осъществил такъв трансфер ,най малкото без пари няма да го дадат,а ние как даваме... :)

Мисля че още когато беше в локо сф Илиан искаше да го вземе,но той отиде в Берое.

Върни се в “Черно море”