30+4 кръг Ефбет лига /Черно море - Лудогорец/ 13.05.25 вторник 17.45ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

30+4 кръг Ефбет лига /Черно море - Лудогорец/ 13.05.25 вторник 17.45ч.

Мнениеот Iceberg » 10 май 2025 22:13

Сигурен съм, че ще излезем за победа, но какво ще се получи в този мач, ще видим във вторник. Ще отсъстват важни хора /много жълти картони инкасирахме/, доколко ще успеем да се възстановим след мача днес и дългото пътуване /два дни и половина до мача на Тича/, ще има ли и контузени.. все важни детайли. Който влезе, трябва да се раздаде докрай, пък каквото стане. Успех от мен.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: 30+4 кръг Ефбет лига /Черно море - Лудогорец/ 13.05.25 вторник 17.45ч.

Мнениеот Veso1913 » 11 май 2025 08:20

Iceberg написа:Сигурен съм, че ще излезем за победа, но какво ще се получи в този мач, ще видим във вторник. Ще отсъстват важни хора /много жълти картони инкасирахме/, доколко ще успеем да се възстановим след мача днес и дългото пътуване /два дни и половина до мача на Тича/, ще има ли и контузени.. все важни детайли. Който влезе, трябва да се раздаде докрай, пък каквото стане. Успех от мен.

За да осмислим сезона ни са нужни точно три победи .Но с очертаващата се промяна в отбора/грандиозна такава/,дали ни е нужно това?Трябва обиграване и изграждане на новият отбор,който ще е с може би доста нови момчета.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 11 май 2025 14:30

Три победи, трето място и отказваме учстие в лига на конференциите.

Потребителски аватар
Emmanuel
Контакти:

Мнениеот Emmanuel » 11 май 2025 14:54

Veso1913 написа:
Iceberg написа:Сигурен съм, че ще излезем за победа, но какво ще се получи в този мач, ще видим във вторник. Ще отсъстват важни хора /много жълти картони инкасирахме/, доколко ще успеем да се възстановим след мача днес и дългото пътуване /два дни и половина до мача на Тича/, ще има ли и контузени.. все важни детайли. Който влезе, трябва да се раздаде докрай, пък каквото стане. Успех от мен.

За да осмислим сезона ни са нужни точно три победи .Но с очертаващата се промяна в отбора/грандиозна такава/,дали ни е нужно това?Трябва обиграване и изграждане на новият отбор,който ще е с може би доста нови момчета.

Каква промяна се очаква при вас?

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 11 май 2025 22:11

Emmanuel написа:
Veso1913 написа:

Каква промяна се очаква при вас?

Голяма!!!!
Черно море-първият шампион по футбол в България

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 12 май 2025 15:43

Влязохме в четворката. По-високи очаквания не съм и имал. Бюджетите на Лудогорец, Левски, Арда са многократно по-високи, а ония безтирето (с камарите налети пари в играчи) са даже зад нас. Доиграваме сезона за честта си и правим каквото можем. Нашата е ясна - на мускули... за публиката. Колкото, толкова... П.П. Берк ще липсва.

Хегемона - разпределител на евро-квотите. Дарители на Арда и Левски. За нас 'подаръци' утре няма да има. Цели две календарни години нямат победа на "Тича". Бие им по гордостта и самочувствието. Дразнят се и то с основание. Ще искат най-после да ни натрият здраво носовете и да ни поставят на мястото, което те самите ни отреждат. Имат мач за купата след 10 дни. Въпреки това ще влязат здраво в този мач. Ще искат най-после да подпечатат победа на "Тича".

Напълно вероятно е да се случи. Ще трябва обаче да преминат през 100%-ва битка, независимо кои ще са на терена.
Пари, класа, скъпо селектирани изпълнители - всичко е у тях. Безспорен факт.
За да победят обаче на "Тича" ще трябва малко и да се поразтичат, т.е. 'на ходом' няма да им се получат нещата :) :) :)

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 13 май 2025 07:09

Nobody007 написа:Влязохме в четворката. По-високи очаквания не съм и имал. Бюджетите на Лудогорец, Левски, Арда са многократно по-високи, а ония безтирето (с камарите налети пари в играчи) са даже зад нас. Доиграваме сезона за честта си и правим каквото можем. Нашата е ясна - на мускули... за публиката. Колкото, толкова... П.П. Берк ще липсва.

Хегемона - разпределител на евро-квотите. Дарители на Арда и Левски. За нас 'подаръци' утре няма да има. Цели две календарни години нямат победа на "Тича". Бие им по гордостта и самочувствието. Дразнят се и то с основание. Ще искат най-после да ни натрият здраво носовете и да ни поставят на мястото, което те самите ни отреждат. Имат мач за купата след 10 дни. Въпреки това ще влязат здраво в този мач. Ще искат най-после да подпечатат победа на "Тича".

Напълно вероятно е да се случи. Ще трябва обаче да преминат през 100%-ва битка, независимо кои ще са на терена.
За да победят обаче на "Тича" ще трябва малко и да се поразтичат, т.е. 'на ходом' няма да им се получат нещата :) :) :)

Хайде стига с тези бюджети и как арда били имали космически такъв. Когато бием някой от "грандовете" сме много велики и само се коментира "как парите не играели на терена"! Като паднем се започват оправданията с бюджетите. Истината е че с оглед преднината която имахме на полусезона, сега е срамно че изоставаме от тях в битката за медалите.
Грешките в този период са ясни. Слаба селекция и застаряващ отбор. Защо обаче продължава да се залага на тези стари футболисти незнам. Мисля че всеки ще се съгласи че например един Росен Стефанов си е готов за титуляр, НО човека само запълва дупки при контузии и натрупани картони! А формата на Влатко и Живко може да се определи именно с тази дума, ДУПКА! Единствен Дидо показа достойнство и осъзна че вече повече пречи на отбора за което заслужава поздравления. Другите пенсии ще влачат докато могат. В тази насока като не вървят нещата можеше да се дава повече шансове на футболисти като Стефанов, защо не и да се пробват още момчета от школата като Няголов например. Селекцията е ясна, пълен провал! Търсим и привличаме нападател от долните дивизии на всякакви държави а под носа ни Денислав Ангелов сигурно вече нашиба 15 гола във втора лига. За мен обаче най голямата причина си остава липсата на нито една победа на Тича през пролетта! Аз лично не се сещам за по голяма серия без победа като домакин. Но каквото е такова важното е комфорта на професора да не се нарушава, той никога за нищо не е виновен.
И за мача нещо да кажа. С този стил който практикуваме напоследък едва ли можем да постигнем нещо повече от Х срещу който и да е отбор!

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 13 май 2025 09:15

Eastern написа:
Nobody007 написа:Влязохме в четворката. По-високи очаквания не съм и имал. Бюджетите на Лудогорец, Левски, Арда са многократно по-високи, а ония безтирето (с камарите налети пари в играчи) са даже зад нас. Доиграваме сезона за честта си и правим каквото можем. Нашата е ясна - на мускули... за публиката. Колкото, толкова... П.П. Берк ще липсва.

Хайде стига с тези бюджети и как арда били имали космически такъв. Когато бием някой от "грандовете" сме много велики и само се коментира "как парите не играели на терена"! Като паднем се започват оправданията с бюджетите. Истината е че с оглед преднината която имахме на полусезона, сега е срамно че изоставаме от тях в битката за медалите.
Грешките в този период са ясни. Слаба селекция и застаряващ отбор. Защо обаче продължава да се залага на тези стари футболисти незнам. Мисля че всеки ще се съгласи че например един Росен Стефанов си е готов за титуляр, НО човека само запълва дупки при контузии и натрупани картони! А формата на Влатко и Живко може да се определи именно с тази дума, ДУПКА! Единствен Дидо показа достойнство и осъзна че вече повече пречи на отбора за което заслужава поздравления. Другите пенсии ще влачат докато могат. В тази насока като не вървят нещата можеше да се дава повече шансове на футболисти като Стефанов, защо не и да се пробват още момчета от школата като Няголов например. Селекцията е ясна, пълен провал! Търсим и привличаме нападател от долните дивизии на всякакви държави а под носа ни Денислав Ангелов сигурно вече нашиба 15 гола във втора лига. За мен обаче най голямата причина си остава липсата на нито една победа на Тича през пролетта! Аз лично не се сещам за по голяма серия без победа като домакин. Но каквото е такова важното е комфорта на професора да не се нарушава, той никога за нищо не е виновен.
И за мача нещо да кажа. С този стил който практикуваме напоследък едва ли можем да постигнем нещо повече от Х срещу който и да е отбор!

Съгласявам се и споделям мнението ти като цяло. Всичко обаче е отново следствие на сериозните бюджети, които имат въпросните отбори.
На Лудогорец са им необходими не повече от 2-3 точни удара в един мач, за да реализират поне едно попадение. На нас - доста повече. И това естествено прави разликата. Реалности.
Как и защо отбор като Арда успява да привлече качествени изпълнители и в тази връзка дори наш основен играч от следващия сезон вероятно ще бъде привлчен при тях ?!!
Колкото до младите момчета - не бих казал, че не получават шансове през пролетта - Берк, Росен, Ники Златев, Мартин Милушев. Дано оправдаят доверието, защото очевидно на тях ще се разчита. Това е ситуацията.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 13 май 2025 10:53

Нашите трябваше да се сетят да преместят с 30 мин по рано срещата с Лудогорец заради полуфиналния сблъсък Черно море - Балкан за титлата който започва в 1930 в ДКС!

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 13 май 2025 11:58

Sole написа:Нашите трябваше да се сетят да преместят с 30 мин по рано срещата с Лудогорец заради полуфиналния сблъсък Черно море - Балкан за титлата който започва в 1930 в ДКС!

Кой точно очакваш да се сети? Аз лично забравих как изглежда г-н Андреев за разлика от началото когато го раздаваше мн активен.

Върни се в “Черно море”