Аз съм прост ,ама съм чел ,че в Европа няма такива ниско лихви по кредити като нашите,май са им към 4_5 %.
Тези закръглявания на 1,959 са 0,3% печалба,то от банкоматите май лапат повече.Имат сто такси за всичко,все едно жената в магазина да взима такса ,че показва дрехата,че я сгъва и разгъва,че я карат да си хаби касовия апарат и т.н.
3,9млрд.печалба на година ???
Ей ,така от въздуха.Гарантирано!От Гърбавите ни от свирки политици
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
САМО ЛЕВСКИ!
-
- Контакти:
Някой ще претупат тази седмица и съм сигурен, че пак ние ще излезем виновни. Колегите от форума знаят за какво говоря. По-добре да си пишем за Радко, отколкото да обсъждаме как за 24 часа опонентът изкупи целия стадион, строи нов и победи Ботев (Пловдив) с 3:0. Не ме разбирайте погрешно, Радко-президентът може да бъде "пилот" само в нашата държава. За нивото на циците, няма даже да говоря, че селският се сърди.
Do Something Different!
Българският футболен съюз и УЕФА махнаха официално от своите документи тирето от името на ЦСКА. "Червените" смениха наименованието си в Търговския регистър през януари тази година, но по наредба трябваше да довършат настоящия сезон като ЦСКА - София.
През лятото обаче нещата ще се променят както в документите на БФС, така и в тези на УЕФА. Официално това е факт още днес днес, след като футболният съюз публикува информация за лиценза на родните клубове. От нея бе изяснено че "червените" имат лиценз за Първа лига и Европа през сезон 2025/2026 под името ЦСКА.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
1914.1902 написа:
Тази "кака" как кара колело с тези шамандури?! Съпротивлението не е ли твърде голямо?! :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
-
- Контакти:
Eminem написа:LoveAndPeace написа:Eminem написа:Защо посланието не им е - "училището не е Църква или джамия"? Нямат проблем да скачат срещу Християнството и да им се подиграват, но боклуците мълчат срещу исляма.
Или пък "Училището не е църква , джамия , пагода , светилище" :lol: :lol: :lol:
Не разбрах защо се страхуваш от Русия, но не се страхуваш от хора, (сред теб) за които ДАНС извади доклад, че веят знамена, пеят песни за ислямска държава и призовават за атентати в Европа.
Кажи ми едно конкретно нещо, с което Русия реално е помогнала за по-добър живот в България. И моля те, не ми говори за "освобождението", защото дори учебниците вече започват да го поставят под въпрос.
Do Something Different!
-
- Контакти:
ugly bug написа:Браво!
Вече тотално сте евали мамито на клетото форумче...!!!
Евала на модераторите!
Изгонихте и малкото пишещи тук..
Форума се е превърнал в нещо средно между форум на "Чук-чук" и "Работническо дело".
Минах само да видя какво ссе случва...
Ами .... пълен ташак!
Ай чао.
Тежко егоцентрични момченца, жалко.
Do Something Different!
DoSomethingDifferent написа:Кажи ми едно конкретно нещо, с което Русия реално е помогнала за по-добър живот в България. И моля те, не ми говори за "освобождението", защото дори учебниците вече започват да го поставят под въпрос.
Аз съм за ЕС, но НЕ за този, който ти налага извратени идеологии и ти вкарва убийци и изнасилвачи в страната!
защото дори учебниците вече започват да го поставят под въпрос.
А това е несериозен довод. Историята лесно се пренаписва и фалшифицира.
Не може и душа в рая, и кур до края... или едното, или другото.
Ще стане ли българина по-беден ако приемем европейската валута?
Ще стане ли българина по-беден ако приемем европейската валута?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:и душа в рая, и кур до края...
Точно така си беше, преди днешните управляващи европейските държави.
-
- Контакти:
Eminem написа:DoSomethingDifferent написа:Кажи ми едно конкретно нещо, с което Русия реално е помогнала за по-добър живот в България. И моля те, не ми говори за "освобождението", защото дори учебниците вече започват да го поставят под въпрос.
Аз съм за ЕС, но НЕ за този, който ти налага извратени идеологии и ти вкарва убийци и изнасилвачи в страната!защото дори учебниците вече започват да го поставят под въпрос.
А това е несериозен довод. Историята лесно се пренаписва и фалшифицира.
Колко години наред ни промиват мозъците с пропагандата за "освобождението" точно през учебниците. Но ако попиташ хората, които реално разбират историята, не тези с татуирани надписи по краката, ще ти кажат колко "хубаво" ни е освободила Русия. И до днес има промити мозъци, които обясняват колко прекрасно щяло да бъде, ако сме с Русия. Върни си форума няколко страници назад и ще видиш точно за какви хора говоря.
Do Something Different!