Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

gihuelo
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот gihuelo » 09 май 2025 11:19

Eminem написа:Ако федерацията прекъсне схемите на ганчев, ще заслужи поздравления и благодарности!

Федрацията е в ръцете на Симо Щерев демек на Таки.
Тоест прекъсваме схемите на Джуджи и ги даваме на Таки.
Няма какво толкова да се радваме.
Единствената разлика е че при Джуджи имахме световни и олимпийски шампиони (факт е че са чужденци) а при Симо Щерев няма да имаме и балкански шампион.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 09 май 2025 11:57

LoveAndPeace написа:Очевидно само ти не знаеш кой :lol: :lol: Един ватник каращ втори мандат и бъдещ нов "спасител" на нацията. Същия , който онзи ден Анджей Дуда направи за смях ......за пореден път.

Може ли да се включа - би ли ми казал с какво дудата и джанката или зелената еуглена са направили смешен другаря радев? И с какво другаря радев би бил по-зле от който и да е умнокрастав? И последен въпрос - как е възможно на българин да му е кеф, че някой е "направил смешен" президента на държавата му?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 09 май 2025 11:58

gihuelo написа:
Eminem написа:Ако федерацията прекъсне схемите на ганчев, ще заслужи поздравления и благодарности!

Федрацията е в ръцете на Симо Щерев демек на Таки.
Тоест прекъсваме схемите на Джуджи и ги даваме на Таки.
Няма какво толкова да се радваме.
Единствената разлика е че при Джуджи имахме световни и олимпийски шампиони (факт е че са чужденци) а при Симо Щерев няма да имаме и балкански шампион.

ако имаме пари, а очевидно имаме, ще си купим. Нали не забравяме, че причината да ги купим е войната? Загледай псоледното европейско - 90% от всички медалисти са руски резаци, натурализирани някъде си или водещи се неутрални
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 09 май 2025 12:02

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:Очевидно само ти не знаеш кой :lol: :lol: Един ватник каращ втори мандат и бъдещ нов "спасител" на нацията. Същия , който онзи ден Анджей Дуда направи за смях ......за пореден път.

Може ли да се включа - би ли ми казал с какво дудата и джанката или зелената еуглена са направили смешен другаря радев? И с какво другаря радев би бил по-зле от който и да е умнокрастав? И последен въпрос - как е възможно на българин да му е кеф, че някой е "направил смешен" президента на държавата му?

Прав си , поправям се от смешен на жалък. Жалко е да го гледаш и да го слушаш.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 09 май 2025 12:10

LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:

Аз съм на обратното мнение - за мен другарят радев е единственият про български настроен политик, но това си е лично мое мнение. И смятам, че е в пъти по-адекватен от всяка копейка или умнокрасива кака кокорка -отново лично мнение
Непринуден написа:

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 09 май 2025 12:25

Умнокрасивите затова мразят Радев, защото не е безгръбначна пионка на Брюксел и предишната власт във Вашингтон. Не е безродник като ПП-ДБ, ГЕРБ, ИТН и ДПС-атата, които всеки ден продават и предават българскте интереси ..... макар че за мен Радев е много мек дори.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 09 май 2025 12:34

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:

Аз съм на обратното мнение - за мен другарят радев е единственият про български настроен политик, но това си е лично мое мнение. И смятам, че е в пъти по-адекватен от всяка копейка или умнокрасива кака кокорка -отново лично мнение

Про българска матрьошка излязла от задника на товарищ Решетников :lol:
Поне веднъж държа ли ликция и тон на кгб агентката представяща се в България като посланничка на РФ , подобен на тона и лекцията му в онази срамна среща със Зеленски ?

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 09 май 2025 12:48

Те, умнокрасавците кой не се е захванал с тях, той не ги е направил изтривалка - то не беше Буци, не беше Пеевски, дето му седяха в скута, ама видиш ли направили смешен с нещо си Радев Изображение. Те вчера на протеста против предмет по религия, дето са се събрали типичните 50-тина вмирисани дегенерати, не са могли да изпишат правилно две прости формули, ама видиш ли правят смешен някой друг Изображение

Изображение
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 май 2025 12:48

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 09 май 2025 12:55

LoveAndPeace написа:Про българска матрьошка излязла от задника на товарищ Решетников :lol:
Поне веднъж държа ли ликция и тон на кгб агентката представяща се в България като посланничка на РФ , подобен на тона и лекцията му в онази срамна среща със Зеленски ?

Ами аз отлично си спомням срещата му с руския патриарх -изрично подчерта значението на българските опълченци за освонождението ни и винаги е заемал пробългарски позиции, а не жусуи или копейкини простотии. И за северна фиромия реакцията му е абсолютно адекватна, за разлика от останала измет. И за Крим е адекватен - и оръжие продаваше със служебните си правителства, и не беше ястреб за "до последния украинец", и т.н.

П.С. Ако беше копейка, сега щеше да е на красная площадь или поне да се е срещнал с путлерчо и да го вади от изолация, а най-вече - нямаше да продаде нищо на Украйна, докато управляваше неговия Гълъб - ма на, нищо от това не се случи.

П.П.С. за повярвалата си зелена еуглена е друга тема - много дълга и широка - този човек няма да излезе от ролята си до края
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”