Ла Лига: Барселона - Реал Мадрид - 4:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Ла Лига: Барселона - Реал Мадрид - 4:3 FT

Мнениеот 1914.1902 » 07 май 2025 10:14

Испанската Ла Лига, сезон 2024/2025, кръг 35:

Барселона - Реал Мадрид

Изображение ИзображениеИзображение

11 май, неделя, 17:15 ч., Макс Спорт 4

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Олимпийски стадион ''Монтжуик''

Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Ла Лига: Барселона - Реал Мадрид, Неделя от 17:15 ч.

Мнениеот kingofpop » 07 май 2025 21:12

Тук или ще е нов разгром 3-4 на 0 или ще паднем :mrgreen: друг вариант няма, вас само победа ви устройва, а ние може да сме разклатени и леко уморени след 120 те минути. Очаквам една от двете крайности, като по-скоро мисля, че бием с лекота.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 07 май 2025 22:13

Тук ще е някаква по-скромна загуба, тъй като Барселона се поумориха след тези 120 минути. Учудващо е как Татко Карло не може да ги литне чисто по италиански на контри, както го сториха Интер, защото с тази си тактика Барселона са супер лесни жертви. Но това до голяма степен се дължи и на аматьорското ниво на защитата този сезон чисто като индивидуални качества и напрактика реалната липса на хора, които да са чисти защитници поради контузии. Просто само правилна тактика няма да свърши работа, ако нямаш качествените изпълнители, въпреки че си мисля един Моуриньо ако барне този атакуващ формат на Барселона, ще ги жлемби с по 4-5 гола всеки мач само на контри Изображение.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Bukay
Контакти:

Мнениеот Bukay » 07 май 2025 22:43

Викате Марчиняк да свири и нямате проблеми.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 07 май 2025 23:06

bubka написа:Тук ще е някаква по-скромна загуба, тъй като Барселона се поумориха след тези 120 минути. Учудващо е как Татко Карло не може да ги литне чисто по италиански на контри, както го сториха Интер, защото с тази си тактика Барселона са супер лесни жертви. Но това до голяма степен се дължи и на аматьорското ниво на защитата този сезон чисто като индивидуални качества и напрактика реалната липса на хора, които да са чисти защитници поради контузии. Просто само правилна тактика няма да свърши работа, ако нямаш качествените изпълнители, въпреки че си мисля един Моуриньо ако барне този атакуващ формат на Барселона, ще ги жлемби с по 4-5 гола всеки мач само на контри Изображение.

Бубка, винаги съм ти казвал, че си лаик и от футбол не разбираш :lol: Татко Карло играе само на контраатаки откакто се е върнал в Мадрид 2021-а година! Неговата идея за атакуващ футбол, дори в ситуация когато Мадрид е във владение е бързата транзиция на aтакуващите му играчи и извеждащ пас! Търси се винаги празното пространство зад защитата на противника.. Това, скъпи ми бубка, по презумпция е контраатакуващо действие.. Италианецът друг вариант за атакуващ футбол НЯМА! Това че не прибира Реал в нисък блок срещу всеки съперник, както Преводача от Сетубал би направил, е всъщност плюс за италианеца :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 07 май 2025 23:12

Най-вероятно това ще бъде поредното разочарование за Анчелоти и компания през тази кампания.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 07 май 2025 23:16

CSKA69 написа:
bubka написа:Тук ще е някаква по-скромна загуба, тъй като Барселона се поумориха след тези 120 минути. Учудващо е как Татко Карло не може да ги литне чисто по италиански на контри, както го сториха Интер, защото с тази си тактика Барселона са супер лесни жертви. Но това до голяма степен се дължи и на аматьорското ниво на защитата този сезон чисто като индивидуални качества и напрактика реалната липса на хора, които да са чисти защитници поради контузии. Просто само правилна тактика няма да свърши работа, ако нямаш качествените изпълнители, въпреки че си мисля един Моуриньо ако барне този атакуващ формат на Барселона, ще ги жлемби с по 4-5 гола всеки мач само на контри Изображение.

Бубка, винаги съм ти казвал, че си лаик и от футбол не разбираш :lol:

Баце, точно ти да го казваш, дето нямаш едно познато нещо, което си написал като прогноза. Тука темите са за по-сериозни неща все пак, не за смешки Изображение Изображение Изображение. Гледай си там постовете-фермани, които пускаш като някой умопобъркан сектант за Плешо и не се занимавай с други неща, които никой не приема на сериoзно Изображение.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 08 май 2025 00:25

К'ат нищо може и да ги треснем изненадващо, умеем го това, когато най-малко очакваме/т. :lol:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 08 май 2025 07:22

Със сигурност не са толкова добри, че да ни бият четири пъти подред, но пък ние сме достатъчно слаби да се случи. По-скоро е време за едно тънко 1:2 и да се сринат тотално психически. Според мен после изпускат титлата. :D Аз мача няма да го гледам, това за купата ми дойде в повече, но стискам палци. Ще седна пред екрана едва когато ни поеме нов треньор.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Iavor
Контакти:

Мнениеот Iavor » 08 май 2025 22:33

краен резултат - 1:3 ;) .
А, дано!

Върни се в “Реал Мадрид”