realno написа:koisa написа:realno написа:wilge написа:mikata написа:Очаквам нова излагация :oops:
Прочети мнението на Air_Smuggler!
Няма как. Позитивно мнение те прави "Сираковист", "Раевист" и враг на отбора на народа.
Овчата тълпа, стадото, което не обича да мисли и да има собствено мнение налага и не търпи чуждо мнение особено ако има нотка на позитивизъм.
Напълно съм съгласен да има позитивизъм и позитивни мнения... Но на кое отгоре към този момент? Нещо да се е променило? Отбора да е заиграл хубав и печеливш футбол? Ръководството да дава дори миниатюрни сигнали, че се работи правилно?
Предвид царящата аматьорщина на Герена, не виждам нещо позитивно, което да ме кара да се чувствам позитивно настроен и с нетърпение да очаквам или да тая надежди за нещо добро... Особено в дългосрочен план.
Съгласен съм напълно. На всички ни се иска клуба да се развива по - бързо и да печели всеки мач с хубава игра, но не говоря за състоянието на клуба, а за отношението на овчата тълпата към хората с различно мнение. Има левскари, които не изразяват мнението на тълпата, която крещи "Сираков- вън" , но въпреки това не са "Раевисти". Това е все едно да искаш демокрация, вместо путинизъм и комунизъм и да те обявят за розов либерал. Не всичко е черно бяло.
Каза стринката, която става и ляга с жусуи на уста и не приема друго мнение за достоверно - наистина е смешно колко нетолерантни са "толерантните" почитателки на знамето на дъгата, щото не всичко било "черно бяло"...
"Левски" е изконна ценност за нашата Родина, но за да можем да сме такива, не стига само да ревем "ний сме Левски, бааа", а трябват и дела. Те липсват - като започнеш от г.з., пардон главата, минеш през най-милото ни Мило и влахчето, та стигнеш до чичака в А, дето не е припок, ама бие "чорбата" по главата и пълни националния за "вечното" дерби с Литекс. Та докато тези неща са налице, ние нямаме моралното право да се наричаме "левскари". Затова няма и не следва да има позитивизъм - мнението на Странджата е по-меродавно от всякога!
П.С. Участието в ЕКТ е задължително при всички обстоятелства, но то е съвсем друга тема, а и ни е обещано, щото тука е така!