Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Eminem » 07 май 2025 01:00

Вълчан написа:Само такива с деца. Останалите им намира работа я из чистотата я в озеленяването. Иначе ядец.

Те на 13 вече са с деца.
И толкова работят в чистотата, че миналата година, Варна докара някакви от Бангладеш да чистят улиците.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 май 2025 10:54

Сезонът беше потискащ. Да. От 10 години не сме били втори. Така е. Но това място лъже. Връзката по линията Разград - София е крайно унизителна. Паралелите между татковината са неминуеми. Това, което има "Левски" е история, публика и стадион. Настоящето е потискащо и няма светлина в края на тунела. А бъдещето.... Бъдещето е... "Бе можеше да сме по-зле" (което е така), както и "Не е хубаво, ама е правилно". Но качеството на публиката... като качеството на народа. А сега има масова екзалтация как Наско ще ни направи стадион. Ма наистина ли? Татко ще ми купи...
Та така. Да се благодарим, че можеше и по-зле да е. Това е положението. Казват, че всяко правило си изключение (което го потвърждава). Друго клише пък твърди, че откъдето е текло, пак ще тече. Вие вярвате ли го по отношение на "Левски"?
Пускай Преслава!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: ReBorn1982

Мнениеот Странджата » 07 май 2025 11:15

Може да не са българи, ама се плодят. А ние само захлебваме. Това, че името й е България, не означава, че държавата е българска.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 07 май 2025 12:08

rhaegar написа:Е па те всичките са с деца. Деца с деца, на предишната ми работа дойде една, дето на 18 беше бременна с трето.

И ? Взехте ли я ?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 май 2025 12:32

И някои разправят, че не живеем в най-добрите времена. По царско, поради високата смъртност, най-вече, но и нуждата от работна ръка за къра, откъдето българинът яде, както и липсата на контрацептиви, медицина и образованост, българското семейство с пет деца е нещо нормално. Днес българско семейство с пет деца е нещо изключително. А циганка на 18 с 3 деца... норма.
Истината е, че нито ние, нито те не живеем добре. Педофилията сред българите - защото циганите са българи и български граждани - харесва ли му или не някой, това няма значение - е узаконена от българската държава. Съвременната българска държава. Реална интеграция нямаше, защото те са електорат. Разбий гетата, разсели циганите в бг кварталите и за 20 години ще сме еднакви. Макар че то пък добре ли е за циганин да се учи на български номера... По-добре щеше да е им е със сигурност. Никой от съседите ти, ако не учи, ти що да учиш. Никой от съседите ти като не работи, ти що да работиш? Ама как ще хванеш такива големи общности, концентрирани за електорат. От моя вход от десет апартамента, гласуваме за десет различни партии сигурно. Учили сме, работим, нямаме зависимости. Та така. Лошото е, че този режим гетоизира цели райони и направи и етническите българи цигани. В радиус от 20 км. двама големи работодателя. Не гласуваш правилно? Лошо, Седларов. Лошо...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 май 2025 12:52

LoveAndPeace написа:
rhaegar написа:Е па те всичките са с деца. Деца с деца, на предишната ми работа дойде една, дето на 18 беше бременна с трето.

И ? Взехте ли я ?

Не, тя не дойде да кандидатства за работа, грешно се изразих. Аз работех в аптека, тя дойде да си купува някакви неща, не помня вече. Но беше с майка си и понеже изглеждаше наистина малка колежката я пита на колко години е и че е нормално да се притеснява с първа бременност (като разбрахме че е на 18). И тя каза, "а, не се притеснявам, то не е първа а трета".
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 май 2025 12:54

Поправка:
1. Ние стадион нямаме. Стадионът, на който играем не е наша собственост.
2. Много неща са узаконени в България, но прилагането е различно за българите и циганите:
Ако аз тръгна да строя незаконно, още на първата тухла ще ме спрат, нали? В моя град незаконните гаражи на българи ги премахнаха, а незаконните коптори на мангалите си стоят. Що така?
Ако не си платя сметката за тока ще ми го "спрат". А в махалата е достатъчно да бутнеш 20лв на "Бат' Сали" и си готов. Кеф ти ток, кеф ти интернет...
Ако аз тръгна да купувам гласове веднага ще ме накажат, нали? Ама не съм чул мангал да лежи в затвора за купуване на гласове. За тези, които са забравили - продаването на гласа също е престъпление.
Колко мангали са в затвора за секс с малолетни?
Движението с каруци по пътя е забранено. Има ли каруци по пътя? Има ли санкционирани?
Още да изброявам ли?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 май 2025 13:09

Либерални ценности, какво да правиш.....цигани и мигранти, закони не ги ловят. Виж, че и безредици правят(мигрантите) из цяла Европа и на полицията й е забранено да се намесва. Има право само да седи и да гледа. Те са над местното население.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 май 2025 13:17

blue avalanche написа:Поправка:
1. Ние стадион нямаме. Стадионът, на който играем не е наша собственост.
2. Много неща са узаконени в България, но прилагането е различно за българите и циганите:
Ако аз тръгна да строя незаконно, още на първата тухла ще ме спрат, нали? В моя град незаконните гаражи на българи ги премахнаха, а незаконните коптори на мангалите си стоят. Що така?
Ако не си платя сметката за тока ще ми го "спрат". А в махалата е достатъчно да бутнеш 20лв на "Бат' Сали" и си готов. Кеф ти ток, кеф ти интернет...
Ако аз тръгна да купувам гласове веднага ще ме накажат, нали? Ама не съм чул мангал да лежи в затвора за купуване на гласове. За тези, които са забравили - продаването на гласа също е престъпление.
Движението с каруци по пътя е забранено. Има ли каруци по пътя? Има ли санкционирани?
Още да изброявам ли?

Няма да те санкционират за купуване на гласове, ако знаеш на кого да кихнеш. Българите, за разлика от циганите, масово си продават гласа без пари. Пример: корпоративният вот. В град с две работещи предприятия, и двете на властта, за кого ще гласуваш?

Да, и аз това казвам: съвременната българска държава толерира педофилията. А колко българи са в затвора за секс с малолетни? В София може. Но в провинцията, където местният феодал държи полицаите, а лапето е с възпитание на циганче...
Това с каруците не го разбрах. Един нашмъркан 16-годишен с БМВ е по-опасен от всякаква каруца.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 07 май 2025 15:10

Eminem написа:Либерални ценности, какво да правиш.....цигани и мигранти, закони не ги ловят. Виж, че и безредици правят(мигрантите) из цяла Европа и на полицията й е забранено да се намесва. Има право само да седи и да гледа. Те са над местното население.

Онзи ден в Хасково не мисля , че бяха мигранти. Преди месец пред сградата на Европейската комисия също.

Върни се в “Левски”