Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Ние затова ли вече нямаме шампиони? Щото всички са с хубави коли, жилища и няма нужда да се "чупим в чужбина"?
147 100 млади българи не работят и не учат, но харчат джобни от 500 до 2300 лв. на месец
САМО ЛЕВСКИ!
- Странджата
- Контакти:
Ехх, къде е славното ни минало - с печат в паспорта по месторабота. И с жителство по рождение. А сега какво е - ако няма кой да те издържа, има си помощи - и у нас, и в чужбина ... Ако чак толкова си некадърен - може и работа да си намериш.
Re: най-посетеният мач на левски с отбор от провинцията
alexdb написа:POPCORN написа:явно комунизма е имало и добри страни, а не само левскарите да пискат против него!Тогава е имало футбол и се играло футбол.Тиогава стадионите са били пълнио, тогава не само ЦСКА Левски са ставали шампиони, тогава сме били европейски грандове а сега сме европейски мижитурки!И да потвърдя не съм комунист!Просто по времето на комунизма спорта е било на голям почит евала за което!Сега спорта ни е на дъното!
Ахъм. То и Сев. Корея вади спортисти по същите причини. Тоталитарен режим и спорта е един от малкото начини да изкараш повечко, да имаш хубава кола, да се сдобиеш с жилище, а ако си късметлия дори за се чупиш от режима.
Какъв е тоя цитат на мнение от 2009-та, пуканката го няма в тоя форум от поне 5 години :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Странджата написа:Ехх, къде е славното ни минало - с печат в паспорта по месторабота. И с жителство по рождение. А сега какво е - ако няма кой да те издържа, има си помощи - и у нас, и в чужбина ... Ако чак толкова си некадърен - може и работа да си намериш.
Специално у нас какви помощи има от държавата за не работещите млади. Никакви. Иначе за последното си прав. Толкова некадърници се уредиха на хубава работа.
Тоя ментак Лима пак е контузен :evil:
Ще има неустойка :oops:
Ще има неустойка :oops:
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Вълчан написа:Специално у нас какви помощи има от държавата за не работещите млади. Никакви.
Е как, малко ли цигани спонсорира държавата? Повечето са и млади. :lol:

Само такива с деца. Останалите им намира работа я из чистотата я в озеленяването. Иначе ядец.
Е па те всичките са с деца. Деца с деца, на предишната ми работа дойде една, дето на 18 беше бременна с трето.

-
vlong написа:147 100 млади българи не работят и не учат, но харчат джобни от 500 до 2300 лв. на месец
Извинявам се, че ви се намесвам в темата, не пиша тук, но леко да те коригирам - това са български граждани, но не българи. Нали се сещаш какви са ??!