Чак пък легенда ..... единствено на Спартак Плевен може би.
В същия тоя сезон Левски отпадна срамно от втородивизионен швейцарски отбор - Люцерн. Още в първия кръг.
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Furious_Monk
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
-
Шмити, тая би ли я .... таковал ??

- Furious_Monk
Харесвам азиатската култура и тяхното мислене... дори да си силен, ако си сам, винаги ще си слаб. Твоята сила изчезва ,волята ти се пречупва, болката си остава само твоя, появава се лудостта и омразата и след тях, няма цветя, а само празни полета.
Проблемът на силата е, че за да я притежваш трябва да поемеш огромна болка, но след като си я приел е много трудно да приемеш другите за равни.Това е напълно погрешно начин на мислене, ако ме може да преживее това което аз съм преживял, кой е той...много е грешно да мислиш така, защото това те превръща в естествен и разбираем диктатор, но унищожаваш душата си.
Душата на човек не може да бъде контролирана, а само насочвана, но за да управляваш какво и да е , човешката болка е част от това от което се нуждаеш.Тази болка унищожава сърцето на човек.
Едно от нещата, които ми харесва в платната е края на болката , при Джак и Ан тя е вечна.Те са ми най-любимите персонажи, не им пука за края, живеят за настоящето.
https://www.youtube.com/watch?v=Di3JvvKQV2c
Проблемът на силата е, че за да я притежваш трябва да поемеш огромна болка, но след като си я приел е много трудно да приемеш другите за равни.Това е напълно погрешно начин на мислене, ако ме може да преживее това което аз съм преживял, кой е той...много е грешно да мислиш така, защото това те превръща в естествен и разбираем диктатор, но унищожаваш душата си.
Душата на човек не може да бъде контролирана, а само насочвана, но за да управляваш какво и да е , човешката болка е част от това от което се нуждаеш.Тази болка унищожава сърцето на човек.
Едно от нещата, които ми харесва в платната е края на болката , при Джак и Ан тя е вечна.Те са ми най-любимите персонажи, не им пука за края, живеят за настоящето.
https://www.youtube.com/watch?v=Di3JvvKQV2c
Анчелоти.
Анчелоти.

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Furious_Monk
Мъжкото его може и да не позволява , но това е природен закон, не се ебаваш с този който може повече от теб.Защото в такава ситуация отчаянието е само страх и болка, а не сила.
https://www.youtube.com/watch?v=L4ALMsxnThk
Войната винаги е било за душата на човек, колкото по-отчаян, толкова по-голям роб ставаш, само твоята воля определя дали ще умреш щастлив... другото е само страх и нищо забележително.
Спенс е много по-силен, може би е страх или глупаво да си щастлив и тези , които не могат да мислят.вероятност това е крайност на отдаденост--
С такъв човек не се ебаваш, правиш го само от отчаяние да залагаш твоята душа...
https://www.youtube.com/watch?v=L4ALMsxnThk
Войната винаги е било за душата на човек, колкото по-отчаян, толкова по-голям роб ставаш, само твоята воля определя дали ще умреш щастлив... другото е само страх и нищо забележително.
Спенс е много по-силен, може би е страх или глупаво да си щастлив и тези , които не могат да мислят.вероятност това е крайност на отдаденост--
С такъв човек не се ебаваш, правиш го само от отчаяние да залагаш твоята душа...
Анчелоти.
Анчелоти.
За геймърите, горещо препоръчвам френския шедьовър Clair Obscur. Такава игра с такъв сторителинг, персонажи и музика, много рядко може да се намери. И то направена от 30 човека бивши кадри на Ubisoft.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
ReBorn1982 написа:Шмити, тая би ли я .... таковал ??
аз не бих :oops: А принципно съм фен на умерените корекции :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- Furious_Monk
Колко по-силен може да бъдеш, ако чукаш секси жена, говорим за момент спрямо бъдещо развитие.. но ако момента е правилен, мъжете спират да мислят за бъдещето на хората...Вдига им се от егоизма,жените пък се възбуждат от суетата...когато няма дисциплина , няма щастие за никого...ако сам не го създадеш...битката никога не е била с противника, битката е със самия себе си....
Мечтата ми е създам група от хора, които защитават хората около тях, но при мъжете го има този инстикт , когато си повярваш твърде много , преследваш върха...вярваш, че умението в ръцете е по-силно от емпатията...Върхът е когато достигнеш душата на хората и той е много болезнен...
Мечтата ми е създам група от хора, които защитават хората около тях, но при мъжете го има този инстикт , когато си повярваш твърде много , преследваш върха...вярваш, че умението в ръцете е по-силно от емпатията...Върхът е когато достигнеш душата на хората и той е много болезнен...
Анчелоти.
Анчелоти.