Както имат мачове с Ливърпул и Нюкасъл, да не прекарат ваканцията в Лига Европа?
Добре че последния кръг са със Сотон и няма как тия три точки да не ги вземат, иначе можеше да стане забавно.
Висша лига - сезон 2024/25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон 2024/25
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

locke написа:Трябва да се приеме правило ако спечелиш европейски турнир, но в първенството си под 10то място, да не участваш в следващия по сила турнир. За един Юнайтед/Тот става въпрос :mrgreen:
Това не биха го променили,просто защото носят полза като трупат коефициент.Сещам се обаче,че ако облагите са значително по-малки за класиралите се след 10 място,т.е. да им бръкнат по-надълбоко в джобовете ,твоите терзания "локе"ще се изпарят мигом :lol: ха-ха -ха
Новото плямпало в диема Георги Славчев почна яко да издиша.
Няколко пъти повтари лафа "за неутралния зрител".
От софийските улици какви ги събират вече. В спорта няма неутрални зрители. Щом си седнал да гледаш, избираш си единия или залагаш на него и си го подкрепяш.
От софийските улици какви ги събират вече. В спорта няма неутрални зрители. Щом си седнал да гледаш, избираш си единия или залагаш на него и си го подкрепяш.
- KOPScousers
- Контакти:
NOMER14 написа:Новото плямпало в диема Георги Славчев почна яко да издиша.
И аз така смятам. Неутрални зрители, само като се съберете компания да гледате някой голям мач. Иначе за да си седнеш ей така в неделния след обед вкъщи да гледаш мач, значи или си комарджия, или си фен... И в двата случая подкрепяш единия отбор. :lol:
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Палас ударили едно рамо снощЕ.
Не вярвам особено да бием в Нюкасъл, там никога не сме играли добре и в най-силните ни сезони. Последните два мача ще са решаващи.
Не вярвам особено да бием в Нюкасъл, там никога не сме играли добре и в най-силните ни сезони. Последните два мача ще са решаващи.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

KOPScousers написа:NOMER14 написа:Новото плямпало в диема Георги Славчев почна яко да издиша.
И аз така смятам. Неутрални зрители, само като се съберете компания да гледате някой голям мач. Иначе за да си седнеш ей така в неделния след обед вкъщи да гледаш мач, значи или си комарджия, или си фен... И в двата случая подкрепяш единия отбор. :lol:
Когато сядаш и гледаш Юнайтед и Евъртън или Сити и Челси за кого си!?
rhaegar написа:Както имат мачове с Ливърпул и Нюкасъл, да не прекарат ваканцията в Лига Европа?
Добре че последния кръг са със Сотон и няма как тия три точки да не ги вземат, иначе можеше да стане забавно.
За Арсенал първенството приключи преди два месеца. Другите няма да всички да спечелят всички мачове, най-малкото защото Нотингам и Челси играят и помежду си. Всякакви приказки за борба на Арсенал за топ 5 са измишльотини на Удиджито :mrgreen: . Проблемът им е, че не играят добре този сезон, но дали е само заради кадровите проблеми ще се разбере...следващия сезон.
- KOPScousers
- Контакти:
miro_rz написа:KOPScousers написа:NOMER14 написа:Новото плямпало в диема Георги Славчев почна яко да издиша.
Когато сядаш и гледаш Юнайтед и Евъртън или Сити и Челси за кого си!?
Защо по дяволите бих седнал да гледам Юнайтед - Евертън? :lol: Сити и Челси предимно съм за Челси, защото в последните години са доста далеч от това да ни бъдат конкуренция за каквото и да било, докато при Сити е обратното. :mrgreen:
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Еми понеделник вечер има мач на Юнайтед и Евъртън, отваряш бира и гледаш като неутрален!
- KOPScousers
- Контакти:
miro_rz написа:Еми понеделник вечер има мач на Юнайтед и Евъртън, отваряш бира и гледаш като неутрален!
По-добре да отида да гледам Ураган (Патреш) и Ужас (Присово) пред тоя... ужас... :lol: :lol: :lol: