Висша лига - сезон 2024/25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
На линияUdoji90
- Контакти:
Re: Висша лига - сезон 2024/25
Палас (г), Лестър (д), Уест Хем (г), Челси (д). Втория и третия мач според мен следва да си ги вземат, срещу Палас очаквам да загубят точки. Срещу Челси и не се знае дали ще има някакво значение все още.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
На мене ми се ще Вила да добутат до ШЛ. Нюкасъл и Сити изглеждат почти сигурни.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
-
На линияslash1912
- Контакти:
rhaegar написа:Зависи Ливърпул как ще излязат за мача с нас, ако са пияни още от титлата и вземем да бием, ще има интрига. Но не ми се вярва много.
Ще има резерви,освен Салах,който играе за голмайстор и рекорди.
Слот е казал на пресконференция,че приема останалите 4 мача като подготовка за следващия сезон и ще дава шанс на по-малко игралите.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Челси има големия късмет,че Ливърпул вече нямат нужда от точки , което означава,че мотивацията им е под съмнение :!: . А дали Челси не смята,че би се чувствал по-удобно в ЛЕ :?: Да не съм на мястото на феновете им,като си спомня какви бомби изгърмяха на Стамфорд :(
yulkata написа:Челси има големия късмет,че Ливърпул вече нямат нужда от точки , което означава,че мотивацията им е под съмнение :!: . А дали Челси не смята,че би се чувствал по-удобно в ЛЕ :?: Да не съм на мястото на феновете им,като си спомня какви бомби изгърмяха на Стамфорд :(
Освен чистосърдечно да ти пожелая в следващите години Сити да се чувстват удобно в ЛЕ само, какво друго искаш? Даже е много, ама айде.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Щом го заслужават,аз съм За!
Арсенал да не се окажат и те накрая в борбата за топ 5?
-
На линияUdoji90
- Контакти:
Нашите мекотели вече и с титулярите губят точки, накрая на сезона направо са извън топ 5 идиотите, както казах и преди 10-ина дни. Абсолютни некадърници, а "черешките" си търсеха точките чрез целия мач и ги заслужиха, докато нашите кретени пак не затвориха мач, в който повеждат. И за ПСЖ се измориха заради глупавия избор на състав от Артета. Въобще една след друга идиотщини от всички при нас тази вечер...
В началото ми се стори, че вторият гол наистина бе с ръка, сега по-скоро ми се вижда, че се удря в ребрата на Еванилсон, но няма как да съм сигурен... :roll:
В началото ми се стори, че вторият гол наистина бе с ръка, сега по-скоро ми се вижда, че се удря в ребрата на Еванилсон, но няма как да съм сигурен... :roll:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Още преди време писах, че Микел Артета стремглаво върви по утъпкания път на Маурисио Почетино в Тотнъм. Дори е на път да повтори идиотията на тотенхамци да завърши трети (или дори по-надолу), след като е водил битка за титлата през целия сезон :lol: :shock: :roll: (сезон 2015-2016 борба с Лестър за титлата, а Арсенал на Венгер им взе второто място в последния момент)

Арсенал се пази за мача с ПСЖ,ако продължи може и да падне до 5 място,но това оправдава един финал на ШЛ. Към местата за евротурнирите остана интереса към 8 място.Другото е ясно :)