Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот MASTER_COOL » 29 апр 2025 21:51

Red_Neck написа:Майтапа настрана, .... от доста места чувам много добри думи за Сашо Тунчев. Той по принцип си беше читаво момче.

Защо пък не ? :)
Беше ми любимец като футболист.
Гледам, че Арда играе много добър футбол.
Заслужава шанс в някои етап от кариерата си
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 29 апр 2025 22:05

Диего Симеоне също често си изпуска нервите и си къса ризите, Гуардиола също сравнително, нервите са си изпускали и Венгер и Сър Алекс, а пък Моуриньо е пълен дебил като държание. Просто когато си успешен това е "емоционалност", а когато си на ниво Илиан Илиев е "простащина". Когато си Кр. Роналдо можеш да правиш стойки и да се гмуркаш за дузпи, но когато си на ниво Десподов, то ти си просто едно леке. Въпрос на възприятие.

Аз не съм от хората, които крещят "Народен съд" и "Лустрация", но имам чувството, че повече от половината футболни хора в България вече толкова са пропити с нашата действителност и са толкова безвъзвратно обременени от нея, че това да се изкачат дори до средноевропейско ниво просто не им е по силите, какъвто и талант да имат. Както няма(х)ме футболист в топ 5 първенство, така нямаме и треньор в топ 5 и това не е просто някакво съвпадение. Единственият в топ 10 е Стоилов, който може да се напасне в Турция и Казахстан, но не го виждам в Белгия или Холандия...

Но пък и това просто да вземеш рандъм неизвестен испанец за треньор, за Бога, не значи, че ще играеш испански футбол, що за глупост? :lol: Ние като бяхме събрали половин отбор португалци и бразилци какво играхме? :lol: Сръбската треньорска школа на практика също не е лоша, но тя не включва Крушчич и Люпко след 70тата му годишнина и третата ракия. "Амбициозен млад треньор от немската школа" също на практика не описва НЕМ и Стипич, макар на теория те да са такива. Националността е абсолютно без значение, важна е визитката, не знанията му на теория, а моженето на практика. Просто ни трябва някой, който да не се учи тепърва или някой тотално претръпнал и в пенсионна възраст (ала Делио Роси и Люпко).
Последна промяна от Gotzev.88 на 29 апр 2025 22:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 29 апр 2025 22:06

Наистина Томаш е малко недолюбван от феновете на Локо. Същото видяхме, че важи и за тези на Спартак.

Причините са различни. Томаш в Локомотив имаше странни отношения с Крушарски. Имаше някакъв случай по памет, в който Крушата му нарежда от трибуните да направи еди-каква си смяна.

Томаш след някои мачове се репчеше уж пред камерите, обясняваше се като ученик, заплашваше, че ще напусне, ако не се лъжа. В крайна сметка не събра доблест, а трябваше да го направи, ако има чест и достойнство. Не казвам, че е някакъв пълен балон, но общо взето такава бе ситуацията в Пловдив, доколкото аз знам.

Най-вече поради тези причини аз не приветствах неговото назначение при нас.

А относно Тунчев той си е идеален засега за проекта "Арда". Там е спокойно, приятно, без много напрежение. Тук като дойде не се знае как ще му подейства и на него обстановката. Едно е в Арда, други е в ЦСКА. Но..... все пак ако продължи в този тренд, вземи някоя купа с Арда, направи някоя друга победа в ЕКТ с Кърджали кой знае. Може и след време да го видим на Армията. Но засега не е готов. Това е моето мнение поне.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 30 апр 2025 06:43

И аз съм на същото мнение. Все още и за мен не е готов. "Едно е в Арда, друго е в ЦСКА" е съвсем точно казано.

Потребителски аватар
dragoni
Контакти:

Мнениеот dragoni » 30 апр 2025 22:06

От българските треньори Любо Пенев.
Но знаем че Пауло Нога ще си доведе треньор.И няма да е менте като Веласкес

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 май 2025 11:25

Изграждането на нов стадион в Панчарево, който да отговаря на изискванията за професионален футбол, все още не е започнало заради документални пречки. Това разкри в подкаста "Още от дете" спортният журналист Георги Банов, който е изпълнителен директор и член на Съвета на директорите на "Спортни имоти Българска армия" — съвместното дружество между ЦСКА и държавата, което управлява базите на "червените".
"Положението в школата на ЦСКА е отчайващо, но съм сигурен, че до година-две ще бъде напълно различно. Виждал съм проекта - наистина е прекрасен. Ще отнеме една-две години за реализация, но първо трябва да започнем от терените, за да имат децата къде да тренират. Дори един фургон със съблекални би бил подобрение спрямо настоящето", обясни Банов.
Той подчерта, че най-малките в школата тренират при изключително трудни условия - на различни локации като Герман, ПЖИ и други, а третият отбор на ЦСКА дори няма фиксиран дом и играе "където му падне" - било то Костинброд или Костенец.
Проектът предвижда стадион с капацитет между 2000 и 3000 места, който да отговаря дори на изискванията за срещи от Първа лига. Той трябва да бъде изграден на мястото на старото стрелбище в Панчарево.
"Очакваме да се промени устройственият план, за да можем да започнем. Всичко се бави заради нужните разрешителни", заяви още Банов.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 май 2025 12:36

Няма такъв карък !
Джейсън Локило аут до края на сезона след нелепа контузия на тренировка ! Или сме пълни с инвалиди или има нещо гнило в тренировъчния процес.
Бютучи и Фаетон да се пускат в игра , за да са готови за Лудогорец, но май и Бютучи не е готов все още.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 01 май 2025 17:00

Не може да е карък. Повечето контузии се получават по време на тренировка, а не на мач.
Значи нещо в тези тренировки не е както трябва - не загряват ли, ритат се помежду си ли, методолоията ли е грешна, не знам.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 02 май 2025 07:58

MASTER_COOL написа:Няма такъв карък !
Джейсън Локило аут до края на сезона след нелепа контузия на тренировка ! Или сме пълни с инвалиди или има нещо гнило в тренировъчния процес.
Бютучи и Фаетон да се пускат в игра , за да са готови за Лудогорец, но май и Бютучи не е готов все още.

Това си е жив късмет за нас. Точно този футболист е добре въобще да не играе.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 02 май 2025 08:36

Не е точно така. След Шопов е с най-много асистенции.
Иначе след пропуска във Варна и аз го "нахраних" до девето коляно.

Върни се в “ЦСКА”