bubka написа:Thsmith написа:Drunken_Master написа:Между другото, това коа беше станало в "кочинката", тук умнокрасивите щяха да ореват орталъка...

Ти чакай да не излезе пак някоя ватенка в списъка с заподозрените за "инцидента" :lol:
Аз съм на 1000% убеден, че в някоя правилна жълтопаветна медия или някой джендър-либерален фейсбук хаховец ще напише, че било руска хибридна атака

.
Принципно е много по лесно да оправдаеш даден гаф с някой известен с пакостите си и да го обвиниш. Точно както е по лесно да му прехвърлиш икономическите удари в резултат на зелената сделка и либералната политика и вместо да поемеш отговорност за грешките си, веднага да ги прехвърлиш и обясниш с войната му в Украйна и другите му пакости.
Това естествено не изключва някоя хакерска атака, но като цяло модела на прехвърляне на вината е доста застъпен в последните 5-6 години. Просто вече никой не поема отговорност за действията си. Няма го дори един дребен Оли Норт, който да излезе и да каже "аз съм виновен" и да изгърми за каузата. Дори това е прехвърлено на някой друг, далечен. Нещо, което може само да ругаеш, но не и да му се потърси отговорност.