tmanolov написа:DoSomethingDifferent написа:На Манолката до скоро му пречеха камионите, а сега и феновете блокираха Орлов, това живот ли е?
Аз съм в Търново - бал съм ги в селските припоци
Да не си утре на сватба :D
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
tmanolov написа:DoSomethingDifferent написа:На Манолката до скоро му пречеха камионите, а сега и феновете блокираха Орлов, това живот ли е?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:tmanolov написа:DoSomethingDifferent написа:На Манолката до скоро му пречеха камионите, а сега и феновете блокираха Орлов, това живот ли е?
Да не си утре на сватба :D
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
bubka написа:damyanov1963 написа:bubka написа:Dust написа:Що за "сензация" трябва да е, че ЦСКА тръгвали за Варна с клубния автобус. Какво да кажат от Черно море като пондва пъти в месеца изминават това разстояние.
Така са големите отбори навсякъде по света - винаги предизвикват интерес и около тях се шуми много, дори за дреболии.
До Хасково със рейс, а на връщане пеша, после новия китайски се запали, няколко пъти рязахте гредите на Армията, веднъж изкопахте гроб на центъра на терена, писахте декларация, че няма да припознаете друг отбор, а припознахте Литекс...
Не може да ви се отрече, че винаги е интересно с вас :)
А пък вашият интерес към ЦСКА изглежда да е много по-голям, отколкото към собствения ви отбор. Което само затвърждава допълнително горното ми мнение, че около големите отбори се шуми, а феновете на по-малките и незначителни (подуенски) калъфкаджийски отбори само гледат жално отстрани.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: futbolqga, Google [Bot] и 18 госта