Както винаги омазаното до горе с лайна Гонзово БФС, наследено от ментора му Перукан, прилага схема за първенството уж да е интересно и да има повече публика и гледаемост. А всъщност целта е повече безсмислени и готови за уреждане мачове , съответно по-малко публика и гледаемост .
Корупционните схеми нямат край и поставения наследник осмокласник продължава директно мисията на пияния безхаберник заедно с делиорманската зализана мастия - владетел на телевизии и спортни сайтове, да бутат и натискат надолу клетото ни футболче в тресавището
за сметка на лични интереси
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Що за "сензация" трябва да е, че ЦСКА тръгвали за Варна с клубния автобус. Какво да кажат от Черно море като пондва пъти в месеца изминават това разстояние.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Що за "сензация" трябва да е, че ЦСКА тръгвали за Варна с клубния автобус. Какво да кажат от Черно море като пондва пъти в месеца изминават това разстояние.
А дали са стигнали...не пишат.
Дано не!
Глей ги как са се разпасали оня с големите уши
блокират улици в София ,а милиционерите спят.
Очевадно нарушение на законите ,а другаря Митов купува коли и увеличава заплати без да си изпълнява задълженията.
На Левски феновете забавиха мач и ги съдиха ,а Тея лайняри спират движението и Нищооо
Мама ви и комунистически боклуци
Глей ги как са се разпасали оня с големите уши
блокират улици в София ,а милиционерите спят.
Очевадно нарушение на законите ,а другаря Митов купува коли и увеличава заплати без да си изпълнява задълженията.
На Левски феновете забавиха мач и ги съдиха ,а Тея лайняри спират движението и Нищооо
Мама ви и комунистически боклуци
САМО ЛЕВСКИ!
-
- Контакти:
На Манолката до скоро му пречеха камионите, а сега и феновете блокираха Орлов, това живот ли е?
Do Something Different!
Dust написа:Що за "сензация" трябва да е, че ЦСКА тръгвали за Варна с клубния автобус. Какво да кажат от Черно море като пондва пъти в месеца изминават това разстояние.
Така са големите отбори навсякъде по света - винаги предизвикват интерес и около тях се шуми много, дори за дреболии

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- damyanov1963
bubka написа:Dust написа:Що за "сензация" трябва да е, че ЦСКА тръгвали за Варна с клубния автобус. Какво да кажат от Черно море като пондва пъти в месеца изминават това разстояние.
Така са големите отбори навсякъде по света - винаги предизвикват интерес и около тях се шуми много, дори за дреболии.
До Хасково със рейс, а на връщане пеша, после новия китайски се запали, няколко пъти рязахте гредите на Армията, веднъж изкопахте гроб на центъра на терена, писахте декларация, че няма да припознаете друг отбор, а припознахте Литекс...
Не може да ви се отрече, че винаги е интересно с вас :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
DoSomethingDifferent написа:На Манолката до скоро му пречеха камионите, а сега и феновете блокираха Орлов, това живот ли е?
Аз съм в Търново - бал съм ги в селските припоци
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
damyanov1963 написа:bubka написа:Dust написа:Що за "сензация" трябва да е, че ЦСКА тръгвали за Варна с клубния автобус. Какво да кажат от Черно море като пондва пъти в месеца изминават това разстояние.
Така са големите отбори навсякъде по света - винаги предизвикват интерес и около тях се шуми много, дори за дреболии.
До Хасково със рейс, а на връщане пеша, после новия китайски се запали, няколко пъти рязахте гредите на Армията, веднъж изкопахте гроб на центъра на терена, писахте декларация, че няма да припознаете друг отбор, а припознахте Литекс...
Не може да ви се отрече, че винаги е интересно с вас :)
А пък вашият интерес към ЦСКА изглежда да е много по-голям, отколкото към собствения ви отбор. Което само затвърждава допълнително горното ми мнение, че около големите отбори се шуми, а феновете на по-малките и незначителни (подуенски) калъфкаджийски отбори само гледат жално отстрани

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
- Контакти:
tmanolov написа:DoSomethingDifferent написа:На Манолката до скоро му пречеха камионите, а сега и феновете блокираха Орлов, това живот ли е?
Аз съм в Търново - бал съм ги в селските припоци
На големите баири.
Do Something Different!