Фичо само на теб съм ти го "подарявал" 3-4 пъти ...
Единственото, което ме е карало да реагирам, и което съм обяснявал много пъти, е липсата на уважение към заслужилите футболисти на ЦСКА, носили купи и титли в музея на любимия клуб.
Съгласен съм, че простотията и неграмотността са съвременната епидемия в нашето общество, и че аз няма как да го излекувам. Но все пак това е подфорум за цесекари и не е правилно да толерирам подобни прояви.
По принцип искам да съм човек, който подава ръка, такъв който намира добра дума за всеки. Но не е правилно и да толерирам с мълчание, когато цесекар демонстрира липса на интелект и възпитание към заслужили те го спортни деятели на ЦСКА. Без значение на конкретното име, възрастта, пола, за кой спорт говорим и т.н.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Съгласен съм с теб, затова и конкретизирах "като ръководител"
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
1. Той си признава, че той е довел Исека към края на интервюто.
2. Искал е Илиев ( за него само го е искал, нямало е как според мен) или Томаш, но шефът лично го е отрязал за Томаш. Вероятно, защото Стоян е лобирал за Стипич. Фичо казва в интервюто, че Стипич е доведен от мениджърската агенция на Стоян. (Тук нещата са ясни, както и това защо Стоянчо първи си "подаде" (подадоха му я) оставката. /Е поне не интригантства след това Орманджиев /
3. Прави впечатление, че казва, че Томанов по негово време е ходил един път в чужбина да гледа играчи, а той много повече, както и някои от другите скаути. Странно! Оттук става ясно защо Томанов искаше да се маха. Освен това май и с Ради Здравков не е в добри отношения Фичката.
4. "Златков не е качествен като човек, фен на Левски бил, който не разбира от футбол и превърнал ЦСКА във фирма ". Не го пускал на стадиона. Ти да видиш!
Аз ако съм не няма да го пусна на атадиона, ами....
Той няма място на стадиона. Не заради това, което направи, но защото прави интриги и продължава да вреди на отбора ( поне вече не е пряко с работата си) с тъпите си изказвания.
Апропо: Златков като дойде след огромното фиаско напълно реалистично беше да махне и Фичо, а не само Орманджиев. Остави го, дадоха му шанс. Почти Пълен картбланш дори. "Искам Томаш". Ето ти Томаш. Хофи на мачове, гледа играчи и т.н.
Насра ли се, насра се. Не знам какво повече иска. Да покаже, че е обиден. Да го пускат на стадиона без пари. Да говори глупости за директори, скаути...да прави интриги..... И за Нога взе да говори по едно време, че трябвало друг да е СД. :)
Радо е пич. Нога е пич. Всичко е по план. Остана един елемент от работата на Фичо. Но за него ще видим какво ще стане ;)
2. Искал е Илиев ( за него само го е искал, нямало е как според мен) или Томаш, но шефът лично го е отрязал за Томаш. Вероятно, защото Стоян е лобирал за Стипич. Фичо казва в интервюто, че Стипич е доведен от мениджърската агенция на Стоян. (Тук нещата са ясни, както и това защо Стоянчо първи си "подаде" (подадоха му я) оставката. /Е поне не интригантства след това Орманджиев /
3. Прави впечатление, че казва, че Томанов по негово време е ходил един път в чужбина да гледа играчи, а той много повече, както и някои от другите скаути. Странно! Оттук става ясно защо Томанов искаше да се маха. Освен това май и с Ради Здравков не е в добри отношения Фичката.
4. "Златков не е качествен като човек, фен на Левски бил, който не разбира от футбол и превърнал ЦСКА във фирма ". Не го пускал на стадиона. Ти да видиш!
Аз ако съм не няма да го пусна на атадиона, ами....
Той няма място на стадиона. Не заради това, което направи, но защото прави интриги и продължава да вреди на отбора ( поне вече не е пряко с работата си) с тъпите си изказвания.
Апропо: Златков като дойде след огромното фиаско напълно реалистично беше да махне и Фичо, а не само Орманджиев. Остави го, дадоха му шанс. Почти Пълен картбланш дори. "Искам Томаш". Ето ти Томаш. Хофи на мачове, гледа играчи и т.н.
Насра ли се, насра се. Не знам какво повече иска. Да покаже, че е обиден. Да го пускат на стадиона без пари. Да говори глупости за директори, скаути...да прави интриги..... И за Нога взе да говори по едно време, че трябвало друг да е СД. :)
Радо е пич. Нога е пич. Всичко е по план. Остана един елемент от работата на Фичо. Но за него ще видим какво ще стане ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
MASTER_COOL написа:Съгласен съм с теб, затова и конкретизирах "като ръководител"
Човекът е човек. Не можеш да го "делиш", освен ако не ползваш брадва ... То неуважението за такива хора е по-лошо всъщност.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Може наистина да се разглежда като неуважение от моя страна , но съм напълно съгласен и с Данко.
- MASTER_COOL
- Контакти:
danko_sot написа:Остана един елемент от работата на Фичо. Но за него ще видим какво ще стане ;)
Въпреки, че е елемент на Фичо за мен има съществена разлика като ТИП на поведение и характер между двамата.
И веднага ще се обоснова :
- Нито веднъж не се оплака от закъсняла селекция
- Не се е оправдавал за слаби резултати с многото контузени футболисти на ключови зони. Зони от които дойдоха и най-големите ни проблеми
- Като цяло не е прехвърлял вина и към съдийството
- Според мен не плете и интриги
Като добавим, че е самокритичен и към себе си
Като две планети са Фичо и Томаш !
ivo55 написа:MASTER_COOL написа:Съгласен съм с теб, затова и конкретизирах "като ръководител"
Човекът е човек. Не можеш да го "делиш", освен ако не ползваш брадва ... То неуважението за такива хора е по-лошо всъщност.
Напротив в случая, не само че можеш, ами и трябва!
Нас не ни интересува какъв човек е ФФ защото няма да си го водим у нас, нито ме интересува какъв футболист е бил и какво е постигнал. В случая единствено от значение е как се справя като ръководител в клуба! Точка.
Емо беше легенда като футболист, но лицето Емил Любчов Костадинов беше абсолютен гьонсурат ( да не кажа боклук) като ръководител. Боби, Лече, ... примери бол. За кое точно да ги уважаваме?
Бил си добър футболист на клуба, ОК. Получавал си заплата, уважение и любов от привържениците.
Станал си пишман треньор/ръководител - носиш си кръста и не лежиш на старите лаври. Такъв е живота.
На ръководителя Фичо му се даде предостатъчно време и възможност, но се показа като абсолютен неможач и аз като фен не желая да го виждам никога повече в ръководството на клуба. Бая клубна пара му мина през ръцете последните години, все ще може да си позволи една карта за А. Ако не иска, ... това е вече друг въпрос.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Подкрепям на 100 % това мнение.
Когато гроздето е кисело, хората стават за резил....
Когато гроздето е кисело, хората стават за резил....
Не знам за какво ги обсъждате повече уволнените бивши ИД-та?! Те са правилно уволнени, даже прекалено много време им дадоха! Наред е и треньорът ни за уволнение след края на сезона!
Спасява го от по-ранно уволнение единствено това, че финалът за КБ е в края на сезона! Но дано от "два стола" за ЕКТ да не седнем на земята!
ПП След 7 милиона евро, похарчени за трансфери (плюс още стотици хиляди евро за заплати на месец, за новите попълнения) през този сезон да сме 7-ми в първенството, е невиждана идиотия! :oops: :!:
Спасява го от по-ранно уволнение единствено това, че финалът за КБ е в края на сезона! Но дано от "два стола" за ЕКТ да не седнем на земята!
ПП След 7 милиона евро, похарчени за трансфери (плюс още стотици хиляди евро за заплати на месец, за новите попълнения) през този сезон да сме 7-ми в първенството, е невиждана идиотия! :oops: :!:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Бат Фичо още не разбрал,че футболните клубове са станали фирми ! :)
Също така държи на това всички треньори да са минали през ЦСКА ! Даже и при юношите, трябва да са такива, ама че ни дрънкат с по 9:1 и 8:2 няма значение ! Важното е да са играли в ЦСКА.
Не е важно колко е добър треньора , важно е да е цесекар.
Също така държи на това всички треньори да са минали през ЦСКА ! Даже и при юношите, трябва да са такива, ама че ни дрънкат с по 9:1 и 8:2 няма значение ! Важното е да са играли в ЦСКА.
Не е важно колко е добър треньора , важно е да е цесекар.